Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 164
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • The point of no return
Travelers е подновен за 2-ри сезон.  Peace Сега почват да снимат, ще излезе есента.

# 676
Охо, ще има да почакаме. Мерси за инфото bouquet

# 677
# 678
Това по-скоро е за историческата тема.

Иначе, отдавна чакам неща ново на такава тематика. Ще го прегледам, щом излезе.

# 679
Първи епизод щом има субс в addic7ed .....

# 680
Пише, че на 19-ти е излъчена първата серия, но в замунда няма нищо качено.

# 681
kickass. субове за версия FLEET, но пък файла е AFG (което не значи, че няма да станат, а и все пак си има синхронизации).

# 682
Аз обикновено търся в замунда и арена, кикаса само съм го чувала. Субтитри не ми трябват, аз си гледам така. Мерси!  bouquet Отивам да го дръпна.

# 683
  • София
И още един нов - Oasis
Има първа серия при пиратите.

# 684
kickass. субове за версия FLEET, но пък файла е AFG (което не значи, че няма да станат, а и все пак си има синхронизации).

Версия FLEET - в eztv и в skytorrents.   Mr. Green

# 685
Споделете как е - изглежда ми интересно, но в момента гледам прекалено много сериали и не искам да го започвам, ако се окаже, че не е подходящ за мен.
Всъщност, сериалите ми станаха толкова много, че зарязах "Теория за Големия взрив" - гледам го от началото, но напоследък нещо не ми е смешно.
Днес видях реклама на това - http://www.imdb.com/title/tt5464086/?ref_=nv_sr_1  Като тийнейджърка гледах доста такива сериали, но после ми поомръзнаха, едва ли ще го подхващам...Все пак не се заричам. Май трябваше да сложа новината в друга тема (за фантастиките), но в момента не мога да я намеря.

# 686
"...но в момента гледам прекалено много сериали..." - за разлика от мен.

# 687
Сега забелязах, че Нетфликс са качили поредните (11,12) епизоди на "Designated Survivor".
Има ги и в замунда.
#2gunfire

# 688
  • Вестерос
Петя, този го чакам и аз, качих му вчера постера.

# 689
Някой знае ли кога ще дават последната серия на малки сладки лъжкини?

Общи условия

Активация на акаунт