Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 211
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Не можах да преглътна Game of Thrones, зарязах го още първи сезон. Не ме мразете, трябва и хора като мен да има Simple Smile

Споко, аз даже не съм се опитвала да го гледам, не обичам подобни истории, така и не разбирам цялата истерия по Властелина например.

# 526
  • София
prolet_inchen - Кого убили и разкарали се пише в скрит текст, предположи поне, че не всички са изгледали сезона/сериала и не е нужно да знаят какво се случва, не и по този начин.
Табу нищо не му е минито... ни сериите, ни сериала...

Иначе ясно, че не всичко се харесва на всеки, би било ненормално.

Liquorice candy - истерия няма, има фенове на жанра, които разбира се един така добре направен филм, по книга, приемана за една от най-големите класики във фентъзито, естествено ги радва.

# 527
Гледах първите два епизода на Легион. Много объркващ сериал, не знам дали ще го гледам нататък - сложен ми идва.

И при мен така

Табу не ми харесва особено историята, но като актьори, визия е страхотен

Big Little Lies
също изгледах, добро начало

# 528

prolet_inchen - Кого убили и разкарали се пише в скрит текст, предположи поне, че не всички са изгледали сезона/сериала и не е нужно да знаят какво се случва, не и по този начин.

Ама чакай сега, да разкрия нещо по сериала в детайли е едно, а това конкретно се знаеше от сезон 1ви, че ще стане. То се тръби навсякъде в нета, даже като напишеш името на сериала за първи път това излиза. Самите продуценти и актьори говориха за това още през сезон първи на пресконференции. След като те са преценили, че не е спойлер и няма да развали качеството на сериала. Да не говорим, че е по исторически събития и все едно човек да се изненада, че Елизабет става кралица на Англия, а сестра й умира.

# 529
  • addicted
Як мини-сериал, който никой не е гледал е Banished.

А, не е вЕрно, гледахме го доста хора, но го порязаха много бързо.. за съжаление.

# 530
Не е ли била идеята да е точно толкова дълъг?

# 531
  • addicted
Не, BBC го спряха. А и си личеше, че не е планирано така, останаха недовършени истории.
Някой от актьорите беше споделял, че е имало планове да се развие историята като се включат и местните, изобщо - личеше си, че плановете им са били за повече сезони.

# 532
  • Пловдив
Доскоро гледах Викинги - свърши преди седмица-две. Ама като убиха Рагнар и разкараха Роло и за мен Викинги приключи на 4ти сезон Simple Smile

Благодаря, току-що ми развали кефа! Рагнар е легендарен герой, не е историческа личност.

# 533
Сякаш не знаеш че без него е пълна скръб. Ама тотална скръб.

# 534
Напротив, по доклади от англичаните по онова време си е баш историческа личност. Явно си се интересувала по въпроса, така че щом ти е ясно, че има легенди, със сигурност знаеш и последната легенда за него Simple Smile
Няма човек, който да е гледал сериала поне отгоре-отгоре и да не знае, те феновете коментират от години за това. Да не говорим, че героя претърпя определено развитие - и както в повечето исторически сериали се проследява историята на няколко поколения.
Но понеже стана голяма драма ще го сложа в скрит текст, да не нараня чувствата на още някой.

# 535
  • Пловдив
Това, че знам легендите, не означава, че знам точно в кой сезон ще умре ooooh! Ничии чувства не си наранила, просто удоволствието от гледането му няма да е същото.
Ей така, малко съобразителност не вреди.

# 536
Да, не е лош. Идеално дразнеща героиня са дали на катерицата, одобрявам.
Само Кидман да спрат да я чифтосват с двойно по-млади партньори, нелепо е.
Ама те си казаха, че героинята на Кидман е с много по-млад мъж от нея, затова не виждам какъв е проблемът.

# 537
И аз се отказах от Викинги, заради увеличаването на насилието, а и защото не останаха персонажи, които харесвам.
Платната ще си го изгледам, като излезе целия сезон - така ми е по-удобно, тъй като епизодите са доста свързани. Няма чак толкова насилие и секс сцени (неща, които по принцип не харесвам в сериалите и често ги превъртам), колкото в много други сериали (особено в тия на НВО и Старз).

# 538
ха-ха чудя се откъде физиономията на Ланс (Sneaky Pete) ми е толкова позната, а той е учавствал във великия Eurotrip.

# 539
  • София
Изгледах пилотката на Големите малки лъжи. Хареса ми определено.
Според мен убития ще е Рената (Лора Дърн) или някой измежду Бони или Нейтън, но по-малко вероятно. Поне засега не виждам причини убития да е някой от трите баш главни героини.
Но в подобен тип филми/сериали може да е абсолютно всеки. Най-вероятно ще се разбере чак в последната седма серия, а ние само може да гадаем.
Много интересно, като че ли Джейн сложи пистолет под възглавницата си, защо и е? :о Не вярвам причината да е синът и, въпреки че си е малко плашещ с това ходене на сън, а и според мен Амабел не лъже и точно той я е хванал за вратлето.
Сашко както обича жена си, така и я малтретира, поне се загатна за това. Но двамата един до друг ми стоят много неловко. Никаква химия няма, много са нелепи един до друг, вината за което е в Кидман и продуцентите взели решението да са двойка в шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт