Перник-26

• 130 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Още един глас за проследяване на бременност и раждане в София. Препоръчвам Шейново.

# 556
  • Радомир
Здравейте група
Къде в Перник има магазин, от който могат да се закупят трико за балет, туфли за балет, чоропогащи за балет и такива неща свързани с балет?

# 557
Не знам в Перник да съществува такъв магазин. В София има Гришко, може да поръчате и онлайн.

# 558
на Търговска има един магазин за спортни дрехи и стоки, забравих името, там има и туфли и трика. Точно балетни не помня дали имаше, в смисъл с поличка, но стават.

Здравейте група
Къде в Перник има магазин, от който могат да се закупят трико за балет, туфли за балет, чоропогащи за балет и такива неща свързани с балет?

# 559
  • Радомир
на Търговска има един магазин за спортни дрехи и стоки, забравих името, там има и туфли и трика. Точно балетни не помня дали имаше, в смисъл с поличка, но стават.

Здравейте група
Благодаря ви за информацията. Ще отида да видя.

# 560
Здравейте група. Наскоро се преместих в Перник и ми трябва добър педиатър за да прехвърля детето. Може ли да ми дадете някакви предложения, защото изобщо нз как стоят нещата тук. Благодаря предварително Simple Smile

# 561
https://superdoc.bg/lekar/d-r-vilma-lyubomirova-1982 аз мога да препоръчам Вилма Любомирова. Аз съм нейн пациент, нямам деца, но отзивите за нея като педиатър също са много добри. Не се чака дълго за преглед, особено когато си със записан час. Внимателна е, спокойна, обяснява всичко което те интересува.

# 562
  • Перник
https://superdoc.bg/lekar/d-r-vilma-lyubomirova-1982 аз мога да препоръчам Вилма Любомирова. Аз съм нейн пациент, нямам деца, но отзивите за нея като педиатър също са много добри. Не се чака дълго за преглед, особено когато си със записан час. Внимателна е, спокойна, обяснява всичко което те интересува.

Потвърждавам на 100 %. Аз и синът ми (на 13 е) сме и пациенти вече 10 години и нямаме забележки Simple Smile

# 563
Здравейте, търся дистрибутор от Перник за продуктите на Tupperware. Моля пишете ми на ЛС, ако Вие или ваши познати са такива. Благодаря.

# 564
Здравейте група. Наскоро се преместих в Перник и ми трябва добър педиатър за да прехвърля детето. Може ли да ми дадете някакви предложения, защото изобщо нз как стоят нещата тук. Благодаря предварително Simple Smile

Аз препоръчвам д-р Никифорова.

# 565
И ние сме при Любомирова, препоръчвам я въпреки че имам леки забележки. Като цяло няма идеални педиатри, но от към професионализъм, хигиена и часове е топ.

# 566
  • София
Аз НЕ препоръчвам Румяна Иванова. Да, вдига си телефона, но всеки път изписва едно и също на сина ми и винаги директно действа с антибиотик. До този момент 4-5 пъти е искала веднага да се включи антибиотик към лечението, но детето вече е на 3г и все още не съм му давала. Правила ми е физиономии и за направления.

# 567
  • Перник
Препоръчвам Д-р Янкова, въпреки че при нея винаги има доста хора, а и не знам дали приема нови пациенти вече. Май е много натоварена затова, но нали все пак това е показател, че е добра. Не изписва веднага антибиотик, а пробва дори с хомеопатия първоначално.

# 568
  • от Луната
Здравейте група
Точно балетен магазин не мисля, че има. Но в големия блок на автогарата има шивашко ателие, което работи с школата по балет Ида и има всичко необходимо. Попитайте и в самата школа, доста родители дават омалелите туфли и трика на по-малките дечица на половин цена, ако това не ви е проблем също е вариант.
Аз поръчвам туфли от алиекспрес, но тази година купих от Декатлон три пъти по-скъпи и балерината се оплака, че не били много удобни, та пак ще си поръчам от китайчетата.
Относно препоръката за педиатър - писано е много пъти в тази тема, както и във ФБ групата на майките от Перник. От всеки лекар има доволни и недоволни, така че ако не ви допадне първоначалния избор, винаги може да бъде сменен Wink

# 569
Здравейте! Има ли в Перник друг ревматолог освен доктор Йонева?

Общи условия

Активация на акаунт