Каза по две-три капки зехтин. 

. Станала съм скелет вече,така ме е изсмукал. Чудя се даже откъде я взима таз мазнина,че така да качва. Изписаха го 2900. Първия месец се опитаха да ви кажат,че трябва да давам АМ. На втория вече подозрително ме питаха,дали наистина е само на кърма

. Станала съм скелет вече,така ме е изсмукал. Чудя се даже откъде я взима таз мазнина,че така да качва. Изписаха го 2900. Първия месец се опитаха да ви кажат,че трябва да давам АМ. На втория вече подозрително ме питаха,дали наистина е само на кърма 

. А иначе за свалянето на кг... С баткото бях качила 40 кг по време на бременността. 8 месеца по- късно снимахве филм и играх концлагеристка- кърмачка
Явно си е до организъм. 

Татко му му дава вода, аз държа колектора на пишлето и чакам резултат, има няма 30минути Препоръчани теми