Пазаруване от Amazon - тема №57

• 86 235
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата  bouquet
Аз чакам 2 часовника и се оглеждам за прахосмукачка

# 91
Здравейте,
чета, че поръчвате от някакъв склад, където цените са по-добри, може ли да обясните за какво става въпрос? И също ме интересува как разбирате кога ще има големи намаления във виповете - гледам доста изгодни неща сте си накупили. По-принцип аз се оглеждам за експресо кафе машина и разбира се, ако попадна на нещо, което е много изгодно бих се изкушила  Laughing Laughing Laughing

# 92
Ако на някой му е излишна кафемашина от 16евровите мога да разменя за парна ютия или да я купя.

Коя е ютията?

# 93
Относно прословутите 16 еврови поръчки- и на мен са ми блокирали сума за 3 от общо 7 поръчани артикула, но не забелязах сумата да включва и доставка.

И един въпрос- Когато активираш пробен Прайм, блокират ли ти сума в сметката? Защото сега си видях в банкирането, че са ми блокирани доста повече пари отколкото имам направени поръчки Simple Smile

# 94
  • Бургас
Такова нещо не ми се беше случвало до сега - в петък поръчах две неща от английския слад и по незнайна причина съм ги пратила до Германия. Днес ги питам може ли да ми сменят адреса, а някакъв Pradeep най радостно ми казва, че ми е изтрил поръчката  и няма да бъда таксувана. Меко казано съм бясна #Cussing out
Веднага отговорих, че искам да ми я възстановят - дали имам шанс изобщо?
Ама те ако са заминали вече за Германия как да ти го променят адреса, не разбирам  newsm78
Пишеше, че се приготвя за изпращане, затова изобщо писах за промяна. Междувременно едното нещо се появи и го пуснах, но другото, което ми е по-важно още го няма Sad

# 95
  • софия
Здравейте,
чета, че поръчвате от някакъв склад, където цените са по-добри, може ли да обясните за какво става въпрос? ...
Пише го в първия пост.

# 96
  • Wolwedans
Здравейте,
чета, че поръчвате от някакъв склад, където цените са по-добри, може ли да обясните за какво става въпрос? И също ме интересува как разбирате кога ще има големи намаления във виповете - гледам доста изгодни неща сте си накупили. По-принцип аз се оглеждам за експресо кафе машина и разбира се, ако попадна на нещо, което е много изгодно бих се изкушила  Laughing Laughing Laughing
amazon warehouse deals
Продават артикули върнати от клиенти и с нарушен търговски вид. Чете се описанието на състоянието. Най- добре да е "like new" или very good
Повече инфо в първия пост на темата!

# 97
Да се запиша с тези дамски маратонки New Balance, №40 за 18€ – за хора с испански бонуси.

Имам изпратено ръчно прахосмукаченце с ЮПС (от целия някога дълъг, но вече не толкова списък).

# 98
И аз имам изпратена с UPS тази прахосумкачка от 16-евровите: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 1C40OPGI&fc=1.
Надявам се като отворя кашона да няма изненада.  Crazy

# 99
  • София
И аз имам изпратена с UPS тази прахосумкачка от 16-евровите: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 1C40OPGI&fc=1.

+1
Ужасно се радвам, счупи ми се старата и я чакам с нетърпение  Simple Smile

# 100
Да се запиша с тези дамски маратонки New Balance, №40 за 18€ – за хора с испански бонуси.

Имам изпратено ръчно прахосмукаченце с ЮПС (от целия някога дълъг, но вече не толкова списък).

Как ги намираш тези ниски цени? Ровиш стари кампании или си има друга цака?

# 101
  • Русе, България

+1

+ 2 от двете ми поръчки
също изпратени с UPS. Дано пристигнат  Peace

# 102
  • София
На всички ли, на които испанците блокират суми после изпращат стоките за тях или може да блокират и после да не пратят (и съответно да не дръпнат парите)?

# 103

+1
Това не казахте ли, че е ел. метла? И аз съм го поръчала, но не знам какво е , мислех, че е парочистачка  Joy

# 104
Аз имам блокирани пари, но за други неща и нищо не е пратено. Само епилатора и то без тракинг номер  Sad

Общи условия

Активация на акаунт