Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 188
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не зная дали са обсъждани, но не намерих теми за тях. Напоследък ми правят впечатление Humans на АМС и Negotiato  на НВО. Първия сериал ми е трудно да го определя, някак странен е, напомня ми на мека версия на Айзък Азимов, Клифърд Саймък. И направен много по английски.  Вторият е забавен, доста женски, но е стегнат, интелигентно направен за женски сериал, Мисля, че е бразилски, но има малко еврапейски натурализъм.

# 601
# 602
  • София
да, извинявам се, нещо този език ми е съвсем чужд, а обикновено началните надписи не ги гледам.

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1488576740319999

# 603
Не зная дали са обсъждани, но не намерих теми за тях. Напоследък ми правят впечатление Humans на АМС и Negotiato  на НВО. Първия сериал ми е трудно да го определя, някак странен е, напомня ми на мека версия на Айзък Азимов, Клифърд Саймък. И направен много по английски.  Вторият е забавен, доста женски, но е стегнат, интелигентно направен за женски сериал, Мисля, че е бразилски, но има малко еврапейски натурализъм.

И аз харесвам "Хора", той всъщност е римейк на скандинавски сериал, който се е давал по телевизията (по АXN, мисля http://www.potv.bg/seriali-651/istinski-hora.html). Гледах до някъде, но се отказах, заради английската версия Simple Smile

# 604
Сега гледам Game of thrones, много готин сериал Simple Smile .

# 605
чак сега

# 606
  • София
Със сигурност актьорите в английската версия са много по-красиви. Признавам, че в първата серия не можех да откъсна очи от Мия, а после и от Ниска. Отдавна не бях виждала толкова красиви жени. Не зная доколко са обработени, но ефектът е поразителен.

# 607
  • София
Аз направо съм влюбен в Ниска  Heart Eyes

# 608
Мия и Ниска наистина са по-хубави от шведките, а и тийнейджърката е доста симпатична, но останалите моми англичанки не ми допадат много.  Blush Колин Морган изглежда добре, когато ушите му не се виждат....

# 609
The Night Of  (2016) - Страхотен е, направо ме залепи от първата до последната минута! Изпипана работа.

Благодаря!
 След препоръката изтеглих, гледах и още седя... Чакам 2-ри сезон. Дано!

# 610
Shameless има ли отделна тема? Изгледах и 7-те сезона, в началото не очаквах, но, очудващо, ми хареса. Рускинята е опасна Mr. Green

# 611
  • МАРС
Да, има отделна тема.
Някаква идея дали Emerald city е продължен?

# 612
  • Вестерос
2/27: Drama series Fortitude, which was renewed for a 2nd season by Pivot but has been unable to air since Pivot has ceased broadcasting, is jumping to Amazon. The 2nd season will stream later this year.

2/24: Doubt (CBS) canceled after just 2 episodes aired; future episodes have been pulled from the schedule  Laughing Laughing дaже няма да го доизлъчат. Не ѝ върви на Катрин Хийгъл.

2/22: Lethal Weapon (Fox) renewed for a 2nd season

За Емералд Сити не намирам нищо. Видях, че е свършил сезона.

# 613
  • София
Нов сериал тръгва от днес Feud - на Раян Мърфи, а актьорския състав е... уау  Crazy

# 614
Нов сериал тръгва от днес Feud - на Раян Мърфи, а актьорския състав е... уау  Crazy
О, много се радвам ,че започва ..очаквам да е много добър ! Благодаря за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт