Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 709
  • 657
  •   1
Отговори
# 465
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро и от мен, малко късничко, ама чак сега сядам с кафето.
И при нас болничък малкият СветълЛъч. Снощи като се чухме, ми се оплака, че го боли главичката, милият, а сестричката му вечее добре, та се надяваме да е някакъв краткотраен вирус.

Спиди, не се плаши, още повече предварително. Това са си най-най-нормални неща, винаги ги е имало и ще ги има, човешко е.

Захирче, елхички в саксия ще намериш, просто е още рано. При нас на пазара Кр.село всяка година има.
Стискам още по-силно палци за твоето момче. Joy Joy
"ако го вземат ви каня на форумна почерпка някаде,. аз съвсем сериозно!!!"
И ние съвсем сериозно ще дойдем. Joy Joy
Има много добри препарати за почистване на фурна. Най-лесно е обаче, ако честичко се позабърсва, да не се оставя много да се натрупа.

Съчувствам много за ранното ставане. Това ми е най-омразното нещо, така и не свикнах с него.

# 466
Мари, добре дошла в отбора  Wink

Захирче, стискам палци  Heart Eyes Фурната също мразя да чистя, но моето откритие е препарата K2R, пръскаш пяната, забравяш една нощ, на другия ден бършеш. По- добрата идея обаче е фурна с пиролиза  Mr. Green
Елхички в саксия при нас вече има, много са симпатични.

Моята температура е много странна- денем нищо, ходя си на работа, като се прибера вдигам  Mr. Green, вече не е 38 обаче, пада бавно.

# 467
  • София
Споко, Мари, и аз работя, но през ваканциите си почивам и се наспивам. То почти няма работа дето да почва толкова рано, колкото училището; а и си е съвсееем друго само аз да трябва да ставам и да се оправям сутрин, без да проверявам и да подвиквам през 5 минути по полу-заспали деца  Laughing
Имам чувството, че сега на дърти години ваканциите ги чакам с по-голямо нетърпение от ученическите ми години  Laughing

# 468
  • sofia
Споко, Мари, и аз работя, но през ваканциите си почивам и се наспивам. То почти няма работа дето да почва толкова рано, колкото училището; а и си е съвсееем друго само аз да трябва да ставам и да се оправям сутрин, без да проверявам и да подвиквам през 5 минути по полу-заспали деца  Laughing
Имам чувството, че сега на дърти години ваканциите ги чакам с по-голямо нетърпение от ученическите ми години  Laughing
Потвърждавам! Цяла седмица са болни. Сутрин се наспивам, даже успявам да им приготвя нещо за закуска и излизам....нищо общо тикането на двама отнесени....случвало се е и чанти да редя сутрин ooooh! Редовно някой нещо е забравил.

А това с чаканите ваканции хич не е само чувство, ами си е самата реалност.

# 469
И ние много трудно станахме тая сутрин. На детето будилника звъни 15-тина мин. по-рано от моя, тая сутрин дойде да се гушне при мен и откарахме още половин час. Каза, че искал цял ден да си лежим в леглото.

Флорче, кандидатствай. До тогава ще имаш време да мислиш и за решение, ако и писано. Едното кандидатстване не означава задължително преместване, но щом го мислиш означава желание за промяна. Ако не сега, след време... Идеята я има Hug

Блек, мен самата промяна не ме притеснява. Почти 9 г. съм на тази работа вече и колкото и да си я обичам, от време на време зациклям. Т.е. положението не е  съвсем зле и промяната не е наложителна, но пък ако може да е по-добре – защо не. Самата процедура по кандидатстването ме отказва. Ужасно тромава е, с един куп изпитчета (вкл. Reasoning skills tests: verbal, numerical, abstract and situational judgement interactive tests ), ще има хиляди кандидати и пр. Искам ако може направо да се явя на интервюто по същество, да ги шашна колко съм добра и да ме вземат  Laughing И после да ми дават да върша точно това, което искам. Мързи ме много да си подготвя документите. И не съм сигурна дали това е показателно, че явно не я искам тая работа чак толкова, или си е прост мързел. Пък и Белинда дет’ вика, не се знае какво ще стане с ЕС. То малко абстрактно звучи в момента, но истината е, че ако сменя работата и после нещата в ЕС се прецакат, ще ми е изключително трудно да намеря друга работа тук.

Вчера ми пристигнаха едни материали от амазон за коледни картички. Като дете им се зарадвах, а като се прибрах вкъщи хич не ми потръгна работата. Вместо да ми дойде вдъхновението, аз блокирах, не можах да им намеря приложение.

Още нещо щях да казвам, ама…

Да оздравят болните.

# 470
  • Пловдив
Вчера ми пристигнаха едни материали от амазон за коледни картички. Като дете им се зарадвах, а като се прибрах вкъщи хич не ми потръгна работата. Вместо да ми дойде вдъхновението, аз блокирах, не можах да им намеря приложение.
По тоз въпрос си най-лесна - остави ги да отлежат, ама на видно място да не ги забравиш. Някоя вечер си сипи чаша нещо и така отпуснато и лежерно ги прегледай. Ще ти дойде нова муза Simple Smile

# 471
http://www.hippoland.net/produkti/detski-igrachki/wa-selfi-stik- … en-fb577sel04cflz

Ей това чудо да сте го виждали някъде наживо  newsm78
От вчера ме чопли, хем ми харесва, хем ме е страх да не се окаже голям боклук, съответно голямо разочарование   ConfusedНямаме Хиполенд в града ни  Cry

# 472
И аз ще купувам селфи стик за едната племенница, но не бих купила това. Ако някой има положителни отзиви, ще е супер да сподели.

# 473
Даже не мога да си представя за какво се използва  Laughing

# 474
Янтра, и аз така реших. Ядосах се и ги зарязах нещата снощи. Бях поръчала една хартия с много хубави коледни десени, а тя се оказа двулицева и сега не знам какво да я правя.

Скрит текст:

# 475
  • Пловдив
Голям праз като е двулицева - прежалваш едната страна и мажеш лепилото по нея Simple Smile

# 476
  • някъде ... тук ...
Селфи-стик или по моите деца "селска пръчка" имаме 2 броя, купувани от китайско левче и от джъмбо.
Няма голяма разлика, все едно е Simple Smile

# 477
Селфи стик ясно, ама микрофона накрая за какво е  Rolling Eyes

пп: Ооо боже, видях и другите снимки. Никога нямаше да ми дойде на акъла  Crazy

# 478
И моят селфи стик е китаец, за десетина лева. Работи си, не че го скъсвам от ползване  Laughing

# 479
Селфи стик ясно, ама микрофона накрая за какво е  Rolling Eyes

пп: Ооо боже, видях и другите снимки. Никога нямаше да ми дойде на акъла  Crazy

Абе, Руми, цяла страница изписали хората  Wink

Общи условия

Активация на акаунт