Намаления – зима 2016

• 161 152
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Започвайте да изпразвате магазините H&M Laughing

Да, бе, залетели сме се баш за там. Mr. Green

# 406
Някой знае ли дали са започнали намаленията в мол "Сердика" в София? И ако не са, кога ще започнат?
На кого намаления? Истинските не са започнали и скоро няма и да започнат. Индитекс на 26 би трябвало да намалят.

# 407
Има ли нещо хубаво намалено в ХМ, детското ме интересува?

# 408
  • София
Има ли нещо хубаво намалено в ХМ, детското ме интересува?

И мен, да знам дали да се разкарвам изобщо?  newsm78

# 409
В мъжкото на ХМ има много малко намалени неща

# 410
Детско до 140 има, но по-големи нищо

# 411
За детското мога да дам отчет до 90 - ти размер. Имаше намалени дънки по 10 - 15 лв., блузки по 5 -10 лв., пижамки, но като цяло много малък избор. Аз ги чаках, защото лятото беше доооста по - добре, но сега определено се разочаровах. В дамското пълна скръб, ама пълна. От година на година им стават по - смешни намаленията и ще спра да пазарувам там.

# 412
  • Бургас
А на детското колко е намалението - 50% ли? Миналата година писаха, че имало за 2 лв блузи с дълъг ръкав.

# 413
Днес нямаше блузки по 2лв.Най-евтината 5 и то много малък избор.И аз не съм доволна!

# 414
  • София
Само еднин вид блузки /до 92 размер/ с дълъг ръкав имаше днес от 5лв. Лятото наистина бяха много по-щедри. Май ще се пазарува от Зара и Уайкики, искаше ми се да позарядя комплектчета за яслата на малкия с блузки и спортни панталончета, но днес в ХМ бяха предимно ризи, дънки и панталони.

# 415
  • София
Отказахте ме, няма да се разкарвам специално до там, другата седмица ще имам работа към мола, тогава ще ги видя. Да се надяваме, че онлайн ще е по-добре положението.  Simple Smile

# 416
Започвайте да изпразвате магазините H&M Laughing

Да, бе, залетели сме се баш за там. Mr. Green
Само буклуци са намалени. Детско клинче от стелажа "всичко от 5 лв" на касата се оказа над 30 лв. Ама защото там пишело не "по", а "от 5", т.е. нагоре. Всъщност на стелажа нямаше нито едно клинче за по-малко от 10 лв. Купих само една пижамка за момче.

# 417
  • София
В Парадайз беше страшно днес,озовах се там в ранния следобед и направо минах за половин час и избягах.Най-страшно беше в Пандора,където навалицата почти излизаше извън магазина....В H&M имаше артикули по 10,20 и 30 лв с червени цени,но изглеждаха извадени от някой дълбок архив.Само на бижутата имаше що годе прилични намаления,на бельото имаше бикини по 5 лв и сутиени по 15 лв.В Reserved бяха намалени чантите,аз си взех една за 24.90 лв тип торба сребриста.В Waikiki също пишеше отпред 50%,но вътре тепърва редяха,половината щендери бяха празни.В Зара и другите от семейството няма още никакви намаления. bowuu

# 418
  • Варна
150лв оставих аз в H&M...
3 долници за баткото от 25 на 15лв намалени, 1 долница от 30лв на 17лв(всичките са от този сезон като модели). За мен 4 чифта бельо от 12-13лв на 5лв , едни дънки, супер меки и удобни от 55лв на 30лв, една блуза от 35 на 20лв, една блузка и джинси за по 10лв от бебешкото за подарък. Откога ми се свиди да дам по 25-30лв за анцузи, а имахме нужда. Сега се надявам да намалят и съответните суитчъри към долниците.

# 419
  • Пловдив
Пандора не са ме информирали за намаление. Да не би да са пуснали.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт