ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Добре де, възможно ли е да са зъбчета и изобщо външно да няма нищо видимо???

# 556
Добре де, възможно ли е да са зъбчета и изобщо външно да няма нищо видимо???

И аз това се чудя. Малкият тази сутрин ни изкара акъла, като вдигна температура. Помислихме, че се е заразил с вирус, защото таткото беше болен, но нямаше нито зачервено гърло, нито сополи. Закарахме го в спешното и доки каза, че сигурно е вирусна инфекция, но ме съмнява тая работа.... Много бързо го отпусна температурата и други сиптоми така и не прояви. Нямаме още зъбки, но вечер трудно заспиват - мятат се, като риба на сухо в леглата и нощем се будят с мрънканици. Преди заспиваха без подканяне дори, а сега ги приспивам по 30-40 минути за дрямка от половин час през деня, а за нощното спане приспиването започна да се превръща в кошмар... Само при нас ли е така ? ooooh!

# 557
Само при нас ли е така ? ooooh!
И моята от няколко дни заспива трудно, буди се, мрънка и е нервна.
Още няма нито едно зъбче и подозирам, че скоро ще избие.

# 558
В момента е будна, след като заспа преди час и се ококори след 10 минути сън Shocked
Напоследък се появи ново 20 - заспива към 9-10 уж за нощен сън и се събужда след половин-един час готова за нов буден цикъл от 2-3 часа... но ная вечер вече е върха с тая 10 минутна дрямка.

# 559
Моята Софи си ляга много късно. Тя спи до към 7-8 вечерта и после бодува и заспива около 11-12, което е мн неприятно за нас с баща й.
Имам тъп въпрос, има ли някаква опасност от нещо, ако бебето плаче продължително? В смисъл такъв, снощи плака от 12 до 3 през ноща почти без спир и нищо не помогна, нито песни, нито гушкане, игри, нищо, нищо и се зачудих дали да я заведем на лекар, защото баща й ми каза не може така да плаче продължително, тя вече е голяма. Попитах го защо, нещо може да стане ли и той нищо не каза.
Оффф направо и да си бебе не е лесно...

# 560
И ние си развалихме хубавия режим будуване - спане.от няколко дни заспива в 21:30 че и 22:00,което за нея е много! Върти се,пробужда се и проплаква понякога на сън,но се унася като дам бибката,понякога и по 3 4 пъти нощем. Последното ядене го измести в 23:30,а първото остана в 5:30, което е  Shocked
Намали си количеството храна при някои от яденетата, но зъбки не виждам да са избили newsm78 утре сме на преглед и ще видим какво ще каже педи. Може и да е от захранването, от пълнолунието, защото няколко дни имаше или незнам вече. Освен това и заспива трудно. Борим се със съня по 30тина минути,което не е било никога Rolling Eyes

# 561
Моята Софи си ляга много късно. Тя спи до към 7-8 вечерта и после бодува и заспива около 11-12, което е мн неприятно за нас с баща й.
Имам тъп въпрос, има ли някаква опасност от нещо, ако бебето плаче продължително? В смисъл такъв, снощи плака от 12 до 3 през ноща почти без спир и нищо не помогна, нито песни, нито гушкане, игри, нищо, нищо и се зачудих дали да я заведем на лекар, защото баща й ми каза не може така да плаче продължително, тя вече е голяма. Попитах го защо, нещо може да стане ли и той нищо не каза.
Оффф направо и да си бебе не е лесно...
И аз мисля,че не е хубаво да плаче толкова. Това всяка вечер ли е и само вечер ли е? Много ми наподобява на колики, ако няма други симптоми. Някъде бях чела, че е възможно при захранване, въвеждане на новата храна да се получат колики. Пробва ли да действаш като при колики? Дано бързо отмине тоя кошмарен период Confused

# 562
Да се похваля- вчера смесих картофа с морков и определено се прие по-добре,но пак сме далече от заместване на хранене...след пюрето си изпива по 140-150 мляко ,а и почти всичкото пюре го изплюва...чудя се дали глътва нещо  newsm78

