ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
В 309 главният го събличат, в Любов под наем също.
Аз пък си мислех, че само на мен ми се привиждат баклавички  Joy Joy Joy
И за сведение по време на операция всички течности, пера и косми на оператора се... обират от... айде шА си затрая  Mr. Green Mr. Green
Кити, не си права, значииии. Пазиш си информацията и после първа ще се наредиш до оператора. Simple Smile
Ама конкуренцията е жестоика, да знайш. Simple Smile

И не само на тебе се привиждат баклавички, ама няма да ти кажа и още едно място дето напоследък има.  Joy Joy Joy Само първата буква- започва с К, ама не е Къванч. Simple Smile

# 121
  • В Града на липите
И за сведение по време на операция всички течности, пера и косми на оператора се... обират от... айде шА си затрая  Mr. Green Mr. Green

Сега като се замисля  newsm78 нашия д-р може да не е оператор, а офталмолог примерно  Grinning
Или психиатър... Или гинеколог... Къде по-добре ще го изиграе  Rolling Eyes

П.п. Макар че ти хич не ги дишаш сериалните гинеколози  Joy Joy или поне един определен.

# 122
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, това място и аз го посещавам. Joy Joy
Тъкмо щях да споделя, Пепелчето ме изпревари.
И май навсякъде вече рекламират баклавата - защото сега се сещам, че и в един друг сериал, който следя, Бодрумска приказка, също събличат няколко млади еркеци, ама там това си е съвсем в реда на нещата, щото море, нали.
Но в ДиК и Туба я поразхвърляха - леко, с финес и мярка, но все пак има такива моменти. Не си спомням скоро да съм виждала другаде.

# 123
Да, това място и аз го посещавам. Joy Joy
Тъкмо щях да споделя, Пепелчето ме изпревари.
И май навсякъде вече рекламират баклавата - защото сега се сещам, че и в един друг сериал, който следя, Бодрумска приказка, също събличат няколко млади еркеци, ама там това си е съвсем в реда на нещата, щото море, нали.
Но в ДиК и Туба я поразхвърляха - леко, с финес и мярка, но все пак има такива моменти. Не си спомням скоро да съм виждала другаде.
Даже успяха да ме изненадат с едни голи крака  Shocked и си рекох "Тук нещо се разпуснаха."   Joy
Да видим в нашия сериал докъде ще ни отпуснат края.
А т'ва с баклавите явно е за замазване на положението. Много баклава се лей напоследък и толкоз. Simple Smile
Цитат
Сега като се замисля  newsm78 нашия д-р може да не е оператор, а офталмолог примерно  Very Happy
Или психиатър... Или гинеколог... Къде по-добре ще го изиграе
Какъвто и да е. Спешно се нуждая от преглед. Simple Smile Записвам си час за сряда, да знаете. Simple Smile

# 124
Или гинеколог... Къде по-добре ще го изиграе  Rolling Eyes
П.п. Макар че ти хич не ги дишаш сериалните гинеколози  Joy Joy или поне един определен.
Хриси, само с туй изречение ако знаеш колко реплики ми докара в главата  Mr. Green. Обаче ще си затрая, че точно сега неща да ми правят психоанализа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 125
  Добро утро и прекрасна неделя! Лаф моабета да върви леко !

Вместо кафе  Simple Smile

Още сладост в двойна доза  Heart Eyes Heart Eyes

И да не стане прекалено сладко за баланс нови от сета - това били доктори от сериала ни  Joy

# 126
Ари, добре, че си сложила това сиропче, че много страшно ти завършва поста. К'ви са тези доктори. Ужас!

# 127
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, този последният е като д-р Менгеле в турски вариант, тръпки да те побият.

# 128
  Ами вероятно са от лекарите, натопили нашия ,а пък може външността да ни подвежда - този с очилата просто да е пънкар или металист  newsm78 Simple Smile

П.П.  Официален акаунт  newsm78
Скрит текст:
.  Now this official statement . This is official account of our series name #ÖleneKadar @TIMSProd 

Нашата болница  newsm78
Скрит текст:
. Haydarpaşa numune eğitim ve araştirma hastanesi . I think engin will work his role doctor in this  hospital   

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 13:33 от araselia

# 129
 newsm09 newsm09 newsm09 Много страшни тия доктори бе.
Обаче клипчето на Swetla Tswirko е много хубаво.

# 130
Няма да свиквам и с новото име на дизито. Simple Smile Може да не е последно, знае ли се.

Ари  Hug, нещо за трейлър- мейлър не пишат ли?

Дими, как си ме уцелила- чай с локумче.  Heart Eyes

# 131
   Пепелче още нищо не пише .

https://mobile.twitter.com/olenekadartv

# 132
Не пише, но си направиха инстаграм с това заглавие.

https://www.instagram.com/olenekadartv/

Между другото под това име има един куп акаунди, които са си от фенове на Ердоан. Вероятно репликата е доста използвана напоследък и общо взето има нещо общо с фанатизма. Та се чудя дали сериалът няма да има подтекст, за който се сети.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 14:23 от Dimony

# 133
    Пепелче Hug
Скрит текст:
ще те дават по Нова от 20часа  Heart Eyes

Стари нови от 02.02.2016

# 134
И да прибавя още към същата поредица.

Не знам доколко е нормално това. Като скачени съдове са двамата. То бива бива пиарка, ама като тази друга не съм виждала. Става за сюжет на комедия направо.

Общи условия

Активация на акаунт