И как така е станало, че момичето е умряло? Дали наистина е имало някакъв нещастен случай или е убито за органи? 
много динамика. Супер. Док веднага се хвърля в действие. Явно не му трябва време да се аклиматизира.
И как така е станало, че момичето е умряло? Дали наистина е имало някакъв нещастен случай или е убито за органи? 
гадже, приятел... Или колега 
та работата си върви и към физика 

ами и аз забелязах, че се е научил. За 11 години затвор, за да не полудееш, научаваш много неща. Може да е решил да се усъвършенства на всички нива 
сега видях, че си онагледила химията

Йекшънът започна!
Може, може, дофтора май и сметка вече държи на бъдещия източник на любовни терзания
Дъгичке,
елемента много стил денди го дава 
Пък може и някакъв друг смисъл да има, ама задълбоченият анализ не ми е силна страна

А? 

Неподозирани са нуждите на сценария...

ама явно се е ползвал с безрезервно доверие.
Гюпсето любимата на Баръш.
. Още не съм изгледала първи епизод с превод, но видяното до тук ми хареса. Наистина режисурата беше на висота и се надявам да продължи в същия дух, защото това е изключително важно за успеха на сериала. За играта на ГГ нямам съмнения - много харесвам и двамата. Дано сценарият има скрит коз и да не е клише, защото темата е позната вече...очаквам нещо нестандартно от сценаристката - четох добри отзиви за нея.
Още при излъчването ми направи впечатление израстването на Даахан в затвора. Тая литература по рафтовете , този транзистор на прозореца... за какво мислиш, че са там. Момчето се учи на какво ли не. Трепе времето.
Не че е предполагал, че някога ще връзва вратовръзки, ама как да пукне човек без да се научи?
Ми тъй де, ученото си е учено. И ша ма извиняваш, ама меренето на пулс също влиза в програмата. Това явно вече му е навик, да мери пулса на хората и да преценява доколко се вълнуват, лъжат ли, не лъжат ли. Виж, че и в затвора му викаха доктора. Премерил е там пулса на всички. Професионално трепене на време му се вика на това.
Та в тоя ред на мисли кой знае на още колко неща се е научил.
Имаш си самостоятелна баня.
Не ти се мотат някакви типове с табла под мишка , не ти плюят в чая, не ти дишат във врата, не ти пускат сапунчето в общата баня.... Ами лукс си е това. И литература, учебници всякакви, транзисторче, слушаш новините, разбираш как Ердоан е дошъл на власт и разни други работи. Обаче все пак това си е затвор. Меренето на пулса е хоби, симптом, че още не е загубил способността си да го мери.
И ето, че вече установи , че пулсът сигурно винаги ѝ е такъв. Като го премери още един два пъти и ще се сети, че е със сърдечна операция. И те така.
А и понякога бягам от час. Понякога и урока не си прочитам, сядам на чина неподготвена. Ми то много уроци, много литература - какво по-напред да прочете човек.
Много начетени станахме някои.

ама явно се е ползвал с безрезервно доверие. Препоръчани теми