На Софи хемоглобина е 133, което май надвишава границата. На нея й изследваха и гранулоцитите, някакво MID , лимфоцити % и бр, които не са в норма. Но може би сглупих, че ги направих когато й слагах капките за конюнктивита, за който педиатъра й не знаеше.

направих й една голяма френска селска торта по повода и се почерпихме семейството. И Йони няма още зъбче,но пък се мъчи да пълзи напред и вече й се получава макар и по схемата две назад една напред
Пюрета много не харесва,но касичките са друго нещо,особено оризова. За сега не съм въвела друга,че се захранваме едва от седмица,че имахме болен вкъщи. Днес ме изненада с опита си да говори или пее и все мамосваше
дали осъзнато или не незнам. Вече седи сравнително добре седнала,но сега вече това не й е интересно- иска да я държим правила на крачета. А така се зарадвах,че педи разреши да я държим седнала...
вие ще вземате ли проходилки и от кога?
Това е за моментите,когато вече целият свят му става тесен.
И да не давам да ме безпокоят докато кърмя никой не ми обръща внимание. Някой път се заключвам в спалнята, но виенето, ревът и тропането по вратата не помагат за спокойно кърмене.
И да не давам да ме безпокоят докато кърмя никой не ми обръща внимание. Някой път се заключвам в спалнята, но виенето, ревът и тропането по вратата не помагат за спокойно кърмене.
Ох,извинявай,че се смея,но това е един друг смях... Аз имам същия проблем,но с кучката
Вие нещастно пред вратата. Особено ми е любимо това "внимание" като приспивам. Огнян й е свикнал,ама то колкото и да си свикнал,това нещастно скрибуцане хич не е приспивно
. Изобщо понкога като приспивам е голям купон. Кучката страда,баткото я озаптява,а аз се чудя кое е по-добре - кучката да си страда и баткото да я хока или кучката да си страда,а баткото да си мълчи
Препоръчани теми