Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 649
  • 657
  •   1
Отговори
# 45
Добро утрооо!
На работа съм и след малко приключвам за днес Flutter

Научих се да харесвам зимата и да търся хубавото във всеки един сезон Grinning

# 46
Захирче, те си се бият извън заведението, културни са, не нанасят щети:)) Какво да ги санкционирам, те са добри момчета, работят, ама като пийнат им излизат дяволите. После винаги съжаляват и се извиняват.
По два метра са и двамата, затова трудно намират опоненти:)) Аз не съм присъствала на бой, само съм виждала аркадите:) Прдупреждваме се всеки път, казаха изобщо няма да има такива простотии. А дано, ма надали:)))

# 47
  • Бургас
Кате, как мина фотосесията? Аз още се кумя дали да правя или не. Иначе утре ще вода Мариана да я снимат в градината със сестра и за календари

# 48
Crazy e нe вярвам!!! Ама как така ще се бият? После няма ли санкции?! Леле, аз ако съм работодател и някой посмее да ми спретне сеир на банкета, буквално ще хвърчат глави!

Оооо, напротив. Жаки прави най-добре. Организира им купон, мярва се за малко и после дим да я няма.
Купона е за изпускане на напрежението, за сплотяване на колектива и за изясняване на стари дрязги. После с начале. Демек новата година започва на чисто  Mr. Green

# 49
  • Бургас
Зимата въобще не я обичам. То поне да имаше сняг в Бургас, а то само леден вятър. Вече трета година шейната си седи опакована и не можем да я пробваме даже.
Аз съм постоянно със студени крайници и зимата каквото и да облека/обуя, все са си студени, та ми е  голям зор.

Жаки, снощи изгледахме филма за приятелските семейства и телефоните /забравих му името/, много добър, благодаря, че препоръча.

Девети ден след поръчката от сайта на Комсед, нея още я няма, в обработка е. Всеки ден звъня, нищо, едни и същи глупости.

На фирмен банкет няма кой да ме покани, единствен служител съм, но не ми и липсва подобно нещо. Стига ми коледният бонус Simple Smile

Хубав ден ви желая! Болните деца бързо да оздравяват!

# 50
  • София
Тъй. По темите.
Не обичам зима, не обичам фирмени партита - а се събират доста. На общофирменото миналата година присъствах и смятам, че с това съм си изпълнила задълженията до живот  Laughing Правим си някакви излизания и забавления с отдела, там вече ми е приятно и се раздавам  Laughing

За подаръците имам списък, само трябва да се изпълни  Crazy Имам и адвент календар, купен от Лидл, задачки измислени от мен, трябва да ги нарежем и сгънем тия дни, че то първи си дойде.

Бяхме на почивка 4 дни, беше прекрасно-релаксиращо, с приятели, с които хем ние се разбираме, хем децата си играят добре, с планина и спа и най-важното: с оставен вкъщи служебен телефон  Mr. Green

Разбира се, днес на работа успях вече на два пъти да се ядосам качествено, ама това е положението. Предстоят ми годишни атестации на сума ти хора и с някои ще си ми е откровено трудно - това е нещото, което най не обичам в работата си.

А, и чета една книга, дето ме ядосва, та се чудя дали да я продължавам или зарязвам; болно ми е гърлото и страдам, изобщо май трябва да спра да пиша, защото оплаквания само сипя, а не съм такъв човек  Laughing

# 51
Обичам зимата, когато е със сняг, мразя сухия студ.

В търсене съм на таблет за дребната, не искам скъп, само за игри. Какво да гледам  newsm78 Не отрких точно такава тема, виж за телефони и лаптопи бол  Confused

Каката е по- лесна, с нея съм наясно какво търся  Mr. Green

# 52
Досега все съм ходила на фирмените банкети на моя мъж, но той вече отказва да ходи.
Тази година и двата се падат на една и съща дата. Той ще е на работа, аз ще си отида на моя. Simple Smile Надявам се да е весело, пък и аз с още няколко колежки сме в организация на изненадите и т.н.

Дъщерята ме е побъркала за британска късокосместа котка. Решила е, че ще събира пари.
Ако бях поръчала на лелите и бабите да и дадат пари, вместо подаръци, да сме събрали 1/3 от сумата само по празниците. Но вече е късно...повечето са купили подаръците.

# 53
Обичам зимата, но да е кратка - 1 месец например.
Снощи започнах да гледам "Счетоводителят", въпреки, че ми беше много интересен ми се доспа и ще го догледам тази вечер /старост-нерадост Mr. Green/

# 54
Ая, и аз така направих. Заспах и то сравнително в началото.
Ще си го догледам, много е хубав.
В мое извинение от повече от почти месец не съм почивала ...

# 55
  • дядовата ръкавичка
От петък не съм ви навестявала, едвам изчетох.
Честит празник с малко закъснение на Зузанка и майка й! Да сте здрави  Simple Smile

Обичам зимата, когато е бяло и чисто. Най-любим ми е слънчев ден високо в планината и снегът да искри.
Не обичам зимата на нашата улица. Снегопочистващи машини не минават, лед, редуваща се с киша е цяла зима.  

Потвърждавам за бръшляна, голяма напаст е. Имаме на едната страна на къщата. Направо е зловещ, като в хорър се чувствам. Освен това се разпространява главоломно, прониква дори вътре в къщата, пълзи покрай оградата. Преди години свекърва ми имаше градинар, който се грижеше, подрязваше, но готкакто не идва, бръшлянът се превръща в бедствие. Ще пробвам напролет с рязане и раундъп.

На коледно парти смятам да отида тази година, не съм ходила от 5 години поне. Личната ми програма е да се поплацикам (в Сандански ще бъде), да хапна и да се наспя.

# 56
  • Пловдив
Искам някой да дойде и да ми направи домашен сладкиш. Аз само да ям.

# 57
Дъщерята ме е побъркала за британска късокосместа котка. Решила е, че ще събира пари.
Щерката е луда по тази порода също! За моя радост все още ми е спестена грижата и за такава котка.
Янтра, някоя приятелка няма ли на близо?  После ти връщаш с коледни ароматизатори.

# 58
  • Някъде там
Янтре съгласна..само после ще миеш съдовете.  Laughing Laughing Laughing
Умирам да се плескам ако има кой да мие.
А добър ви ден.Мразя зимата, като съм навън.Обичам да гледам много сняг като този който валеше  когато бях дете и то от прозореца.

# 59
  • Някъде там
Щерката е луда по тази порода също! За моя радост все още ми е спестена грижата и за такава котка.
Янтра, някоя приятелка няма ли на близо?  После ти връщаш с коледни ароматизатори.

И аз съм луда по тях,не са само децата ви но мм не ще и да чуе толкова пари за котка да дадем. Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт