Намаления – зима 2016

• 160 493
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • 1st floor
То миризмата е само част от проблема. Повече ме притеснява от какво е и да не докара някой здравословен проблем на детето.

# 181
Имам приятелки, които буквално перат ботуши от естествена кожа под течаща вода и твърдят, че след това няма проблем. Мен ме е страх да го пробвам и почиствам моите само с мокра кърпа, но ако положението е толкова нетърпимо, рискувай и каквото стане...

# 182
  • Sofia
   И аз съм "прала" ботуши в миналото, но за съжаление, резултатите никога не са били задоволителни. Confused

# 183
  • Bulgaria
Ще има ли коледни намаления в Техномаркет и Технополис ?

# 184
  • Козлодуй
Всички нови обувки и ботуши аз обработвам така - взимам универсална влажна кърпичка и търкам яростно отвътре и отвън и след това намазвам обилно с препарат за кожа - защото кожените обувки дори само да стоят без да се носят се напукват Simple Smile
И за да не е спам и аз чакам намаления на Техномаркет и Технополис затова ви чета Simple Smile

# 185
Някой познава ли практиките на Lee Cooper,защо не връщат пари, а само заменят стока?Такова нещо от години особено в мол не ми се беше случвало.Става дума за скъпо яке,което беше купено за подарък,но не бе одобрено.Съответно за тази сума няма адекватно предложение освен няколко блузки или 2-3чифта дънки.Категорично отказват връщането на пари!!

# 186
  • Sofia
Някой познава ли практиките на Lee Cooper,защо не връщат пари, а само заменят стока?Такова нещо от години особено в мол не ми се беше случвало.Става дума за скъпо яке,което беше купено за подарък,но не бе одобрено.Съответно за тази сума няма адекватно предложение освен няколко блузки или 2-3чифта дънки.Категорично отказват връщането на пари!!

Ами, реално не са длъжни да ви върнат парите, поне по закон. Peace Когато се купува артикул, с идеята, че евентуално ще се наложи да се замени или върне, изрично се пита предварително каква е политиката на магазина. Не разбирам логиката на въпроса ти – какво значи "защо не връщат пари"?

# 187
Някой дали знае в онлайн магазина на HM доставката за кои артикули е безплатна или важи за всички?

# 188
  • София
Важи за всички

# 189
  • София
Някой дали знае в онлайн магазина на HM доставката за кои артикули е безплатна или важи за всички?

В момента е безплатна за всички артикули до 20.12, но принципно е 6.90.

# 190
  • София
Само аз ли не виждам къде се въвежда кода на сайта и в мобилното приложение на H&M?
Нямам такова поле....

# 191
  • Бургас
Само аз ли не виждам къде се въвежда кода на сайта и в мобилното приложение на H&M?
Нямам такова поле....

Като продължиш към плащането, кликваш на полето за редактиране на метода за плащане и тогава ще ти излезе полето за код Wink

# 192
  • София
Изключително благодаря! От кога го мъча... и все не мога да вкарам кодовете за намаления... Оказа се, че съм запаметила картата и при финализиране на поръчката ми излизаше автоматично същата карта без редакция на метода на плащане Simple Smile Премахнах я от профила ми и всичко се появи както трябва. Благодаря още веднъж.  bouquet

# 193

Ами, реално не са длъжни да ви върнат парите, поне по закон. Peace Когато се купува артикул, с идеята, че евентуално ще се наложи да се замени или върне, изрично се пита предварително каква е политиката на магазина. Не разбирам логиката на въпроса ти – какво значи "защо не връщат пари"?

Според ЗЗП са ако в 7дневен срок върнем закупена стока в търговския и вид, то са длъжни да ни върнат парите.
За онлайн пазаруване, срокът е 14 дни.

# 194
  • 1st floor
Може ли линк към ЗЗП със съответната информация? Явно има промени, защото преди не беше така.

Общи условия

Активация на акаунт