Намаления – зима 2016

• 161 192
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • на Мелмак
Гледай в амазоните, там сигурно ще има намаление.

# 361
В Ню Йоркър има още намалени неща, днес си взех дебело яке за 40 лева. Peace

# 362
  • София
А тези намаления обикновено до кога продължават? newsm78

# 363
За Ню Йоркър ли става въпрос? Предполагам и февруари ще си вървят още и периодично намалят цените, но стоките се изчерпват.

# 364
  • София
За Ню Йоркър ли става въпрос? Предполагам и февруари ще си вървят още и периодично намалят цените, но стоките се изчерпват.

Ами като цяло за зимните намаления питам  Simple Smile

# 365
  • Beyond the stars

Ами като цяло за зимните намаления питам  Simple Smile
До към февруари  Wink

# 366
  • София
Благодаря  Hug

# 367
Днес на витрините на Ню Йоркър в Ринг мол пишеше разпродажба.
Повечето магазини бяха с табели до 50% като Теранова, НМ, ССС, Уайкики, Паоло Ботичели и т.н. Бенетон само 30% пишеше. За Андрюс 30% и табела Grand opening weekend.

# 368
  • Във въображаемия ми свят
Момичета,

Последно има ли вече намаления в HM във физическите магазини или 22-ри? Някой ходил ли е днес?

# 369
Аз минах през НМ в България мол, но нямаше намаление.

# 370
  • София
Момичета,

Последно има ли вече намаления в HM във физическите магазини или 22-ри? Някой ходил ли е днес?

В София във физически магазин днес нямаше намаление. /само смешното намаление до 50% от миналата седмица/

# 371
  • Във въображаемия ми свят
Момичета,

В София във физически магазин днес нямаше намаление. /само смешното намаление до 50% от миналата седмица/

Ясно. Ще чакаме тогава. Вероятно ще е на 22-ри. Разбрах за Зара, Бершка, Масимо и останалите техни магазини, че ще е на 26 декември.

# 372
Вчера ходих и аз да проверявам в мола, но само в ню йоркър имаше, бершка, зара, хм - все още почти никакви намаления.
Ще чакаме.

# 373
В уайкики намаление не бих казала, че има. Гледах тийн секцията и пуловери, панталони съвсем на редовна цена,има много малко модели с към 20-30%.

# 374
В Ринг мола вече има Уайкики Home. Има спално бельо, халати, кърпи и други интересни неща. Има и  секция за деца и бебета. Имаше 20% намаление в неделя, но не видях до кога е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт