Спечелете едно пътуване в света на доброто с Леля Евдокия

• 8 923
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Леля Евдокия е различна, интересна, винаги точна в изказа си.  Heart Eyes
За мен книгата би била страхотен коледен подарък!  bouquet

# 61
Не съм я чела все още..., но заглавието беше първото, което ме грабна...предполагам и съдържанието ще е толкова заинтригуващо.... би ми бил чудесен подарък за Коледа... Simple Smile

# 62
Щом Леля Евдокия е "екскурзовод в света на доброто", няма как да не я харесвам. Обожавам и Ваня Щерева. С удоволствие бих прочела книгата!  Peace

# 63
Харесвам леля Евдокия, защото образът и притежава букет от качества, които ценя.
Тя определено напомня на литературен герой, осъществявайки тънката връзка между реално и фантазно именно чрез един виртуален образ. Побира в себе си виртуално, фантазно и без да претендира за реалност, напомня удивително на истинска.
Хуморът и е близък до този на Чудомир, поне на мен ми напомня удивително на него заради способността си да обвива в смешна обвивка битовото и ежедневното.
Моралът и ценностите на леля Евдокия също са от едно позабравено време, но имат стойност на непреходни.
Един своебразен мост - между култури, поколения и реалности - това за мен е леля Евдокия.

# 64
  • в 1001-та нощ
Пътува ми се в света на доброто и бих се радвала на такъв водач Simple Smile

# 65
Не съм я чела, но бих искала. Звучи интересно.

# 66
Аз също не бях и чувала за нея. Сега отворих фейсбук страницата и ме заинтригува... Бих искала да прочета книгата!

# 67
Не бях чувала за леля Евдокия - заинтригувахте ме - ще разгледам Фейсбук страницата .
Успех на всички участващи в играта !

# 68
... какъв е смисълът да участвам, след като въпреки своята активност никога не печеля? Защо майки с деца ученици се нареждат и печелят бебешки продукти, които после продават, а майките, които в действителност се нуждаят от продуктите, остават в сянка?
От много време исках да напиша подобен коментар, но все се надявах, че този път може би ще имам късмет.

# 69
До момента не бях и чувала дори за леля Евдокия, но сега влезнах и във фейсбук и останах очарована. Стана ми супер интересно, с удоволствие бих прочела книгата, ще бъде страхотен Коледен подарък, а ако не спечеля, вероятно ще си я купя, защото ме "грабна" веднага леля Евдокия.

# 70
искам да спечеля книгата и да я прочета

# 71
Харесвам леля Евдокия, защото ме кара да се усмихвам и прави денят ми по-добър Simple Smile

# 72
  • Горна Оряховица
не бях чувала до този момент, но от коментарите преди мен ми  се разпали интереса Simple Smile искам да я прочета!!!

# 73
  • гр. София
Здравейте  wavey
И аз с радост се включвам в надпреварата. Особено като видях, че става дума за книги  Heart Eyes

Не съм чела тази книга, но веднага ме завладя коментара на Ваня Щерева. Two Hearts
Колко малко е необходимо - просто да бъдем добри... Книгата наистина ще бъде страхотен Коледен подарък на всеки! Аз съм решила ако нямам достатъчно късмет, да си я купя. Ще се впусна в приключенията на героинята леля Евдокия  Grinning

# 74
Не съм я чела, но бих искала. Струва ми се интересна!

Общи условия

Активация на акаунт