Намаления – зима 2016

• 161 160
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • Bulgaria
В понеделник-26 декември ще работят ли магазините ?

# 376
Да, с нормално работно време /в моловете в Пловдив поне, но предполагам, че и по другите градове ще е така/.

# 377
  • София
Някъде да има намаление на обувки? Трябват ми официални, а и едни боти бих си взела.....

# 378
В Дайхман мисля, че има.

# 379
Някъде да има намаление на обувки? Трябват ми официални, а и едни боти бих си взела.....

Имаше в Тенденц и в ССС.

Аз обаче пак нищо не си харесах.

# 380
  • Bulgaria
Промоциите са до края на годината ,нали? Искам да избегна празничните навалици и да пазарувам след 26.

# 381
  • София

Имаше в Тенденц и в ССС.

Аз обаче пак нищо не си харесах.

В Тенденз да помниш ли колко е  намалението, едните обувки, които поръчах на черния петък се бяха  изчерпали, но има други подобни, които бих искала да си взема.

# 382
  • Bulgaria
В Тенденз е 70 % намалението .в CCC също .

# 383
  • София
В Тенденз е 70 % намалението .в CCC също .

Много благодаря  Hug

# 384
Вчера като минах бяха 30% и 50%.70% нямаше никъде.

# 385
Здравейте, кога започват намаленията в Pull&Bear и заслужават ли си? Интересуват ме най-вече за дънки, панталони..

# 386
Вече им се изнервям на ХМ, май чакат хората да си напазаруват за Коледа на редовни цени и тогава да пускат намаленията. Crossing Arms

# 387
Здравейте, кога започват намаленията в Pull&Bear и заслужават ли си? Интересуват ме най-вече за дънки, панталони..
На 26.12 -30%.

# 388
И аз чакам намалението в Зара, Страдивариус, Бершка, Пул енд беар, Мохито.Миналата година мисля, че намалението започна на 26.12.

# 389
Днес в H&M в  The mall видях , че детсото е подредено като за намаление, но като попитах кога се очаква намалението ми отговориха: - Не ни се дава такава информация. Предполагам , че до ден два ще започне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт