Намаления – зима 2016

• 160 490
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • Тра-ла-ла
Топлят ли зимните якета на Декатлон?! Аз точих лиги онлайн, гледам някакви яки и цветни модели, чета на какви температури са тествани и като отидох на място...някакви невзрачни и тънки шушляци Crazy

# 151
  • 1st floor
Онзи ден беше лудница в Декатлон!  Crazy Продават си хората и без намаление. Взех си това за 36 лева
http://www.decathlon.bg/p/8370174_obuvki-za-prekhodi-arpenaz-100 … .html#/185-274-33
и вчера ги тествах на Витоша при -8 градуса. Перфектни са. Не се пързалят, не пропускат студ, удобни са. Всичко беше замръзнало, та не можах да пробвам водонепропускливостта им... Mr. Green, но и на това ще дойде ред. Мъжките и дамските са към 50 и няколко лв, но на мен ми стават детските (до 38-ми номер са). Мисля да поръчам и едни на ММ.
Ок, мерси за отговорите, значи няма значение кога ще отида  Grinning
Гледай да не е в почивен ден. Има доста изчерпани номера от най-търсените артикули.

# 152
Топлят ли зимните якета на Декатлон?! Аз точих лиги онлайн, гледам някакви яки и цветни модели, чета на какви температури са тествани и като отидох на място...някакви невзрачни и тънки шушляци Crazy
Вчера и аз отидох да ги видя на живо и се изненадох колко са тънки.

# 153
И аз яке искам, ако са тънки, да не се разкарвам  Rolling Eyes

# 154
Дали в Punto, може да се очаква по-изгодно намаление до края на годината от това -50% на втори артикул? Rolling Eyes

# 155
Бях се похвалила,че пратката от Емаг ще я получа на 30 или 01.Е ,после получих смс,че ще се забави,да си чакам срока до 05.12. Днес ако не дойде вече ще се ядосам. Проверявам в сайта на Рапидо,от 29.11 е в офиса им в София.  Crossing Arms Колко време им трябва да я пратят?! ooooh!

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пет неща поръчах от Емаг,  и ми ги пращаха едно по едно,като в Събота беше последното  Peace

# 157
  • Beyond the stars
Бях се похвалила,че пратката от Емаг ще я получа на 30 или 01.Е ,после получих смс,че ще се забави,да си чакам срока до 05.12. Днес ако не дойде вече ще се ядосам. Проверявам в сайта на Рапидо,от 29.11 е в офиса им в София.  Crossing Arms Колко време им трябва да я пратят?! ooooh!

Звънни на Рапидо  Peace Аз от шест поръчки, единствено тази с Рапидо ми беше забавена с триста уговорки.

# 158

Хахаха ма точно ... аз пък качих в колата и цялото домочадие на всеки по нещо да взема ... а то леле мале .... едни якенца като вестничета и айде по 100 и кусур лева .... бързо бързо си излязохме ...

# 159

Звънни на Рапидо  Peace Аз от шест поръчки, единствено тази с Рапидо ми беше забавена с триста уговорки.
Звъня,но са прекалено заети и не мога да се свържа.  ooooh!

# 160
И при мен се бави пратка с Рапидо. Не я поръчах на черния петък. На 3декември, срока е до 5декември. Нямам смс, пратена е на 3 още, ама явно имат много пратки и не могат да смогнат, та бавят.
Имам и една от черния петък, по Спиди я чакам, ама и те се бавят.

# 161
  • София
Направих поръчка от Емаг на 25.11 и на 30.11 беше в Еконт.

# 162
  • Sofia
   Момичета, имам важно за мен питане – аптеки "Remedium" дали правят някакви намаления около Коледа – нещо от рода на -20% на всичко, например? Харесала съм си няколко продукта на Galénic и ми се иска да ги взема още по-изгодно, макар да забелязвам, че цените, предлагани от "Remedium", сякаш са едни от най-ниските на пазара. Ако се сещате и за други места, където има или ще има намаление на продуктите на Galénic, моля, споделете. Hug

# 163
  • Bulgaria
Знаете ли кога започва промоцията на LC Waikiki i Bershka ? Преди или след Коледа са изгодни намаленията в магазините ?

# 164
  • София
Искам да попитам дали сте виждали някъде по аптеки комплекти на Galenic?Обикновено ги пускат преди Коледа и реално продуктите излизат с намаление?

Общи условия

Активация на акаунт