Намаления – зима 2016

• 161 167
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
В Пунто- до 50% намаление

# 331
Не е съвсем празен Хаус, просто има по малко бройки от нещата. Не е заредена коледната колекция. Казаха, че намалението важи за всичко, дори за намалените вече неща.
Не знам какъв магазин ще отворят на тяхно място - може би Теранова или подобен  ooooh!

Видях, че има един магазин Tom and Paul (може и да бъркам), с марки като Келвин Клайн, Дизел, Пепе Джинс. Ще видим колко време ще издържи  Mr. Green

# 332
  • ново
В Уайкики имат вече до 50% намаление, доста неща бяха намалени..особено жилетки , пижами, шапки..... ама аз само една шапка забърсах :/
Случайно да си забелязала якета и палта дали имат някакво намаление? 😀

# 333
От днес в Бенетон -30%,досега беше само за притежателите на Fidelity card.
  Някой да знае, дали това намаление ще бъде отразено в  MDL

# 334
В Хаус намалението на всичко ли е и какво значи, че магазинът е бил празен? Малко неща ли са останали? Ако някой е минал през Мега мол тези дни моля да каже, за да знам дали да ходя днес или утре. От Мохито също се интересувам. Много жалко, ако наистина затварят магазините. На мен този мол много ми допадаше точно, защото няма хора и блъсканица, както във всички други, има размери и бяха събрани точно магазини, в които често пазарувам. В последните месеци доста попадения имах в Хаус и, ако си струва намалението ще намина.

Вчера Ресервд беше почти изпразнен. Днес предполагам ще започнат да изнасят и другите магазини.
В магазините са останали само по-стари модели.
Този мол не върви определено. Забелязала съм че в Хиполенд примерно, асортиментът не е както на другите им магазини - набляга се на евтината стока. Трудна номирам това, което ми трябва...

# 335
  • София
Януари пускат ли намаления на техника, например в технополис, техномаркет и т.н?

# 336
Случайно бях в Сердика и се зарадвах на -30% Бенетон, има избор на номер от всичко Peace

# 337
Случайно бях в Сердика и се зарадвах на -30% Бенетон, има избор на номер от всичко Peace
А случайно да забеляза дали наистина са - 30%? Защото вчера видях детска долница, която преди 2 седмици купих за 20лв, че беше 26лв Crazy Т.е. , малко явно са увеличили цената преди да направят намалението Laughing

# 338
Е това не мога да ти кажа, защото не бях влизала в магазина тези 2 месеца и незнам стоката. Но от предишни сезони, неща които съм гледала и знаех цената , си бяха наистина намалени със съответния процент

# 339
Аз днес ходих до Мега мол. За тези които се интересуват от Мохито - всичко в магазина е намалено с 40%, но утре е последният им работен ден и затварят. Аз отнесох две блузи и съм много доволна. Хаус също имат 40% намаление на всичко, но много малък избор. Повече няма да ходя в този мол щом затварят тези магазини Sad Освен в тях имаше намаление в Бенетон и Дайхман, но не съм влизала.

# 340
  • София
А случайно да забеляза дали наистина са - 30%? Защото вчера видях детска долница, която преди 2 седмици купих за 20лв, че беше 26лв Crazy Т.е. , малко явно са увеличили цената преди да направят намалението Laughing

Преди 3 седмици имаше черен петък и цените бяха -50% на всичко или почти всичко.Имаше и намаление от -30%,да не би да си улучила някакво намаление?След това върнаха нормалните цени.
Мисля че в Бенетон не въртят тези номера,но това си е мое мнение.Обаче постъпиха некоректно,когато съобщиха и разпратиха мейли за черния петък,че цените от -50% ще важат през целия уикенд,но явно доста се е купувало и са преценили,че не им изнася и в съботата върнаха нормалните цени,само някои неща останаха на -50% и -30%.

# 341
  • 1st floor
На мен ми се стори, че в Мега мол Бенетон бяха обявили на витрината -70%. Дано не подведа някой де...Да не го затварят и него? newsm78...То направо целия Мол да затварят тогава... Tired
Минах от там, но абсолютно нищо не харесах - Reserved и House са почти празни. Мохито и то почти...

# 342
  • София
На мен ми се стори, че в Мега мол Бенетон бяха обявили на витрината -70%. Дано не подведа някой де...Да не го затварят и него? newsm78...То направо целия Мол да затварят тогава... Tired
Минах от там, но абсолютно нищо не харесах - Reserved и House са почти празни. Мохито и то почти...

Аз онзи ден като минах през Reserved, минах и през Бенетон. Новите колекции не бяха намалени, а един щанд настрани с изостанали боклуци. То и този Бенетон по принцип е много зле в този мол. Мислех, че още миналата година ще го затварят, защото нямаха нова есенно - зимна колекция през октовмри  #Crazy , а в другите им магазини още през август беше заредена. Според също върви към затваряне на целия мол. За сега го крепят само HM, Хиполенд и ДМ.

# 343
В Пунто- до 50% намаление
Дали са почнали да намаляват и чанти?

# 344
Аз чакам на Зара намаленията. Дано почнат от 22 декември. Юни месец почнаха на 22-23 мисля. Не, че има кой знае какво да се купи, но поне 2-3 неща може.
Зимните намаления винаги стартират на 26.12.

Общи условия

Активация на акаунт