Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 48 099
  • 657
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Пулев победи. По-скоро съперника му се отказа.

# 586
  • Пловдив
Абе, Янтре, как да ти кажа...Вкусни бяха, ама не колкото мамините. Мисля, че вкусът на кюфтетата е обратнопропорционален на усилията, които си положил за тях - чуждите са ми най-вкусни Mr. Green
Аз съм тъй с кекса. Метни насам един кекс, не рецепта, кекс!

# 587
  • София
Давай адрес на лични. Маминият кекс ми става един път! И не се шегувам изобщо.

# 588
  • Пловдив
Недей, аз само тъй си говоря, като много приритам си купувам Simple Smile Благодаря!

# 589
  • София
Янтра, аз съм тотален работохолик, на когото му предстои излизане в майчинство. Нали се сещаш, че нещо трябва да ми замести професионалните предизвикателства Mr. Green Като няма какво - правя сладкиши hahaha Та-офертата важи! Айде, пък ще черпиш едни чушки, като дойдем в Пловдив на разходка някой уикенд Whistling

# 590
  • Euskal Herria
Белинда, пусни някоя снимка на сладкишите ти, моля! Събирам идеи (и рецепти).

# 591
  • София
Ама какъв сладкиш, аз пържих кИфтета  Rolling Eyes

# 592
  • Euskal Herria
Това разбрах, но разбрах и че

Цитат
Като няма какво - правя сладкиши
Затова писах.

# 593
  • София
Аааа, е, така е, да, но все пак не съм била в майчинство от 7-8 години, та не разбрах какво имаш предвид Joy
Знаеш ли, нямам много снимки, а и да имам, не съм ги събирала, пръснати са в годините и албумите. Другата истина е, че аз не съм кой знае каква майсторка с ръцете. Всичко ми се получава вкусно, но като вид - нищо, което би те впечатлило, малко съм калпава с украсите и пр. Но дай жокер какво търсиш горе-долу и ще помисля за интересни неща, които съм правила през годините и които биха ти харесали. Какво обичаш - леки и плодови или много сладки, тестени или кремообразни, или дребни сладки, или?

# 594
  • Бургас
Добро утро!
Поредна неделя правя палачинки, а до скоро смятах, че това е най-досадната, че и трудоемка закуска.

Времето се очертава хубаво и смятам да разгледаме с детето украсата из центъра.
По план, цял ден мързел. Ако някоя от бабите не ни покани на обяд/вечеря, имам лапад с ориз за всеки случай.

Балетът на лед снощи беше много хубав. Сега гледам, че има пуснати ваучери за пореден театър, та този месец се очертава доста наситен от културни мероприятия.

Хубав ден желая!

# 595
  • Ямбол
Добро утро.
Аз от малко повече от два часа съм на работа, вторият етаж спи.
Чакам млякото да дойде и може да се ориентирам към нещо, но може би ще е бисквитена торта.

# 596
  • някъде ... тук ...
Страхотно е времето!
И пистата отваря след малко...

# 597
  • Варна
Чакам още час-два и хуквам по магазините за елха и коледна украса да изненадам дъщеричката довечера. От мен купуването, от нея украсяването.

# 598
И аз искам рецепта да хубав сочен кекс  Heart Eyes Правя гофрети, дребната яде и пише домашни по пижама  Mr. Green Вчера пекохме меденки, днес ще ги красят, и елхата чак...кеффф Crazy

# 599
Направих им мързеливки за закуска, лапат ги още парещи, много ги обичат. Благоверният получи закуска в леглото, не без задна мисъл Simple Smile Днес ще се отчета още с винен кебап и меденки, стига им толкова. Имам да снимам, дано светлината е с мен.

Общи условия

Активация на акаунт