Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някой мнения за Dirk Gently's Holistic Detective Agency
и за Спартак
 hahaha каква комбинация само Laughing

# 361
Spartacus е супер мисля. Като изключим тъпи кървища и забавени кадъри.

# 362
Аз да похваля Good Behavior. Много ми допадна, динамичен е. Абе препоръчвам Simple Smile

# 363
Много неща ми се събраха за гледане и чак днес изгледах финалите на Честота, Инкорпориран и Библиотекарите.

Скрит текст:
За първия - мислех, че братът и сестрата са в комбина, оказа се, че греша  Blush Хубав финал, но да не беше това накрая... Не мисля, че ще го продължат, затова не трябваше да остават нищо отворено.

Инкорпориран като цяло ми хареса - истинска провокативна фантастика, която кара човек да се замисли. Финалът беше интересен, но е клифхенгър. И за този сериал четох, че е с нисък рейтинг - вероятно нещата ще си останат недовършени  Sad

Що се отнася до Библиотекарите - имаше някои изненадващи неща, но не беше особено голяма изненада, че Флин остана жив. Никога няма да го убият, нито пък някой от останалите персонажи, освен ако актьорите не поискат да напуснат...

# 364
Финал ли беше за Librarians?

# 365
Аз почнах A Series of Unfortunate Events, много кефи

# 366
  • Вестерос
Не, подновен е Библиотекарите.

Горния го гледах и аз, също ми хареса  Laughing

# 367
за сезона питах.

# 368
  • София
Ха, не знаех, че има такъв сериал по Злополучията, ще взема да го дръпна за детето, което беше безкрайно нещастно, че книгите са преведени донякъде, а не цялата поредица. Ако сериала стигне по-напред в историята никак няма да е зле. Преди имаше игрален филм доколкото помня, но май и той не обхващаше цялата история.

# 369
  • Вестерос
Да, финал за сезона беше.

Игралния филм е 2 или 3 серии от сериала.

# 370
Точно - финал на сезона Simple Smile

Сега временно ще има по-малко неща за гледане, но пък Стоте и Черни платна скоро ще запълнят празното място  Simple Smile

# 371

След 2 годишно чакане вчера е започнал втори сезон на Fortitude.

# 372
  • на изток от рая
Еее, бях се отказала вече.

# 373
Да, но вчера не открих нищо по торентите. Появи ли се вече?

# 374
Май го няма още, а дори и да се появи скоро, сигурно ще се забавят субтитрите. Не знам дали ще го дават по някоя наша телевизия. По Sky Atlantic е била премиерата на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт