Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 744
  • 657
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Об ooooh!чам снега в планината - как вали тихо и спокойно, трупа си стабилно и навсякъде е бяло.
Чудесно е, да, но иска чистене, за да не те затрупа.
Ринеш по няколко пъти на ден и разстоянието от дворната до къщната врата ти се струва все по- голямо..... Simple Smile

# 226
  • Бургас
Лято, нека бъде здрава твоята госпожица! Усмивката никога да не слиза от лицето и. Успех на новото място!

# 227
Гледам щерката споделила нещо във фейса (да, сега, уж са на училище  Whistling )
И проверявам, защото все още има навика да споделя някакви глупости.
Обаче така не се бях смяла скоро. Не че е някакво велико произведение, но ме усмихна в тоз студ  Mr. Green
Ето, ако на някой му се намират две-три минутки за губене  Peace

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=80494

# 228
Лека нощ момичета. Желая ви весела Коледа и новата година да ви донесе здраве и спокойствие  Hug. Не мога да повчрвам, че дойде толкова бързо, но... изнизват се годините.

Бъдете щастливи и се радвайте на моментите.

# 229
  • В Космоса
Ох, и аз го четох за медузата днес.  Joy

# 230
Имам ужасяваща фобия от птици, в частност гълъби. Колко проблеми ми е създавала, само аз си знам...  Tired
Тук не спира да вали..., но се топи. Едно кишаво ми е такова. Искам да съм на топло и да гледам Коледни филми...

# 231
Влизам да споделя, че започна най-любимата ми част от годината, надявам се зимата да е дълга, снежна и  приятно студена.  Heart Eyes
Тортата със соевия сос ме усмихна, да е  жив и здрав рожденика.
И специална топла прегръдка за Акаша  Hug

# 232
Лято, да е здрава дъщеричката ти bouquet

Върнах се от работа, в хотела голям смях, всички са напълно окапали и сякаш се движат на забавен каданс:) Да ги похваля- не са се били, даже братята са се въздържали, изразходиха енергията в танци:)
Емоцията държи всички и само за това се говори:) Всички са двоолни, значи и аз съм доволна:)
Мъжът ми чак мен изненада, такива танци вкара, че ми скри шапката. Тва хора, салса, ча ча, ....Цеца, никой не му се опъна, викам си да съм спокойна, ако нещо не върви бизнеса, винаги може да се цани за танцьор.
Три вида хорА игра, да отсрами и мен, че не мога:)

Рая, това за колегите е- излиза един отпред и само със жестове показва нещо характерно за колегите, другите познават. Много се смяхме и всички познахме. Да не казвам мен как ме имитираха:)) Единят само се потупа с два пръста по рамото и всички викнаха Жаки е:) Другата пък, адмистраторка е, изигра мятане на чанта и палто сутрин и жест за поръчка на кафе, пак ме познаха:) Главния готвач го изиграха само с походка и сочене с пръст- ти там, ти тук:) За всеки си имаше нещо характерно и смешно.
Имаше една скеч, аниматорката каза- за подобрение качеството на работа и за да са доволни клиентите ви представяме новия вид на камериерките и излиза една много готина мацака с къса престилчица и се кълчи на Фреди Меркюри:) Като прихнаха, щото имаме две жени по около 100 кг, викат на момичето сваляй поличката да се нагиздим ние:) С повечето сме от десет години и си знаем и кътните зъби, но имаме няколко нови, които само идваха да благодарят, не се били забавлявали така никога.

Имаше много смешки за тринайста заплата, за бонуси и какво ли не, мъжът ми им вика- айде отиде ми хубавта вечер, с такова настроение дойдох:))) Ще им дадем за Коледа, както винаги, само работа да има.

# 233
Жаки...страхотно, точно в моята кръвна група празненство, смях и забава, не ревю на тоалети и вафлички  Mr. Green
Страхотно сте се справили, със сигурност е оценено, браво, шефове мечта  Heart Eyes

# 234
Доста съм изпуснала, но ще наваксвам в движение, надявам се всички сте добре  Hug
Аз умирам от кеф заради снега, разхождах се в обедната почивка, беше уникално - вали на парцали, а снежинките бяха супер красиви, като рисувани. И спонтанно решихме да ходим на коледния базар, кога, ако не днес?! Сега в Дортмунд като ходихме, беше единственият ден, в който беше затворен, егати късмета, поне тук да си наваксам. Та днес съм дошла по копринена блузка, ходих да търся пуловерче някакво около нас, трагедия - ударих на камък, много грозни, та пратих мъжа ми до Лидл, приятелка ми каза, че имало с еленчета, а и за едни ръкавици, да се опаковам  Crazy Защото той е на футбол, ще вземе колата от моя паркинг, ама после как ще се прибираме ще видим, но със сигурност не искам да съм по копринена блуза  Laughing И крачката са ми голи при глезена, ама ще компенсирам в греяно вино  bowuu

# 235
Честит първи сняг и от мен Simple Smile Студено е и предпочитам да не натрупва поне до четвъртък Simple Smile
Днес отметнах доста задачи на работа и неприятното чувство на притеснение е по-леко Simple Smile
Охх, трудно ми е от телефона да пиша, докато се клатушкам в буса Simple Smile

# 236
  • София
Много беше хубаво днес Heart Eyes Зимна приказка!

# 237
Като гледам новините по пътищата пак е хаос. Няма я Лили да лови снежинките във въздуха и ей на  Mr. Green

# 238
Честита рожденичка на  Лято. Да ти е жива и здрава.

# 239
Жаки, супер празненство  Grinning много се изкефих, даже ще открадна идеята за имитацията Grinning ще се забавляваме и ние Grinning
Маре, в Джъмбо ще търся кукли за куклен театър, и те трябва да са героите от приказката за червената шапчица.

Общи условия

Активация на акаунт