Перник-26

• 130 644
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте на всички. Аз също се включвам с въпроси за живота във вашия град. Съпруга ми е от Радомир и бегло познавам Перник. Имаме идея да се преместим от София, с двете ни деца на 5 и 1 година. Набелязали сме къща в Байкушева махала, бяхме на оглед и много ни допадна. Но сега идват и въпросителните, относно квартала, училищата, детски градини, инфраструктурата, магазини, заведения, транспорт. Двамата работим в София (аз съм по майчинство все още) и честно казано основното ни притеснение е нивото на основното образование. Тук, в района за първи клас, сина ни се пада в топ училището за всички Младости и едно от хубавите в София. Доколкото разбрах от наши познати ПМГ и Петър Берон са най добрите училища, но все пак ако някоя от вас сподели лични впечатления ще ми помогне много в колебанията. Винаги има вариант децата да пътуват сутрин и вечер до София, но е краен и изтощителен (поне според мен) за деца. Ще съм благодарна ако се включите с мнения, отзиви, всичко...Hug

# 316
Петър Берон е едно от най-добрите в града, учила съм там 12 години и до колкото знам става все по-добре и по-добре Hug

# 317
Преди 8 години се следих и раждах  при Лазов и тогава работеше с Диана Михайлова по ЗК доволна съм и от двамата

# 318
Преди 8 години се следих и раждах  при Лазов и тогава работеше с Диана Михайлова по ЗК доволна съм и от двамата

ДА, и при мен ще бъде същото, надявам се всичко да се развива добре и да няма проблеми... Hug

# 319
Да ви попитам, д-р Лазов има ли сестра в частния си кабинет?

# 320
  • Перник
Здравейте,

Гледам темата май се е превърнала в справочник - нищо де.
Та и моят въпрос - коя жена гинеколог бихте препоръчали, работеща по ЗК и
която според вас би била компетентна при случаи с кисти на яйчниците?
Благодаря ви предварително!

# 321
Здравейте,

Аз го бях закъсала преди 2 години със същия проблем и се обърнах към доктор Иванов и съм доста доволна.

# 322
Да ви попитам, д-р Лазов има ли сестра в частния си кабинет?

Не, няма... Доктора работи сам.

# 323
Здравейте,

Аз го бях закъсала преди 2 години със същия проблем и се обърнах към доктор Иванов и съм доста доволна.
Здравейте!
Доста се е раздвижила темата:) Аз също препоръчвам д-р Иванов, преди години имах също проблем с кисти и той ме излекува. Води ми и двете бременности и съм доволна от него, разбира си от работата.

# 324
  • от Луната
Билка, за щастие не съм имала проблем с кисти, но съм изключително доволна от д-р Даниела Христова. Навремето спаси сестра ми от операция заради мастит, а на мен ми водеше бременността, която не беше лека (вирусна пневмония, контракции и т.н.)

Kriss.P, прочети последните няколко страници, в които обсъждахме точно тези въпроси, които те вълнуват  Mr. Green

# 325
  • Перник
Аз също съм доволна от д-р Христова, която ми водеше бременността и освен за скрининг и фетална морфология, при друг специалист не се е налагало да ходя. За д-р Иванов също чувам добри отзиви от бременна в момента приятелка.
За училищата - май като район Байкушева се пада към 8мо училище, за което нямам впечатления. Петър Берон със сигурност е добро, но не знам дали в начален и прогимназиален курс не приемат само по адрес, защото базата е малка и нямат възможност да приемат много паралелки, трябва да се провери. Кварталът иначе ми се струва спокоен и е близо до центъра, до болницата е много близо. Спирки, детска градина и магазини също има в близост.

# 326
  • Перник
Благодаря ви,

Значи правилно се бях насочила към д-р Христова, но ме притесняваше обяснението, което ми даде заради болките ми, а аз бях решила,че ми има нещо...Та затова мислех да търся друго мнение, но няма да се наложи.

# 327
Аз от д-р Христова не съм доволна, миналата година не можа да ми открие, че бременността ми е спряла да се развива, а бях с кървене и сумати време ми изгуби! Накрая като отидох при нея със снимка на празен плоден сак от д-р Лазов, за да ми даде направление за постъпване в отделението, започна да ми се кара цитирам "защо съм била ходила при този доктор"! Но винаги има както недоволни така и доволни Simple Smile
Лекарите в отделението са много добри, освен д-р Крумова, тя сякаш е на моменти

# 328
Здравейте,

Зависи за какви кисти. ПКЯ или просто киста на яйчник? Може би донякъде Галева, Лазов донякъде ... като цяло е доста зле положението си гинеколозите в нашия град. Съветвам те да отидеш в София, ако се касае за по-сериозен проблем.

# 329
  • Перник
Леле, пак ме уплаши!
 Аз отидох при нея със същите болки, както преди да ме оперират от киста на единия яйчник и реших, че сега същото се случва и с другия, а тя ме увери, че всичко е зараснало както трябва, а болките са нормални като след операция, въпреки че е минало много време оттогава. И занапред когато е влажно и студено времето, ще усещам така нареченото "дърпане" заради белезите.!Но наистина, болеше ме само зимата Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт