Намаления – зима 2016

• 161 127
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Вчера минах през Reserved в The Mall - всичко изглеждаше наредено по щандовете като натрупано за намаление. Някой има ли информация? Днес ще видя в обедната дали са пуснали нещо. Simple Smile

# 421
Вчера минах през Reserved в The Mall - всичко изглеждаше наредено по щандовете като натрупано за намаление. Някой има ли информация? Днес ще видя в обедната дали са пуснали нещо. Simple Smile

Моля те да докладваш после  Grinning

Аз ходих там преди около 2 седмици и още тогава имаше доста намалени неща. Дънки за детето - 10лв., спортен панталон пак 10, ски яке 35лв..

# 422
Nike правят ли намаления преди Коледа?

# 423
Я кажете за пандора?

Има в Mango намаление - аз отидох снощи в Ринг мол - толкова беше празно и хубаво Simple Smile

# 424
+1 за Манго, че има и готини неща. Макар че на по-скъпите намалението е минимално все още: палта от 230 на 200.

Reserved явно ще са със Зара и ще ги изтърва, защото цяла седмица ме няма.  #2gunfire

# 425
И аз останах доволна от намаленията на детските дрешки в Манго (Ринг мол) - имаше на момчешкия щанд доста симпатични блузки по 10лв, няколко вида долнища по 15-Ина лв, якенце без ръкава и др.

В ХМ имаше намаления, но не бяха много хубавите намалени неща. Имаше няколко вида клинчета за 5лв., комплект 2 блузки за 10лв., панталончета за момиченца и момченца намалени от 17 на 10лв. При момченцата имаше намаления и на пижами...

В Некст бяха обявили 15% на всичко на каса. Честно казано останах неприятно изненадана понеже цените на сайта им според мен са по-ниски т.е тези проценти все едно ги няма. Там помня, че прогресивно намалят цените и може би е хубаво да се изчака.

# 426
Мол Сердика, пълна скръб! Намаления е силно казано. Единственото намаление беше в НМ и Хаус и то е почти смешно. В НМ са намалени само детски долнища, тениски, якета и суичъри и то с по 5-10 лв. Общо взето явно е рано за намаление.

# 427
Днес минах да видя какво е намалено в Н&М и останах много разочарована-само най-смотаните дрехи са намалени, всичко друго си е на редовната цена.

# 428
Аз преди малко се връщам от HM в Мол България. Купих няколко неща за сина ми / 8 + месеца/- две панталончета по 10 лв. , две блузки с дълъг ръкав за 10 лв. и едно боди с папионка за 10 лв.. Общо взето няма много намаление, но има неща които могат да се купят. Предполагам до Нова година и след нея ще има още, но накрая нищо не остава и като размери.

# 429
  • София
Онлайн и сега няма никакви размери на намалените неща.

# 430
То онлайн им е много зле страницата, наистина няма номера почти от нищо. Аз по принцип онлайн си поръчвах, но сега то няма както вие казвате номера.

# 431
А някой знае ли дали утре в моловете ще работят магазините- примерно HM, изобщо не се сетих да видя как им е празничното работно време. Благодаря.

# 432
Мисля, че са до 18 ч. магазините в моловете.

# 433
Благодаря.

# 434
Имам имейл, че намалението в Зара започва тази вечер в 0:00 онлайн.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт