Намаления – зима 2016

• 160 594
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Да, от реклама в сайта на Морето.нет си генерирах код за отстъпка 20%. В профила ми е. Мосля тези дни на място да го използвам. (За Комсед)

# 286
# 287
Ioli78 Мнг. благодаря за инфото  bouquet

# 288
И Манго имат 30% намаление до 15.12 с мейл ило смс.
От Бенетон си купих Зимно яке, след седмица падна едното копче (тик так), върнах го да ми сложат ново и вече цяла седмица мина и не се обаждат 😞 Добре че го взех на намаление, че въобще не си струва редовната цена от 300 и няколко лева.
Код ли трябва за намалението в Манго? Някой, ако може да го сподели, че досега не съм пазарувала  bouquet !

# 289
  • sofia
Миналата година пак по това време имаше такъв уж private код, на който дълго му се чудех. В деня на изтичане на валидност на кода, пуснаха зимните намаления.  Wink
Така че не бързайте, прогнозирам, че на 15.12 ще започнат разпродажбите в Манго, даже съм готова да се хвана на бас.  bowuu

# 290
Благодаря за съвета, ще изчакам още 2 дни Simple Smile .

# 291
  • София
Не помня вече в тази тема ли питаха за книгите, свързани с метода "Монтесори", днес изненадващо и за мен успях да отскоча до панаира на книгата. На издателство " Асеневци" имаше доста такива книги с 20 % отстъпка.

# 292
 sea.sea- Мерси за отзива  bouquet Още утре мисля да отскоча, за да разгледам.

# 293
И Манго имат 30% намаление до 15.12 с мейл ило смс.
От Бенетон си купих Зимно яке, след седмица падна едното копче (тик так), върнах го да ми сложат ново и вече цяла седмица мина и не се обаждат 😞 Добре че го взех на намаление, че въобще не си струва редовната цена от 300 и няколко лева.
Код ли трябва за намалението в Манго? Някой, ако може да го сподели, че досега не съм пазарувала  bouquet !
VIP16 e дадено като код, явно за онлайн пазаруването, а иначе - трябва да се покаже мейл или смс.

# 294
Здравейте,

Да знаете скоро да има намаление в Пийк и Копенбург? ПОмня, че беше преди Коледа...  newsm78 newsm78 newsm78

На 14.12 е специалното нощно намаление за картодържатели. Предполагам, от 15.12 ще е намалено вече за всички  Peace
Това тази вечер в сряда от колко почва 22 или 24часа?

# 295
  • София
Farma.bg са ми пратили имейл за 30% на Юсерин:
http://www.farma.bg/eucerin.html

# 296
Някой ако иска кода на манго за 30%. да ми пише.

# 297
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, той е само за детското и мъжкото кода на Манго.
Аз, очаквах и за дамското да има. Особено се точа на чантите им Rolling Eyes
Иска ми се е и за яке да погледна. Общо взето всичко почти ми харесва Mr. Green

# 298
  • София
Да, той е само за детското и мъжкото кода на Манго.
Аз, очаквах и за дамското да има. Особено се точа на чантите им Rolling Eyes
Иска ми се е и за яке да погледна. Общо взето всичко почти ми харесва Mr. Green

И аз съм си харесала една чанта.  Mr. Green

# 299
Всъщност май важи и за дамски неща. Поне на мен ми начисли отстъпка и при тях.
Това пише:
Важи само за 1 покупка на клиент в магазините MANGO, MANGO Man, MANGO Kids и Violeta by MANGO в Българи (с изключение на аутлетите) за колекция Есен/Зима 2016. *Не включва артикули от колекция Пролет/Лято 17, чийто референтен од започва с 8, както и артикулите, включени в раздел New now! на mango.com. Кожените изделия ще са с 20% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт