ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

Кърмата не намалява,а става вече недостатъчно хранителна.

Хипо, ще ме извиняваш, но изобщо, ама изобщо не съм съгласна с това мнение  Peace Кърмата, както всички знаем се регулира спрямо нуждите на детето. Това, че след 6ти месец става нехранителна, рядка, вода и т.н. са пълни глупости. Има деца, които и до 1 год. отказват друга храна и са предимно или изцяло на кърма. Те са развиват абсолютно в норми. Може да зададеш въпроса си в групата "ЗА дългото кърмене" и да получиш достатъчно информация по този въпрос  Peace

# 196
Нинив ЧРД много здраве, щастие, късмет и любов на теб и цялото семейство Hug bouquet весел празник Heart Eyes
 Аз да ви попитам какви плодове и зеленчуци сте въвели до сега? Аз съм въвела морков, тиква, пащърнак, картоф и ябълка. Искам да въведа още зеленчуци незнам с какво да продължа. Кога се въвеждат карфиол, броколи, зел.боб, царевица, спанак и грах? Мисля , че е рано за тях и не смея още та се чудя какво да давам newsm78 Други идеи за зеленчуци? След 10 дена правим 6м. Чидя се и за чушка давате ли вече newsm78

Карфиол,броколи, спанак и грах може и сега, но в ограничени количества, защото са газообразуващи. Чушка зелена може и сега. Царевица и боб след 10м. до колкото знам  Peace

Въвела съм: ябълки, тиква, круши, банани, авокадо, сини сливи, манго  Peace

# 197

Та... това означава ли, че съм въвела и ориз?  newsm78

да  Peace

# 198
Някоя от вас мами поръчвала ли си е нещо от английнски сайт?Интересуваме колко парички ви излезе доставката.
От кой?

# 199
Някоя от вас мами поръчвала ли си е нещо от английнски сайт?Интересуваме колко парички ви излезе доставката.
От кой?
amazon.com

# 200
Този е американски и не си заслужава, освен скъпа доставка, ще платиш мито и ДДС.
Amazon.co.uk или amazon.de не са ли опция? Доставят съответно от Англия и Германия, доставката зависи от тегло, на мен за 5 кг от amazon.de ми излезе 18 евро.

# 201
Този е американски и не си заслужава, освен скъпа доставка, ще платиш мито и ДДС.
Amazon.co.uk или amazon.de не са ли опция? Доставят съответно от Англия и Германия, доставката зависи от тегло, на мен за 5 кг от amazon.de ми излезе 18 евро.
Не съм гледала в тези двата, бях пуснала в търсачката продукта който търсих и ми излезе само този .Сега ще потърся и в тях
 Мерси

# 202

Кърмата не намалява,а става вече недостатъчно хранителна.

Хипо, ще ме извиняваш, но изобщо, ама изобщо не съм съгласна с това мнение  Peace Кърмата, както всички знаем се регулира спрямо нуждите на детето. Това, че след 6ти месец става нехранителна, рядка, вода и т.н. са пълни глупости. Има деца, които и до 1 год. отказват друга храна и са предимно или изцяло на кърма. Те са развиват абсолютно в норми. Може да зададеш въпроса си в групата "ЗА дългото кърмене" и да получиш достатъчно информация по този въпрос  Peace
Не съм казала,че става вода и нехранителна!!!!!  Ако мислех така,щях да бързам да замествам, което нямам намерение да правя. А и моето мнение не беше въпрос, за да го задавам някъде Simple Smile

# 203
Пак сме болни...  Cry  Пак сополки, кашлица....
Вчера купих инхалатор по съвет на една бургаска мама. Надявам се да помага. Давам лекарства, но много искам да не се стига до антибиотици.
Нямам обяснение как разболявам детето си!  ooooh!

# 204
Иванка, има тема за Амазон във форума за пазаруване в чуждестранни сайтове. Там ще намериш всякаква информация. Доставката често се извършва с български превозвач.

# 205
Добро утро.

Ние не сме обсъждали количествата пюре или каша с педиатърката. Тя ми каза само че за кашата нямало захранване да давам пълна порция направо. На всички кутии които имам пише 200мл да се смесва с еди колко си с.л. каша. Това като набъбне не става ли прекалено огромно количество? Аз му давам около 200 мл АМ, ама 200 о 200+ каша не е ли доста повече и по-тежко за него?

Ние захранваме почти от 1 месец, след 2 седмици става на 6 месеца. Мисля до тогава да сме си достигнали нормалното количество от 190гр пюре на обяд и толкова горе долу каша привечер. През останалото време има още 3 хранения с АМ (200мл) и между храненията  (1-2 пъти на ден ) по няколко лъжички (20-30гр) плодово пюре.
Аз също съм добавяла по 1-2 лъжички плодово пюре към кашата.
Наистина от 3-4 дни има голяма разлика в изхожданията на бебчо. НОрмално е , стават си като големи хора и започват да ядат нещо различно от мляко. Simple Smile

Досега съм дала - картоф, морков, тиква, броколи, кариол, пащърнак, тиквички, ябълка, слива, оризова каша (в тази последователност).

# 206
Иванка, има тема за Амазон във форума за пазаруване в чуждестранни сайтове. Там ще намериш всякаква информация. Доставката често се извършва с български превозвач.
Мерси

# 207
  • София
Хипо, ще се радвам да се видим като сте в София Simple Smile
Обичам да пазарувам от промоции и обичам като намеря качествени продукти на прилични цени Simple Smile И аз се чудих дали да не пробваме млякото на ДМ, тъй като четох много добри отзиви за него. С карта на ДМ не е нужно свеки път да си с детето или акта за раждане, а само да носиш картата. Ползва се отстъпка на определени продукти за месеца. Досега само едно веро съм купувала с нея. Имаше и някакви допълнително намалени пюрета с нея, но бяха за по-големи бебчета и аз не купих. За жалост няма ДМ около нас, тъй че ходя като съм си в Пловдив.
Днес ще тествам машината за пюретата.
Анелия, от кога и как въведе мазнината в пюретата? Кога слагаш зехтин и кога кокосово масло? Като се отвори кокосовото масло как се съхранява и за колко време?

# 208
  • София
Забравих да ви кажа, че Тони много се радва на плюшените пилета от Била Simple Smile

# 209
Забравих да ви кажа, че Тони много се радва на плюшените пилета от Била Simple Smile
Аз малко ще се въздържам от трупате на плюшки,че само от баткото има доста,които в един момент прибрах,че ми писна са ги тупам от прах Simple Smile Доста подарих. Сега,докато се усетя,таткото домъкна всичките несимпагични Спондж Боб гадинки,поне за мен,а и Огнян хич не е впечатлен. Обаче ще ги погледна пилетата все пак Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт