4 пъти по толкова + пюрета , бисквитки, каши... това си е предостатъчно, хич не се притеснявайте
Сложих вежду него и решетката един хипопотам,че ако се прьосне по корем,ревът е сигурен.
Явно засега важна е думата "дай".

Аз не мога да го накарам в будно състояние изобщо да го изпие, лигави се и половината отива около устата му. Добре че има 2 нощни хранения по 180мл та да съм спокойна, че поне нещо поема.
Аз затова питах с какво освен каша може да се замени второто ядене?Едното,което се сещам е авокадо и банан,не че ще ги засити за дълго ...
. Мами снощи Митко спа от 22:30 до 6:30
, дано не е еднократно .
Аз затова питах с какво освен каша може да се замени второто ядене?Едното,което се сещам е авокадо и банан,не че ще ги засити за дълго ...
Изяжда цели 20-30 грама, което си е постижение! Но виж вчера я почерпих с бананова каша - изяде си всичко без да се мръщи. Явно й сладни кашата затова се хареса. Ама ще се мъчим със зеленчуците, няма начин. Маги, браво на Бебо - аз вече три години нямам нощ, в която да сме спали без събуждане. Тая надежди след още две да ми се случи.... Каката се буди поне веднъж, ако не и повече...Йоана поне по два пъти. Май спя без прекъсване от 4-5 до 7 часа и после трябва да се става за яслата
. Мами снощи Митко спа от 22:30 до 6:30
, дано не е еднократно .
Побърквам се!
Препоръчани теми