Намаления – зима 2016

• 160 975
  • 761
  •   2
Отговори
# 645
Искам да си купя хубаво, качествено бельо (бикини) - е, не Палмърс и Триумф, но марка преди тях по стандарт. Ако имат и намаление, супер! Някой сеща ли се за такива марки?  Simple Smile

# 646
За бельо препоръчвам Финес.
Българска фирма с качествена продукция и на поносима цена.

# 647
Аз препоръчвам Liska.

# 648
Ами различни са цените, има интересни неща. Аз си взех едни камбанки за 46лв, от тавичката с 40%.

Здравей,
А талисманчета намалени имаше ли или не си обърнала внимание?
 Hug Rolling Eyes

над 150леа е безпатна доставката
http://estore-de.pandora.net/de_DE/sale/?icid=e%3Ahomepage%3Ahom … r4%3ASaleCategory

А до България доставят ли ?

# 649
И те не са евтини, почти са като Триумф като цена, освен ако нямат някакво голямо намаление

# 650
  • София
Аз от известно време заглеждам едни български - Авангард, мисля да си поръчам. Но не съм ги ползвала досега.

# 651
Здравейте ! Надявам се да ми помогнете. Досега не съм купувала он лайн дрехи и съм затруднена. Харесах яке за сина ми от Май мол, но ме интересува ако някой е купувал от тях дали номерата си отговарят и на едното яке пише " с подплата" , а на другото, което харесах " С пълнеж ". Какво означава това ?Иска ме се да е дебело за сега за зимния период.Кое яке би било подходящо? Снимките не могат да ме ориентират. Предварително благодаря!

# 652
  • София-Младост
polina
Дай линкове, ще е по-лесно за коментар, а може някой да има точно този модел.
Нещата в mymall са от sportsdirect, веднъж съм купувала от тях маратонки...но си разгледах коментарите в SD и не сбърках.

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 18:58 от Ала-Бала

# 653
# 654
  • София-Младост
И двете изглеждат много хубави, единствения минус за мен е, че са безз качулка...но ако не е необходима са ок. Можеш да пуснеш линковете и в темата за пазаруване от Sportsdirect, аз лично нямам впечатление как са като размери.
Хубаво е че ги купуваш от БГ сайт и ако не те устройват можеш да ги върнеш с/у4-5 лв. за куриер. 

# 655
Аз днес бях в Сердика и за моя изненада този път доста неща си харесах и накупих с много големи намаления. Мислех, че вече нищо няма да е останало, но имаше доста неща. В Мохито, Резървд и Орсей намалението е вече 70 % и учудващо си намерих размери от почти всичко, което харесвах. Явно там е започнало по - късно. Някой ако е минавал покрай Бата да сподел Simple Smile

# 656

everlast не е за препоръчване.. купих преди време тяхно яке - на снимката изглеждаше много добре, но на живо - пълна скръб.. По-добре Lee Cooper

# 657
  • София
Бях в Пандора в Парадайс днес, това, което ми показаха беше намалено само с 20% и 30 %. Нищо не ми хареса.  Sad Иначе си беше много добро обслужването, не мога да се оплача.  Peace

# 658
Някой дали може да каже от детското в Резървд и Уайкики дали има още неща за около 1,5 години момче, примерно. По- точно якенца зимни ме интересуват. Благодаря.

# 659
  • софия
Момичета в Зара да сте виждали изостанали детски кожени ботуши?
Тази година ги изпуснах на намаленията.
От Мол Сердика вчера есинствено детската Зара имаше дрехи с реално намаление от зимната колекция.
Най много се дразня на Хм намалени дрехи летни от 1-2г назад.Там намалят ли бельо и чорапи някога ?Качествено ли е детското и бельо?

Общи условия

Активация на акаунт