Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 649
  • 657
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Язък ми за каненето, събудих се в няма и осем Confused Но пък имах време да опека тутманик на децата. След десетина минути ще стане, от фурната мирише приказно Crazy

Днес ще ходим за елха. Мъж ми окончателно ме отряза тази година за истинска. От години мърмори, аз все надделявам, миналата година взехме голям бор в саксия, но умря, преди да го посадим, мъжо каза, че повече категорично отказва да участва в престъпления срещу природата Laughing и сега ще купуваме изкуствена. Привлече децата на своя страна и аз капитулирах.

# 511
  • До морето
От години сме с изкуствена по същите причини, така и не успяваме да я присадим, защото умира преждевременно. Пък и всичките иглички, буболечки и боклучета - аман. Изкуствената е идеална - вадиш от кашона, украсяваш, после прибираш в кашона и забравяш!

ММ снощи се прибра с нова кола  Laughing Дет се вика, честито! Днес, естествено е отворен за всякакви еднодневни и двудневни пътешествия и смятам да се възползвам  Whistling

# 512
  • София
Еййй, верно ли, нова кола Simple Smile Ама ти не знаеше ли? Изненада ли беше Simple Smile

# 513
  • Ямбол
Честита ви кола.
И моят така купува коли. Ходи веднъж до София да изпраща приятел до летището и се върна с кола.

# 514
Марипоса, честита кола! Да си я ползвате със здарве и да посетите много приятни места с нея:)
Аз се излюпих в седем и трийсет и като лудите започнаха да готвя:)) Вече съм готова. Праз със сметана пиле и гъби направих. И задуших кисело зеле за зелник, само ще го навия за довечера. Докато вие дремете с кафето, аз отвърших работата, много съм офръчна, много Simple Smile
Днес е слънчево само за разходка, ние за първа година сме с джип и мъжът ми се кълне, че лека кола, хеле със задно предаване, като миналата, никога вече няма да купи:) Като се сетя как драпахме пеша по нанагорнището до хотела, а колата паркирана долу и ни задминават колегите със голфчета и умират от смях:)))

# 515
  • Варна
Добро утро!
Чукча, чете само, не смогва да пише  Laughing

Честито ново возило Mariposa_Malva. Оздравяхте ли?

Оплаквам се от персийката ловкиня. Вчера се прибираме
две птичета просната мъртви в среда на стаята . Оставам
отворен малък процеп на верандата, явно са влезли на
топло и нашата им е видяла сметката. Цялата къща перушини.
Днес ще до почиствам, ако има още...

# 516
Язък ми за каненето, събудих се в няма и осем Confused Но пък имах време да опека тутманик на децата. След десетина минути ще стане, от фурната мирише приказно Crazy

Днес ще ходим за елха. Мъж ми окончателно ме отряза тази година за истинска. От години мърмори, аз все надделявам, миналата година взехме голям бор в саксия, но умря, преди да го посадим, мъжо каза, че повече категорично отказва да участва в престъпления срещу природата Laughing и сега ще купуваме изкуствена. Привлече децата на своя страна и аз капитулирах.
Виж тази, ако още не сте тръгнали, изглежда оферта  Peace
И аз днес се канех да се наспя, уви, раничко се събудих, не знам каква е тази проклетия  Crossing Arms Днес мислехме да се поразходим към Витоша, но на мен ми отпада, не се чувствам добре, мъжът ми обаче се опакова след като ходи на фитнес  Crazy Довечера сме на концерт за народни танци, аз не съм изобщо фен, но понеже е на близки и ще се съберем компанията та поне за после ще залагам  Mr. Green
Ако ми стане по-добре, ще украся елхата, още не съм помислила какви цветове да е, като я сваля ще измисля, току виж се ходи и за нови играчки.
Сега обаче почивка, кафе, може да обработя малко снимки, после ще си почета книжката и ей така до довечера.
Марипоса, честита кола!

# 517
Полага ти се! Бая реанимация ти е необходима!
Марипоса, честита придобивка! Безаварийно и много нови места да посетите с нея!
Жаки, аз вчера наготвих супа от  пил. дробчета и дробчета по селски. И днес ще ги ям, но твоето пиле вече е открадната идея. Дано и мързелът  не ме надвие.
До сега надписвах коледни картички. Отметнах и тази работа!

# 518
  • София
Оуууууу, Мър, много ти благодаря Hug Аз харесах в каталога на Бриколажа тамън същата за 75 лева. Тази е двойно по-евтина! Тя ще е!

Тутманикът ми нещо не стана Rolling Eyes Явно малка му дойде тавата и въпреки, че го пекох 50 минути, вместо 30, както е по рецептата, в средата е глетав. Закусихме с крайчетата - много бяха вкусни! Средата, ако мъж ми, доброто прасе, се прежали, ако не - ще я мятам в кофата.

Ииии, бебето как ритна, чак ми помести лаптопа Shocked Което ми напомня, че трябва да се поизправя, за да ми дойде масичката изцяло на краката, а не както е сега - частично на корема.

# 519
  • Бургас
Събрала съм багажа и след малко тръгваме за Пловдив. Нямам търпение вече.
Кате, снимката е от миналата година. Ще пропуснем тази коледа. Може да направим великденска. Тъкмо ще съвпадне с РД на Мариана

# 520
  • Пловдив
Има ли нещо в Пловдив за което да не знам? Чудя се какво да правя децата утре, днес горе-долу понаучиха.

# 521
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, пробвай да го допечеш. Веднъж на млади години се скарахме точно докато месех питка. Аз се разсърдих и се фръцнах, зарязах питката, както е на топка. Мъжът ми Умре за всичко тестено. Посплескал малко питката и я пъхнал във фурната. Като реши, че е изпечена, я изкара, обаче отвътре суровааа. Аз вътрешно злорадствам, но мълча. И тоя й сряза на две през кръста с ножа за хляб и я доопече разполовена. Изядоха си я с детето като стой та гледай. Та опитай и ти.

Елха купувам винаги истинска. Това за прегрешение към природата не е вярно - проучила съм въпроса. Казва се санитарна сеч - разреждат гората, за да могат да растат хубави и здрави смърчове. Много от малките дръвчета се самозасаждат от семена и така или иначе ги изсичат.

Янтра, печелиш приз за най-лаконичен пост. Joy

# 522
  • Варна
И аз залагам на изкуствена елха тая година. Заплюла съм я, утре мятам дребната на баба й и отивам на пазар. Сега я чакам да излезе от английски и си краднах малко време за форума.

# 523
  • София
Елха купувам винаги истинска. Това за прегрешение към природата не е вярно - проучила съм въпроса. Казва се санитарна сеч

E, ходи обяснявай на мъжа ми, че тая пластмасария ще зарива планетата много след като ние сме изгнили Tired Не мога, предадох се...

# 524
От години сме с голяма изкуствена елха. Аз съм си малко чишит и не се занимавам с украси но детето се забавлява с баща си като украсяват, купуват още лампички, играчки....
Сега синковеца е наредил под нея някакви торби пълни с хартиени изрезки- дар за Дядо Коледа. Така щял да му донесе по-голям подарък Wink
Кога вашите деца разбраха, че дядо Коледа не съществува? Вие ли им казахте? Май е достатъчно голям да знае вече ама, не знам как да подходя.

Общи условия

Активация на акаунт