ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Флай, давам му от месните пюрета на Хипп. Те са съчетание месо+зеленчуци.
То момента съм давала "Картофи с копър и заешко" и "Тиква с картофи и пуешко". Един път съм му давала и пилешко пюренце.
Давам му цялото количество, което се съдържа в бурканчето /190 гр./ Понякога изяжда цялото, понякога - не. Не го насилвам, колкото иска толкова яде, но си има апетит определено  Simple Smile
Не съм захранвала по лъжички месните пюрета. Редувам , както споменах, ден чисто зеленчуково /~200 гр/, следващия ден - месно пюре.
Виж, плодовите ги давам по 3 лъжички + АМ. До момента съм давала бананово пюре и пюре от сини сливи  Peace
Всичко това го правя по съвет на педиатърката.

# 421
Хепи миж едно последно въпросче на колко бяхте като започна с месцето?

# 422
  • София

Точно преди две седмици, неделя 27.11.  Simple Smile
Значи е бил на 5 месеца и 11 дни.

# 423

Точно преди две седмици, неделя 27.11.  Simple Smile
Значи е бил на 5 месеца и 11 дни.
Подготвям се от сега, че да съм наясно, че ей сега ще мине времето особено както се задават празници.. Мамчета времето направо лети сякаш вчера умирах от страх как ще мине раждането а ето днес вече минала почти половин година.
Хайде спокойна нощ и спинкащи бебоци пожелавам на всички Heart Eyes

# 424
  • София
С какво ги храните тези бебета, че са по 8 кг? На 13-ти малката прави 7 месеца и е 6250 и 67см. Единственото с което сме захранени е зеленчукови пюрета и оризова каша Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 22:08 от Milena_318

# 425
Огнян май пак има зор със зъбите сериозен. От две нощи още след първия час сън се почва рев и всякакви екстри. А му се спи зверски и става лудница. Днес гледах,че доста са му се подули зъбчетата и втопите горе вече леко белеят. Суче за щяло и нещяло. Иначе днес бяхме на консултация. 8 кг и 71 см е вече човечето. Питах за зехтин и т.н. Каза,че може и ще му помогне за запека.

Хипо голяма мъка и ние докато заспим мине се не мине малко време и айде рев гледам венците няма подуто и никакви признаци... По колко зехтин се добавя? Висок юнак си имате ние днес бяхме 8.380 и 67.5 см Peace
О,да,дългуч е,но и аз не съм от ниските Simple Smile Каза по две-три капки зехтин.

# 426
С какво ги храните тези бебета, че са по 8 кг? На 13-ти малката прави 7 месеца и е 6250 и 67см. Единственото с което сме захранени е зеленчукови пюрета и оризова каша Simple Smile

Моята госпожица е 70 см и над 7 кила на 5 месеца и 11 дни само на кърма Peace

# 427
Момичета, купих от аптеката колектори за урина. Никъде не пише как се ползват !?!  Crazy

# 428
Като ги отвориш ще се сетиш сама.
За момче-това дето е като халка се слага където може да влезе Simple Smile а торбичката се слага като дамска превръзка.  Crazy

# 429

Кърма и от две седмици зеленчукови пюрета,ама само за вкус Simple Smile. Станала съм скелет вече,така ме е изсмукал. Чудя се даже откъде я взима таз мазнина,че така да качва. Изписаха го 2900. Първия месец се опитаха да ви кажат,че трябва да давам АМ. На втория вече подозрително ме питаха,дали наистина е само на кърма Grinning

# 430
  • София

Кърма и от две седмици зеленчукови пюрета,ама само за вкус Simple Smile. Станала съм скелет вече,така ме е изсмукал. Чудя се даже откъде я взима таз мазнина,че така да качва. Изписаха го 2900. Първия месец се опитаха да ви кажат,че трябва да давам АМ. На втория вече подозрително ме питаха,дали наистина е само на кърма Grinning
Нас ни изписаха 2470 и сме на кърма /дори не съм заместила хранене още/. Явно ще е финна девойка.  Simple Smile
Аз пък не свалям. Седя си на 56кг и не мърдам грам надолу. Чак ме е яд.

# 431

Нас ни изписаха 2470 и сме на кърма /дори не съм заместила хранене още/. Явно ще е финна девойка.  Simple Smile
Аз пък не свалям. Седя си на 56кг и не мърдам грам надолу. Чак ме е яд.
Многа си е добре принцесата ти. Нали е дама,трябва да е нежна и фина Simple Smile. А иначе за свалянето на кг... С баткото бях качила 40 кг по време на бременността. 8 месеца по- късно снимахве филм и играх концлагеристка- кърмачка Grinning Явно си е до организъм.

# 432
Magi, колко е голям твоят младеж ? За първи път толкова рано да се изправя и пълзи бебе. Браво на него ! Hug
6 месеца нез 2 дни . Grinning
Имам и снимкив материал , днес беше второто изправяне на възглавница обаче , от тия видоките на дивана в хола.
Аз също мислех , че е рано , но това малкото ми доказва с всеки ден , че бърза да порастне. Много е палав още пт сега...какво ме очаква в бъдеще незнам Mr. Green .
Днес бебо беше адски спокоен на прегледа за коремния ехограф. Само дето гледаше лошо лекарката.  Laughing
Цял ден обикаляхме тримата, пробвхме нови колички и така. Новата ще е Nuna Pepp , като перце в сравнение със сегашната...Сменям си вече моя танк с лека лятна количка, защото го изкарвам с колата до центъра и имам едно 20мин сглобяване на сегашната, а и е тежичка. Избирах я 5 месеца , но останах без ръце от сваляне и качване в кола , блок а сега и в къща..

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 00:46 от __Magi

# 433
Момичета, купих от аптеката колектори за урина. Никъде не пише как се ползват !?!  Crazy
Днес изхабих 3 докато остане вътре Grinning Татко му му дава вода, аз държа колектора на пишлето и чакам резултат, има няма 30минути  Mr. Green Накрая се разплака и се изпиша. Добре, че онзи ден се усетох, че трябва и някакъв съд за урината, че щях да търча днес с колетора до аптеката Mr. Green .

# 434
Месно пюре му дадох на 5м и 4 ,5дни. Започнах с пуешко и адски мн му хареса, но само 1вия път..от там нататък неискаше и да го помирише, а то си е гаднично на мирис и вкус самото пюре. Смятам да му приготвям домашно месце скоро, само да подновим хапването на пюрета(вече домашни). Дупето и стомахчето му се оправиха и всичко е наред в момента. Бая се бях шашнала , но това са нормални неща .

Общи условия

Активация на акаунт