Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 720
  • 657
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
И моят вдигна Т  ей сега,преди час.Tired...От няколко дни киха,киха...надявах се,че съм го стабилизирала с хомеопатия и капки за нос,ама...на.Че и го замъкнах на другия край на България.За сега няма други оплаквания  Praynig.Бързо да оздравява и моят младеж, и Белиндин големият,и други,ако има  Hug Praynig.

# 451
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Това е най-важното - бързо да ви оздравяват децата!

На Котето и аз пожелавам успех. (Понеже съм пропуснала явно нещо, помислих си, че рестартирането е ново начало въобще, нов мъж ит.н., а ставало дума за работа.)

По отношение на детските проблеми разсъждавам като Белинда, още повече че животът доказа правотата на тези разсъждения.
Като живеехме в чужбина и децата бяха малки, не можех да се начудя на някои от жените - скарат се децата за нещо, после майките се хванат гуша за гуша, настроят и мъжете си, а мъжете са колеги и се разминават после по коридорите и се гледат на кръв. А посолството малко - 7 семейства, не можеш да избираш приятели, не е като да си си у дома, а ми си на майната си на другия край на света. А децата на другия ден са се сдобрили и са забравили за какво са се скарали, пък родителите сърдити по месеци, не си говорят и злословят зад гърба си. Луда работа.

Днес си свърших чудна работа - измих всички налични чаши вкъщи, че някои не се ползват и прашасват. Утре ще направя това с чиниите, които са от празничните сервизи. Че нали идват празници, да са готови за офанзива. Joy Joy

# 452
  • В Космоса
Светалчо, нали уточнихме, че никой не е тръгнал да хваща за гушата майката на някое дете или поне аз не разбрах да има такива тук. Т.е. не само Белинда е на това мнение. Извинявам се, ако някой всъщност смята, че трябва да се обяснява с родителите защо отрочето им постъпило така или онака, а аз не съм разбрала, но оставам с впечатление, че всички сме на едно мнение. Разбира се, изключваме крайни изпълнения като тормоз, бой и т. н. Аз също не бих си позволила да държа сметка, но това не означава, че одобрявам постъпките на някои деца. За караниците, ясно. И ние се карахме и с добрите, и с най-добрите приятелки и после се сдобрявахме, че и на Прошка си прощавахме (имам и такъв спомен Laughing). За друго ставаше въпрос.

# 453
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ясно е, Акаша. Аз само казвам, че и по-тежки случаи има.

# 454
Благодаря още веднъж на всички за пожеланията  Hug
За децата... Замислих се аз, какъв неуверен човек би станал от такова дете, дето майка му да ходи при всяко малко проблемче и да се разправя. Когато са малки е лесно, но като порастнат сами трябва да се борят и да доказват своята независимост.

# 455
И аз също не смятам поведението на майка-хеликоптер (която кръжи денонощно около отрочето) за нещо хубаво, направо си е вредно. Познавам такива индивиди, лоша работа.
Аз до сега съм звъняла точно веднъж на други родители по повод голям проблем с големия синковец - нямаше ефект, наложи се да занимаваме класен и директор. На мен са ми звъняли, няколко пъти - и с основание, и за пълни глупости. Хора разни.

# 456
Добро утро.
Интересни теми сте захванали. Коте, успех! Сбъдваща, такива ситуации с "първи приятелки" има навсякъде. Уви!
Стиснете малко палчета.
Болните да оздравяват.
Захир, как мина при твоя никаквец?

# 457
  • Варна
Днес отварям новинарски сайт и първото, което ми се набива в очи е поредната българка, омъжила се за мъж от арабските страни, онзи я излъгал да отиде там и й прибрал двете дъщерички. А те сладурани двечките, направо сърцето ти да се скъса като ги гледаш. Много чоглаво ми стана...

По въпроса за детските приятелства направо ме уплашихте. Моята дъщеря сега започва тъкмо да ми обяснява кои момиченца са й приятелки в градината. Приготвям се психически за подобни на описаните от вас ситуации.

# 458
Добро утро!
И моят син в кюпа с изненадваща температура. Вчера се виждахме с приятелче, после ходихме да пазаруваме, нищо му нямаше. Като се прибрахме и изведнъж почна да клюма и да му се доспива по никое време, та видях, че е с температура. Дано бързо му мине, утре трябваше да пътуваме, но ще го пропуснем.

# 459
Добро утро!

Болните деца да оздравяват!

Коте, успех в начинанието. Преди 3 години по това време и аз бях на същото място. Оказа се едно от най-добрите решения, които съм вземала  Hug

Днес не съм на работа, обаче явно съм забравила да кажа на котката. Точно в 6 говедото почна да ми ходи по главата и да мечи, явно се притесни, че ще се успя  Mr. Green В 7 благополучно ме вдигна, нахраних я и заспа, а аз си ближа кафето и си медитирам... Май ще си седя цял ден на топло.

# 460
Днес душата ми спеше, когато алармата звънна за ставане.
Искам един ден да се наспя като човек, но дори събота и неделя не успявам. Пак се будя около 7ч.

# 461
Добро утро и от мен!

Аз не знам дали казах, ама вчера работех от вкъщи: резултата е чиста вече фурна ( никога повече не планирам да чистя тая гадост, ако не дойде фирма да изчисти, ще я оставя така  Crossing Arms), чиста бяна, прани дрехи.. и това е. Имах амбиция за повече ама не ми се занимаваше.

При никаквеца е минало много добре интервюто. Той кандидатства за позиция пак във фирмата, само че в друг отдел. За мой ужас е свързана с много пътувания ама няма как. Това е може би най-доброто за него, от там вече може да се развива в  много посоки, не бих го спряла ама ми е тъпо. Дал е всичко от себе си, направил е каквото трябва...сега се чака резултат до 2-3 седмици. Има доста кандидати, предвид положението при нас, но не всички са добри, първо, а той, не че ми е мъж ама наистина е... пу пу! Много е умен, много! Освен това е работил нещо подобно, свързано пак с много пътувания, комуникация с лекари, консултации.. Дано стане, искам да го видя щастлив.
Аз още не знам с мен какво ще става. Ама не го и мисля вече!

И аз едва отворих очи сутринта! Душичката ми спеше!!

Коледно ми е, търся си елхичка в саксия, някой знае ли от къде мога да намеря?

# 462
Захир, звучи ми като дистрибутор на лекарства, апаратура и др. подобни.
Успех и дано изберат него. Simple Smile

# 463
Не, нищо общо с дистрибутор няма  Peace Много малка ни е сферата, просто наистина не искам да споделям повече подробности.
Интересна работа е, по-скоро медицинска, но има и други елементи.

Благодаря на всички!

Значи.....ако го вземат ви каня на форумна почерпка някаде,. аз съвсем сериозно!!!

# 464
ООО, така ми е иска да се възползвам от такава среща, но няма да ме огрее! Tired
Вчера се видях с братовчедка на ММ. Та седим заедно и си говорим и аз казвам, че с нетърпение чакам да дойде зимната ваканция и да се наспим, да си починем от училището и ММ ме чува, и се включва в разговора  нещо, което ми сви перките, и ме върна в реалния живот. Бях забравила, че до няколко дни почвам работа и де факто аз няма да имам ваканция!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт