Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 700
  • 657
  •   1
Отговори
# 480
Чукча писател, чукча не читател  Naughty  Mr. Green

# 481
  • Бургас
С малката обикаляме улиците от 8 сутринта та до преди двадесетина минути. Ама не вършим важна работа,ами пием кафета. Изпращат ни,че няма да ни има цял месец Simple Smile

Сутринта питах касиерката в детската на Цвети и тя каза,че 02.01 е почивен ден. Някой питаше

Личен лекар може ли да издаде направление за скенер на глава или трябва специалист да е ?

# 482
  • До морето
Лина, мисля че ти трябва специалист.
Рая не го взимай, боклучаво изглежда.

Някой може ли да препоръча хубава къща за гости с 3-4-5 спални около Банско? Искаме тази година да избегнем лудницата в хотелите. Вече имаме ученичета в компанията и трябва да се съобразим със зимната ваканция и си представям каква тъпканица ще е. Сещате ли се нещо подходящо?

# 483
Лина, мисля че ти трябва специалист.
Рая не го взимай, боклучаво изглежда.

Някой може ли да препоръча хубава къща за гости с 3-4-5 спални около Банско? Искаме тази година да избегнем лудницата в хотелите. Вече имаме ученичета в компанията и трябва да се съобразим със зимната ваканция и си представям каква тъпканица ще е. Сещате ли се нещо подходящо?

Искате да карате ски ли? Затова ли Банско е дестинацията?

# 484
  • София
Сутринта питах касиерката в детската на Цвети и тя каза,че 02.01 е почивен ден. Някой питаше
Лина, благодаря ти, аз питах! Дано да е така.
Опитът ми от нашата детска градина е, че персоналът би обявил 300 от 365 дни за почивни.  Mr. Green

# 485
Не е излязло окончателно, не се лъжете  Peace

# 486
Рая е права, не е гласувано официално. Ако питаш счетоводителите в детските градини, наистина ще обявят всички дни за почивни Simple Smile

# 487
Рая е права, не е гласувано официално. Ако питаш счетоводителите в детските градини, наистина ще обявят всички дни за почивни Simple Smile

Ако четат само заглавията на статиите, които ни заливат от няколко дни  Crazy и накрая все предстои гласуване. Днес чета 460 лв. ставала минималната заплата, да ама като продължиш надолу, се оказва, че важи само за държавните служители. Ми тъй ами, няма време за всички, да оправим тях и субсидиите и да запразняваме  Mr. Green

# 488
  • До морето
Рая, скиори сме повечето, да. Затова Банско. Ние всяка зима ходим някъде, но все в хотели сме били. В такива къщи сме били за по 2-3 нощувки за някой празник и то по-наблизо. Сега за първи път искаме ски-почивката да е в къща, а не в хотел. Искам нещо чисто и топло, че сме с малки деца

# 489
Чудя се, дали да си направя този коледен подарък newsm78

http://vevesti.bg/97997/15-literaturni-sakrovishta-sabira-vitleemskata-zvezda/

Но не се сещам за по-голяма част от авторите какви тематични произведения имат за Коледа.За някои мислех, че няма нещо, което не съм чела, но за коледен разказ нямам  спомен.

# 490
Охх, току що случайно ми попаднаха снимки от Жена на годината.
Няма толкова гротескни облекла и обувки.
Черна кожена рокля, вероятно мислейки я за оригинална...с отвратителни, грозни кубинки.
И това не е всичко...но то ми се наби в очи.

# 491
  • София
Шушулката ми е пред пневмония Sad Днес са правили снимка и изследвания с баща си и сега ще почива вкъщи още една седмица, ще пие и АБ Sad Много е жален и се умилква като малко детенце - уж по-голям от мен, пък да дойде, да се гушне, да му помилвам челото Heart Eyes Горкото, за последния месец ще е ходил на училище една седмица, много зле ще му се отрази, а и сме точно в края на срока. Но здравето е най-важно! А пък аз днеска, точно щото детето ми беше в ума, се скъсах от бач ooooh! Аман!

# 492
  • Пловдив
Хах, недей да гледаш Хайлайф тогава. За мен са място за уникални забавления, голям смях.

# 493
Марипоса, така предположих, аз не съм по ските, другите карат, но Банско ми е прекалено скъп праз зимата  Mr. Green Щях да предложа къща, но няма писти, само ядене и пиене  Wink
На ски по- нормално сме били на Беклемето и Добринище, на Узана има страхотен хотел, но идея нямам за пистите там

Белинда, дано се оправи бързо детето. Аз уж нямам температура днес, но съм като блъсната от влак, всички кости ме болят  newsm78

Ужасен вятър е при нас, страхотия  #Crazy

# 494
Белинда, да му мине бързо и бързо да навакса с уроците!
После ще ви дочета.

Общи условия

Активация на акаунт