Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 649
  • 657
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бррр, навън как стегна Shocked Излязох да изхвърля един боклук на терасата и ме лъхна един въздух, направо полярен ми се видя Shocked

# 286
Добро утро! Имаме си сняг. Имам и работа на вън. С детето ще съм. Май ще закъснея.  Thinking То ще е спиране, целене с топки, пак спиране, пак целене.....

# 287
Добро утро!

Днес не мога да си отворя вратите на колата, голяма гадост.
По пътя лед...започна се!

# 288
  • Варна
При нас във Варна е студено, но сухо и даже пече слънце.

Относно казуса на Стейси Грей: отдавна те чета, но досега не съм писала. На мен също ми се струва голяма грешка да му давате картата преди да замине. Опитва се младежа да ви извива ръцете, но реално той е в уязвимата позиция, той иска да замине, той има зор да се махне от роднини и семейство, така че може да се опънете и чак на качване в самолета да я получи. Като не ще - да стои тук, където всички вие му "дуднете" /сигурна съм, че точно така ви възприема/. Макар че и самото заминаване ми се струва грешка, той едва ли заминава за да се поправи, а по-скоро за да може да си живее както си ще далеч от вас.

А ако мога да си позволя един въпрос - защо на теб се чака взимането на решение относно това момче? Това си е работа на родителите му в крайна сметка. Ти повече от някой съвет едва ли е редно да даваш и да удряш рамо, когато е нужно, което четох, че правиш с плащането на дълговете...

# 289
  • някъде ... тук ...
Студено беше тази сутрин. Размразих колата и стигнах навреме на работа. Сега пече, ама май само отвътре изглежда добре, вън си е студ Simple Smile

Честит празник на имениците днес bouquet

# 290
  • Бургас
ДобЪр ви ден!

Ако има празнуващи, да са честити!
По повод празника варя боб. За тази царевица как се размечтах, ама няма.

Младежът, който миналата седмица ми изми прозорците, днес ще дойде да изпере диван, столове. Аз съм подхванала гардероба на девойката, разчиствам дрехи, освобождавам място и за нероден Петко:)

Имам много дрехи за момиченце до 4 години, които няма да ми трябват, няма на кого да дам, а не искам да връщам в НМ. Предпочитам да ги дам на някоя майка в нужда, отколкото да спестя 20 лв с ваучеритв на НМ. Миналата година изгорях покрай една съфорумка и благотворителната й акция с няколко торби дрехи, изпращани по куриер за моя сметка, та и на това не вярвам. Познавате ли някоя майка, която ще се зарадва на дрешки, изключително запазени?

# 291
  • Варна
Пиша ти на лични.

# 292
Добро утро от мен!  Hug

Снощи имах прекрасна вечер!!  Heart Eyes Ходихме да слушаме акустична жива музика в Суингинг хол и беше направо вълшебно. Две китари и една бас китара, стари класики и рок парчета, изпълнени от невероятни музиканти.. навън тихо, спокойно и снежно, а в клубчето малко, но както казаха, качествени хора.. Направо така се изкефих! Днес слушам Пинк Флойд от сутринта!!!  Heart Eyes

Тарти..съжалявам за загубата ти! Знам какво е...  Sad За съжаление времето е единствения лек. Прегръщам те!

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 10:36 от Захир

# 293
  • Mediterraneo
Благодаря ви, момичета! Днес към като бита с мокър парцал през лицето, не мога да си отворя очите, подпухнала съм ужасно. Някакви бързи мерки мога ли да взема, че имам излизане?

Така ми беше дошла коледната муза... Купих повечето подаръци, останалите са поръчани и ще пристигнат тази седмица. Някои вече са опаковани, мислех да вадя елхата да украсяваме, правеха ми се коледни сладки. Сега ми угасна искрицата. Толкова, толкова ми е тежко  Cry

# 294
  • София
Тарталета, много съжалявам за загубата ти!  Sad

# 295
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тарти, правиш силна запарка от лайка, прецеждаш и изстудяваш и слагаш върху клепачите тампони, напоени със студения чай.
Ще скърбиш, така е. Човек трябва поне за малко да се отдаде на скръбта и да я преживее, за да може да продължи нататък. Hug Но и това ще мине. Минава. Отстъпва някъде на някакъв заден план.

# 296
  • дядовата ръкавичка
Много съжалявам, Тарти  Confused

Бях забравила колко красива може да бъде зимата. Нарочно дори слязох 2 спирки по-рано от метрото, за да се разходя до работа. Сняг и слънце, любимо ми е  Simple Smile

Аз харесах едни шоколадови фигури от 100 гр. сладки, но ще отида да ги видя на място.

На вълна подаръци съм. Трябва да купувам за 8 деца минимум, но моите тийнове са ми най-сложни за измисляне. Девойката иска някаква камера, която вадела снимки веднага  newsm78.

И аз слушам Флойд  в момента  Simple Smile.

# 297
  • Бургас
Селесте,аз съм приготвила една торба с детски дрехи и мъжът ми, като се накани ще ги носи на ЦОП Бургас  https://www.facebook.com/cop.bs?fref=ts

# 298
Тарталета, съжалявам много. Знам какво ти е, защото на мен ще ми е първата Коледа без баба. А аз съм блокирала случката, все едно не се е случвало и всеки път като се замисля дори за малко имам чувството, че ще се пръсна и затова продължавам да не го мисля, все едно не се е случило. Съжалявам, това са неща, които човек никога не приема напълно и винаги ще е тежко Cry Все пак времето наистина лекува - дотолкова, доколкото не го мислиш постоянно, но сега....

# 299
  • Бургас
Селесте,аз съм приготвила една торба с детски дрехи и мъжът ми, като се накани ще ги носи на ЦОП Бургас  https://www.facebook.com/cop.bs?fref=ts

Лина, благодаря ти. Аз съм им носила и на тях, но имаха някаква кампания, не знаех, че събират постоянно. До работата са ми и направо ще отида утре да ги питам. Ако ли не, дама от темата ми писа, там ще дам, каквото мога.

Общи условия

Активация на акаунт