Перник-26

• 130 455
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Имате ли отзиви за филиала на ДГ Миньорче в 6-то училище?

# 541
А някой има ли телефон за контакт на държавната кухня? И аз се интересувам.

# 542
Не съм сигурна дали е този, но поне ще дадът някаква информация.
ДЕТСКО И УЧЕНИЧЕСКО ХРАНЕНЕ
Телефон: 076 601 914

# 543
Не съм сигурна дали е този, но поне ще дадът някаква информация.
ДЕТСКО И УЧЕНИЧЕСКО ХРАНЕНЕ
Телефон: 076 601 914
Благодаря, ще опитам.

# 544
  • от Луната
Имате ли отзиви за филиала на ДГ Миньорче в 6-то училище?
На познати децата са били там и са доволни, но последните ми отзиви са от преди 2 години.

# 545
Здравейте!

Можете ли да ми кажете дали д-р Лазов преглежда в болницата или си има някъде кабинет и как мога да го открия? Също така дали е добър за установяване и проследяване на бременност, раждане и такива неща? Не ми се иска да се юрвам по София, мисля че в Перник ще ми е по-спокойно, но ме притеснява нивото на нашата болница. Та ако някой има отзиви ще съм благодарна! Може и на лично съобщение да не спамим темата. Благодаря предварително!

# 546
Има кабинет на ул. Отец Паисий, малко след НОИ (не помня номера), както и в Мошино, в нова сграда до бл. 70 на ул. Рашо Димитров.

# 547
Има кабинет на ул. Отец Паисий, малко след НОИ (не помня номера), както и в Мошино, в нова сграда до бл. 70 на ул. Рашо Димитров.

Вече не работи в центъра, само в кабинета в Мошино.
Препоръчвам при възможност да ходите в София, за да сте спокойна наистина.
Лека бременост.

# 548
Кабинета му е в мошино зад блок 70 на Рашо Димитров .
Аз също препоръчвам да ходите да се следите в София! Успех!

# 549
  • Перник
Специално по акушеро-гинекология имаме отлични специалисти в Перник-- Д-р Лазов, Иванов, Джунков, Д-р Николова, Галева.

# 550
Точно Галева щеше да направи непоправима грешка с дъщерята на моя близка. Иванов е много пестелив , трябва да му се вадят думите с ченгел. Джунков е добър, но частната му практика е в Перник, а работи в Пирогов.

# 551
Много ви благодаря за отговорите! Аз по принцип си ходя в София, но моя гинеколог е в отпуск чак до 19.10 и ми се искаше по-рано да отида някъде за установяване на бременност и да знам че всичко е наред. Като чета отговорите ви, може би ще потърся в София. Вторият ми вариант е д-р Анна Богданова в Токуда.

# 552
Ако е за еднократно посещение препоръчвам Джунков.

# 553
Галева е далеч от добър специалист. Не я препоръчвам изобщо.
Лазов е добър, но е пестелив на обяснения и често сопнат. Моето лично мнение е, че от специалистите в болницата единствено той разбира. Ако имате възможност, следете се в София.

# 554
И аз съм за да се следите в София,ако имате възможност. Лазов е най-добрия в Перник, но за нормални бременности.
Чудесно, че сте се ориентирала към д-р Богданова в Токуда.

Общи условия

Активация на акаунт