Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ам свиркам си аз, ама малко тихинко... tiptoe

# 286
  • варна
Назик имат ксиламетазолин нали?Никога  не сме ползвали.

# 287
  • На брега на реката
А моята госпожица продължава да си кашля сутрин след сън и понякога докато спи. Не знам вече и аз какво да я правя, вчера и госпожата така деликатно отбеляза, че кашляла по време на обедния сън. И аз мигам на парцали, защото стандартно през деня не кашля, нощно време не хърка, няма секрети, нищо цветно или зелено, гърлото изглежда добре. И реших да я почна с ксизала, щото нямам други идеи. Пие си синулана, ама май вече и той не върши работа  Rolling Eyes

# 288
  • София
Назик имат ксиламетазолин нали?Никога  не сме ползвали.

Може да пробваш за няколко дни и да видиш дали няма да подсушат хремата, а от там и кашлицата. Ако не кашля често детето, не бих лекувала дори с назик. Имали сме и чести, и спорадични кашлици - подходът е бил различен. Назик подсушават добре и за мен са по-добрият вариант, отколкото АБ капки.

# 289
  • варна
Момичеттаааа имаме Т 37.7 ,направо ще се гръмна. Това значи ли че ее слязло надолу ,днеска го преслушваха.

# 290
  • София
Е, нали днес са го преслушвали, как ще е надолу Simple Smile. Вероятно вирус е пипнало хлапето. Следи сега Т да не стане висока   Praynig. Друг вариант е да се е завъдил някой бактерий в назофарингиалната област  Thinking. Аз обаче залагам на нов вирус  Peace.

# 291
Момичеттаааа имаме Т 37.7 ,направо ще се гръмна. Това значи ли че ее слязло надолу ,днеска го преслушваха.
Не значи...

# 292
mimenceto123 не не значи , че е слязло надолу.
Значи че има нещо. След толкова влачене на сопол най-вероятно е бактериално. Така че лечението с АБ капки е добър вариант. За да не стигнете до АБ през устата.

Не се гърми а пуснете гърлен секрет всички у вас. И ти и бащата и т.н. Това непрекъснато сополивене не е нормално поне според мен.

Пак се изказах...ама сърце не трае.

# 293
Аз съм за кръвни...

# 294
  • варна
След всичко казано искам да кажа е моя защита, че преди да дам Аб или Аб капки съм опитала др начини.Фен съм на шуслеровите соли, опитвам с тях и може би единственото с което ми е трудно да се справя са сополите.
Каката започна с честите хреми от както тръгна на ясла.

# 295
  • София
Миме, не е нужно да се защитаваш пред никой. Тук само си споделяме  Peace.

# 296
  • варна
Знам Sad аз съм гузна пред самата себе си, особенно като ми се натрупа повечко почвам да правя разбори и анализи Grinning
И понеже мъжа ми все казва "не разбирам" аз да си кажа тук.

# 297
Миме, тук сме се събрали все отбор анализатори, философи и разбирачи... Laughing

# 298
  • shumen
Миме,не значи според мен.Дано се оправите скоро и се разминете с АБ.
Тете,Месечинке,дано се оправят скоро децата и никакви сополи.
Лайт,да,направиха ни контролна снимка и всичко е Ок и ни изписаха.Също имаме и АБ за през устата Зинат.Във вторник сме на контролен,но ако няма нищо и не кашля не мисля да го водя,а и ми казаха,ако има нужда само.За профилактика не ми казаха нищо за инхалации,но аз мога на своя глава да правя с физиологичен разтвор.
На всичкото отгоре и най-доброто му приятелче е със стрептокок пиогенес,а това е скарлатинния,и не помним с майка му,дали са имали контакт с моя.И ако това ми лепне сега вече ще умра направо.
Лино,на фона на пневмонията,направи и ларенгитен пристъп като да ни приемат.Сега като ни изписваха вчера и погледнах на епикризата са написали освен нея като придружаващи заболявания отит на средното ухо и ларингит.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 23:16 от danaeka

# 299
Как ви се отразява психически? Особено мамите с повече от едно дете, направо не мога да се навия на второ след толкова търчане по доктори
Аз пък никога не съм ползвала АБ капки за нос. За очи два пъти при конюктивит
Дани нали пневмония беше, как стана ларингит? Радвам се, че сте у дома вече

Общи условия

Активация на акаунт