Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 664
  • 657
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
На ски по- нормално сме били на Беклемето и Добринище, на Узана има страхотен хотел, но идея нямам за пистите там.
Балканци или Хлебна? Съмнявам се да са Прима Ес и Импулс. Аз имам добра представа за пистите, да не кажа прекрасна. Всичките ги знам Simple Smile

# 496
Белинда, да се оправя детето  Hug

Рая, кофти бацил е налазил, аз вече една седмица съм със сопол, гърлобол и кашлица. Ама по малко от всичко, не е да кажеш, че съм се разкиснала тотално, но си го влача и гласът ми е променен.

Чудна почивка му дръпнахме днес мъжа ми, обядвахме на вън, после пихме кафе. Обикаляхме по магазините, аз намазах една блуза и едно червило  Mr. Green Сега мисля да метна една мусака с тиквички, а той се е размазал с котката на дивана и дремят. Мила семейна идилия Simple Smile

# 497
Янтра, Балканци ми е на душа на мен. Писти въобще не ме вълнуват  Mr. Green, свинско и винско  Laughing и стаите да са хубави и топли

# 498
  • Пловдив
Да, там е хубаво Simple Smile

# 499
  • Бургас
Да оздравяват болните деца!Бързо и безболезнено!

Аз днес от един ангажимент на друг, едвам ходя вече. Преди час висях да чакам детето на балет, сега я доизчаквам на йога, аман, ама не смея дума да кажа, като има желание, нека ходи.

Захир, стискам палци да изберат подходящия кандидант! То е ясно кой Wink

# 500
Току-що изпратих официално писмо, с което прекратяваме уроците по пиано и китара. Колебах се и отлагах известно време, но се предадох и го направих. Почувствах се облекчена, а мислех, че ще ми е тъжно. Това беше правилното решение, знам го. Номер 2 е вече на такова ниво с китарата, че ако в бъдеще реши да се занимава пак, ще може да навакса бързо, а за кеф може да си дрънка и без уроци. Номер 3 определено повече ме изненада с нежеланието си да свири, а започна много ентусиазирано и с голямо желание. По мое мнение е много музикална, много лесно и се получават нещата, с много малко усилия учи, помни и напредва. Но вече не иска, и то съвсем убедено и аргументирано не иска, не е просто някакъв временен мързел. Като не иска - ясно. При желание в бъдеще, мога и аз да и преподавам, добре работим заедно. Инструмент насила не се учи. Номер 1 е голямата ни изненада. За него мислехме, че барабаните са временен каприз, а той продължава вече 4-та година и няма изгледи за отказване. За лош късмет на съседите  Mr. Green

# 501
Благодаря ви, сладурки!!! Обещал ми е една Фурла ако е одобрен и аз точа зъби. Принципно не е като да умирам за такава ама знам, че е малко стиснат, да му е за урок другия път ако пак така се тръшка. Дано стане..шегата настрана. Има доста добри и мотивирани кандидати.
Ние купихме елхичка в саксийка най-сетне, малка е и не много кичеста ама като за нас е идеална. Присадих я, че и беше тясно и я украсих. После ще ви я покажа, че сега готвя на Сбъдващата соления кекс и се облизвам около фурната

# 502
Привет и от мен Grinning Не съм влизала във форума от 2 дни, но много са ми напрегнати последните два дни от работната седмица.
Белинда, ще се възстанови детето, понякога без АБ не може.Всичко ще е наред Hug
И аз чакам ваканцията с нетърпение да се наспя.В петък съм с 1 час, а започвам в 7.30 часа, съответно водя Ивайла в детската градина към 7.10, то душата и спи, и моята, де Laughing
Лина, видях много сладка снимка, ходихте ли на фотосесия?
Акаша, всичко наред ли е с малката?
Започва голямото почистване вече на апартаментаа, та ра та тааам Crazy

# 503
  • Варна
Веднъж лежахме с детето в болница-заради пневмония.
Щом има снимка и не е показало пневмония-значи е така. Ако беше-вече да сте в болница.
Обожавам Банско! Няколко зими съм изкарала там, а сега-само за малко. По всяко време мога да отида-имам си жилище-квартира там. Но не ми се ходи никъде.
Днес позната ми обърна внимание-поздрав, как си.
Човек до човек стояхме-после се учудих, че не съм я видяла.
Иии, не само това. Човек като е треснат с нещо, проблем, наистина може да не види и забележи.
Вземам се в ръце!

# 504
Една елхичка от мен, и най-сетне сядам да си гледам сериалчето. Досега чистих, готвих..писнА ми. И все нещо има..дрехи две перални ме чакат за гладене ама ги натиках в гардероба и ..няма пък да е днес!!!  Crossing Arms

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/153 … 1&oe=58F5656C

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/152 … 2&oe=58F77212

# 505
Добро утро, може ли  в събота да стана в 7? Захир, Чудесна украса!

# 506
Добро утро, може ли  в събота да стана в 7?
smile3507, и аз така. Даже се събудих с аларма, за да изпратя щерката на екскурзия.
Добро утро!

# 507
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро !
Аз поне до 8 спах Simple Smile
Днес ще украсяваме елхата, вече няма търпение щерката.

# 508
Добро утро!
Аз успях да подремя до 8... Мисля днес чистене и подреждане, ще украся. После разкрасителни процедури, защото довечера сме на женско парти с кифлите. От друга страна днес ще е слънчевко и ме дърпа към къщата... Ще видим.

# 509
  • Пловдив
Спъ.

Общи условия

Активация на акаунт