Намаления – зима 2016

• 161 084
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
H&M дали пуснаха по- големи намаления?

До - 50 %  до 30.01 и в сайта и във физическите магазини .
Тези -50% във физическите магазини могат ли да се комбинират с -15% от ваучерите, които дават срещу стари дрехи?

# 541
Могат, да, но понякога отказват да го правят

# 542
Последно преди Коледа специално на детското беше много оскъдно намалението. Затова питах има ли вече по- голямо намаление. А сайтът им въобще не го гледам. Винаги е по- скъпо от магазина.

# 543
В Комсед дали ще има следновогодишно намаление?

# 544
Миналата година беше от 5ти - 30 % но не на всичко мисля

# 545
H&M дали пуснаха по- големи намаления?

До - 50 %  до 30.01 и в сайта и във физическите магазини .
Тези -50% във физическите магазини могат ли да се комбинират с -15% от ваучерите, които дават срещу стари дрехи?

На самите ваучери пише, че могат да се ползват по време на сезонно намаление.  Peace Аз не съм имала проблем да ги използвам за закупуване на вече намалени артикули.

# 546
  • русе
Tendenz обувки и кецове намалени е Мол Русе,взех си за 20лв ,но кожата е твърда.
Доволни има ли от обувките им,качествени ли са?

# 547
Здравейте, да знаете English home дали ще пускат по голямо намаление. Харесах си доста неща, но ако ще имат по голямо намаление да изчакам. Благодаря!

# 548
Здравейте, да знаете English home дали ще пускат по голямо намаление. Харесах си доста неща, но ако ще имат по голямо намаление да изчакам. Благодаря!
Този магазин имам чувството, че постоянно е в намаление, но нека каже някой, който често пазарува оттам. Аз лично от скоро влизам, сега се колебая дали да си купя едно пухкаво одеяло, много са красиви, на 30 лв в момента, незнам... Thinking

# 549
Engilsh home пускат 50% намаление на всичко поне веднъж в месеца за по 1 седмица. По - голямо намаление от това не мисля, че има. Оссвен, ако не са продукти, които разпродават - тогава може и да има на 70%.
Аз пазарувам често от там, абонирана съм и получавам СМС, когато има намаления.

# 550
  • София
Последно преди Коледа специално на детското беше много оскъдно намалението. Затова питах има ли вече по- голямо намаление. А сайтът им въобще не го гледам. Винаги е по- скъпо от магазина.

Не  е вярно това.  Peace Поръчах неща от сайта преди 2 седмици, които изобщо не бяха намалени във физическите магазини.

# 551

Не  е вярно това.  Peace Поръчах неща от сайта преди 2 седмици, които изобщо не бяха намалени във физическите магазини.
Това са единични случаи предполагам. Дори в момента е така. Неща в магазина по 10лв, онлайн са 13.99 и т.н. Ризите онлайн са поне 7-8лв отгоре. Днес пазарувах и мога да сравня.

# 552

Не  е вярно това.  Peace Поръчах неща от сайта преди 2 седмици, които изобщо не бяха намалени във физическите магазини.
Това са единични случаи предполагам. Дори в момента е така. Неща в магазина по 10лв, онлайн са 13.99 и т.н. Ризите онлайн са поне 7-8лв отгоре. Днес пазарувах и мога да сравня.
И аз потвърждавам. Офлайн съм попадала на цени, които са доста по- различни от сайта.

# 553
  • София
Мога да говоря главно за бебешко - 0-24 м - момичета, в магазините, в които бях я имаше, я нямаше 10 намалени артикула, в сайта намалените продукти са много повече. Има и намалени неща в магазините, които ги няма на сайта, но от бебешките не са много.

# 554
  • There I was on a July morning
Според мен, няма еднозначен отговор за намаленията в H&M.
В отделните магазини има едни и същи стоки с различни цени на намаление. Преди броени дни закупих намалени детски дрешки, които в сайта са на редовна цена. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт