Намаления – зима 2016

• 161 079
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Момичета, а в Pandora дали има намаление и някой, ако има спомени миналата година дали е имало коледни там Simple Smile
Пандора традиционно участва в черните петъци - купи две, вземи три. За мен това си е най-добрата им отстъпка  Laughing.
Иначе в момента имат някакви "специални цени" на комплекти - обеци + колие и няколко вида гривни + талисмани, но подбрани по тяхно усмотрение. За мен не си заслужават.  Peace Имат и намалени бижута до изчерпване на наличностите от стари колекции. Не са на видно място в магазините / щандовете, но като питаш момичетата показват какво имат. И там е доста обрано...

# 481
В английския им сайт е обявено намаление. Обаче дали и тук са намалени същите неща вече?

# 482
Много се разочаровах  от Зара и Бершка днес. Не мога да разбера от къде ги извадиха тези купища с парцали. В началото на сезона някои неща ми хванаха окото, но днес в Сердика беше като магазин втора употреба. Бях набелязала едно яке в Зара, те намалили само един цвят от 140 на 100 лв., останалите ги забили в дъното на магазина на редовната цена. Същата история и с обувки в Бершка, тях си ги взех, добре че беше останал моят номер докато чакам „ намалението”. Иначе за тези,които се интересуват от спортни мягазини в Sport vision имаше 20% на доста модели маратонки и се утеших с едни на Адидас Simple Smile

# 483
да препоръчате някои магазин сега с намаленията,искам ботуши ест.кожа да си взема  Grinning

# 484
  • Пловдив
В английския им сайт е обявено намаление. Обаче дали и тук са намалени същите неща вече?
За Пандора ли? Има и доста сайтове ментета...  Tired

# 485
В официалния им сайт.

# 486
  • София
Аз този път си харесах чанта от намаленията в Зара и си я поръчах от сайта директно- да ми я доставят безплатно до избран от мен магазин. Flutter Hug
Предимството тук е, че няма блъскане в навалицата в МОЛа и паркиране на място, където избраният от мен артикул е вече изчерпан.
А и ако на място нещата не изглеждат толкова добре, колкото на снимката в сайта, просто връщам артикула.
Та така! bowuu

# 487
Чакането свърши! 50% намаление в Benetton & Sisley започна! Не губи време, направи своя списък от покупки, грабвай чантите и се впусни в дългоочакваното пазаруване с 50% отстъпки в магазини Benetton & Sisley. Очакват те!
*Класическите вълнени модели са с 30% намаление. От Фейсбук страницата на Сердика Център.

# 488
  • Пловдив
В официалния им сайт.
Абонирана съм за бюлетина им. Днес имам имейл да очакваме скоро зимни намаления!  Wink

# 489
Т.е. още нямат намаления ли в Benetton & Sisley ?

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 17:26 от симба82

# 490
Дали ще има намаления в Комсед след Нова година, както е било други години?

# 491
Т.е. още нямат намаления ли в Benetton & Sisley ?
Имат на 50 са вече. Беше лудница на Витошка.

# 492
Дами, някой виждал ли е това яке на живо, хубаво ли е:
http://shop.mdl.bg/image-131719-392-537-Iake-United-Colors-of-Benetton.jpg

# 493
Дами, някой виждал ли е това яке на живо, хубаво ли е:
http://shop.mdl.bg/image-131719-392-537-Iake-United-Colors-of-Benetton.jpg
Аз го виждах в началото когато ги заредиха, имаше го и в още един цвят, лекичко е, би трябвало да е с пух, до колкото помня newsm78. На каква цена е сега?

# 494
90 лв, но не мога да го преценя по снимката дали не е твърде невзрачно.

Общи условия

Активация на акаунт