# 563
Сорента, не е всяка вечер. Слава Бога беше еднократно и се надявам така да остане. Нищо не й помагаше, въртеше си главичката ляво-дясно, ляво-дясно, с рецете трепереше, просто беше ужасена, но от какво?! Накрая спря да плаче и налапа бибата, ни не я цокаше, ами супер нервно я дъвчеше от дясната си страна и нещо се нервираше. Беше много гадна нощ  Cry
И аз днес ще пробвам картоф и морков, така се надявам да й хареса. Но ако пак се мръщи ще я оставя да почине, пък дано до годинка стигнем с изяждето на 1 пюре Sad

# 564
  • България
Миличкото бебче Hug магинка, така, както го описваш,наистина изглежда нещо да го боли.Дано да е отминало и да не се повтаря.
Моите бебета днес ядоха пилешка супа Simple Smile.Првих на кака им и понеже тя е много капризна, супата беше само с месо, картофи и малко фиде-без сол и подправки и я застроих с жълтък.Пасирах я и понеже стана много рядка ,добавих пюрето от батат, останало от вчера.Толкова много им хареса, че за пръв път не търсиха мляко след това Simple Smile
Вече искат само седнали да стоят.Даже щях да питам по колко може да са седнали?Или като е самостоятелно може да седят колкото си искат newsm78
Освен това като са по корем започнаха много бързо да се движат назад Laughing
Иначе все още не се обръщат Simple Smile

# 565
Браво за пилешката супа! И аз бих пробвала, но все се притеснявам за месото - дали е качествено и т.н.

Един въпрос към мамите с момчета - заиграват ли се вашите с пишчицата в банята? Едвам му махам ръцете от там хахах Simple Smile Чудех се дали е нормално...

Относно захранването, при нас поне върви много добре, мога да заместя две хранения, ако реша, но все още гледам след едното да давам мляко. Сутрин му давам каши с пюре от плод, след това на обяд домашни зеленчукови пюрета (+ жълтък понякога), и АМ. Има още 3 хранения по 180мл АМ. Все се притеснявам дали така е ОК за него, но засега изглежда енергичен и доволен от положението Simple Smile
Ноо... нито лази напред, нито назад.... иска да ходи и да седи. Не проявява интерес към нищо, освен ако не го забавляваме с изчанчени звуци и физиономии или не го носим за да зяпа.
Сега е на 6.5 месеца.

# 566
Момичета, тези които вече сте давали месо, по колко давате? (Говоря за домашно приготвени пюрета)
Аз се сдобих с домашно пиле и мисля сега да го сваря и да го замразя във форми за лед (четох, че така било най-лесно), но после по колко кубчета да слагам в пюре?  Thinking

# 567
Браво за пилешката супа! И аз бих пробвала, но все се притеснявам за месото - дали е качествено и т.н.

Един въпрос към мамите с момчета - заиграват ли се вашите с пишчицата в банята? Едвам му махам ръцете от там хахах Simple Smile Чудех се дали е нормално...

Относно захранването, при нас поне върви много добре, мога да заместя две хранения, ако реша, но все още гледам след едното да давам мляко. Сутрин му давам каши с пюре от плод, след това на обяд домашни зеленчукови пюрета (+ жълтък понякога), и АМ. Има още 3 хранения по 180мл АМ. Все се притеснявам дали така е ОК за него, но засега изглежда енергичен и доволен от положението Simple Smile
Ноо... нито лази напред, нито назад.... иска да ходи и да седи. Не проявява интерес към нищо, освен ако не го забавляваме с изчанчени звуци и физиономии или не го носим за да зяпа.
Сега е на 6.5 месеца.

Моя малък мъж от три дена голямо впечатление му прави пишлето ,то е едно дърпане и теглене чак червена става немога да го изкъпя ръката му е все там.
Относно захранването имаме две заместени хранения два пъти пие 180 мл и преди лягане 210 мл му правя.

# 568
  • България
С какво замествате второто хранене?

# 569
С какво замествате второто хранене?

С каша. Миналат седмица беше млечна с ориз, сега е пак с ориз, банан и добавям още един плод по избор.

Общи условия

Активация на акаунт