ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета,
има ли вече български превод? newsm78

# 526
# 527
# 528
                   Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за споделеното!

Димони, страхотен пост.  Hug
Пишеш много увлекателно. Направо се подписвам под него, защото напълно отразява и моите мисли. И за Енгин и за сериала.

Цитат
Обаче пък на едно дете полицията ще вярва в пъти повече отколкото на възрастен човек...
По този повод искам само да добавя, че и мен ме изуми как дадоха вяра на показанията на едно малко момиченце, без изобщо да си направят труда да проверят и версията на Даахан, която изглеждаше съвсем логична. Той обясни на полицая, че са го накарали да отиде в склада уж за среща с бащата на годеницата си, че е упоен с инжекция, че има белег с който може да докаже това, както и че като лекар е наясно, че има наркотици, които много бързо се разграждат и не оставят следи в кръвта дори след съвсем кратко време. Даахан обясни и за пистолета и следите и че това може би е направено умишлено докато е бил упоен, но никой не го отрази. Тоест, всички останали улики предполагат и обратното на това, което твърди момиченцето, което може и да се е заблудило, а и стрелецът беше с маска все пак. В този ред на мисли, смятам че този полицай най-вероятно също е вътре в играта, защото изглеждаше твърде ентусиазиран да го изкара виновен и изобщо не си направи труда да разследва и неговата версия. Не знам как това мина в съда при условие, че Даахан все пак е имал адвокат.

Колкото до брата на Селви, струва ми  се, че се е занимавал с мръсни сделки и преди и след заболяването на Селви. Не му е чиста работата нещо. А милата Селви имам чувството, че толкова много вече й тежи вината, че изобщо не иска да мисли какъв риск поема за себе си и за брат си. Взела е решение, превърнала е това в цел на живота си, каквото и да й струва.

Направи ми впечатление и ето тази фраза на Берил след като изгледа репортажа да освобождаването на Даахан по телевизията.

Дали има предвид само че е загубила любовта и нещастния си живот с Ендер или нещо друго е преживяла?

Хайде, дано поне утре да излезе някакво резюме на втори епизод, че не се издържа вече.

Хубава вечер!

# 529
  • Once there was a Hushpuppy...

Благодаря! bouquet

Трябва май да си правя регистрация.... Thinking

# 530
Фрагман!!!

https://m.youtube.com/watch?v=hvqS-AVdhjE

https://m.youtube.com/watch?v=hvqS-AVdhjE

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 19:45 от araselia

# 531
Араселия, мерси за фрагмана. Hug

Леле, огън ще е новата серия! Каква динамика само...

На гроба в края на фрагмана пишеше Вилдан Санер: 1992-2006 год. Демек умря Вилдан и се роди Селви.

П.П. Ето го и превода на фрага на руски.

https://vk.com/feed?z=video-43001606_456239059%2F7264ed7bb1b3f36 … t_-43001606_92679

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 20:00 от * Дъга

# 532
Ари, благодаря ти много за фрага.
Дяволски очи, добре дошла. Много
Ми е интересно мнението на човек, неизкушен от Енгин или Фахрие.

# 533
Ох, много интересен фрагман!  Simple Smile

Целувка ли ще има или не? newsm78 Не е ли малко скоро... newsm78

Иначе Селви не знам какво ще обяснява след срещата на гроба...

# 534
Тук превързана ли е ръката на Селви? Ми сега как ще й мери пулса доктора?

Последната фраза на Селви е нещо от рода: Преди да възникнат проблеми  за нас, аз трябва преди него да открия убиеца?

И какво излиза, че тя не знае че брат й е стрелеца или....

# 535
   Дъга Hug мисля,че е ръкава на ризата и ,не е превързана - пак ще и мери пулса  Blush Аз мисля,че тя не знае ,че брат и е убиеца,той беше с маска и от това разстояние не би го познала  Naughty
  Кара му се за нещо - колко мъничка изглежда спрямо него  Heart Eyes

# 536
  Дъга Hug мисля,че е ръкава на ризата и ,не е превързана - пак ще и мери пулса  Blush Аз мисля,че тя не знае ,че брат и е убиеца,той беше с маска и от това разстояние не би го познала  Naughty
  Кара му се за нещо - колко мъничка изглежда спрямо него  Heart Eyes

Араселия, успокоих се. От страх да не спре да й следи състоянието явно ми се привижда.  Joy

Очевидно Селви не знае, затова е толкова решителна. Но така пък ще е още по-интересно. Ще видим как ще реагира брат й, който сега е между чука и наковалнята.

Малко ли са му проблемите на доктор Дан, че сега и с тоз елемент ще трябва да се разправя. rotfImao

# 537
Е, оказа се, че правилно съм предположила, че Селви не знае, че брат ѝ е физическият убиец.

Дъгичке, всъщност мисля, че полицията при тези доказателства дето имаше, а те бяха много, напълно естествено не прие думите на заподозреният за истина. А и колко са убийците дето си признават, дето не си измислят някакво такова алиби. Та това дете изглеждаше доста благонадежден свидетел. Кой би си помислил, че лъже. Дори го беше страх. А то беше сигурно. Освен това барута по пръстите, телефонът, смс-те, отпечатъците, показанията на Ендер и Берил за заплахите към жертвата. Всичко беше много добре нагласено. А в полицията е така, че случаите трябва да се разкриват колкото се може по-бързо. Те имаха достатъчно доказателства и свидетели за да издържи делото. Допускам, че и прислужницата е свидетелствала. Аз не разбрах кой беше прокурора. Според мен трябва да е бил човекът на Ендер, който в серията назоваха адвокат.  Както и да е. И там си имаха човек.

И да кажа добре дошли на новите момичета.  Hug

П.П.На мен обаче не ми се иска да знам толкова много преди излъчването. Сякаш ми е по-добре да бъда изненадана в случая. Специално за този сериал. На други места нямам проблеми.  Joy Joy Joy Аз в момента следя 4 сериала. Единият ми свършва слава богу тази седмица, че ми идват повече.  newsm47

# 538
И на мен не ми харесва сивия фон на сериала, дано е само първа серия така. Може да вкарат малко цвят в дрехите поне.

Фахрие колко е висока? newsm78Дори на токчета е доста по-ниска от Енгин. Това малко не ми допада. Иначе мисля, че има химия между тях.

Аз гледам Дръзки и Красиви и този сериал и направо не знам как ще им смогна. Досега винаги съм гледала по 1 турско дизи, а сега с тези двете ще е мъка. Аз обичам да гледам и американски сериали и филми и затова и 2 турски са ми много. Ама какво да се прави, за единият Енгин е виновен, а на  ДиК ми стана интересна историята! Simple Smile

# 539
Всъщност сега ми става интересно, защо Селви и брат ѝ са на този гроб. Дали тя не е приела самоличността на момиче, което ѝ е дало сърцето си? Дали там не лежи това момиче?  newsm78 И как така е станало, че момичето е умряло? Дали наистина е имало някакъв нещастен случай или е убито за органи?  newsm78
Във всеки случай така си обяснявам посещението на този гроб. Иначе защо да го правят?

Общи условия

Активация на акаунт