Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
гледах сета в Лили преди празниците, опаковките са по 200 мл.
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=79 … mp;product_id=649

# 646
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета!

# 647
  • Варна
Да, от Лили го купих.
5 х 200 мл. е количеството.

Стикът за устни на Катрис е приятна изненада. Доста мазен, доста балсамест върху устните, но дава добър цвят, не лепне и не изсушава. Леко е ароматизиран, доста ми хареса.

Хайлайтърът е хубав продукт, с подчертано розов оттенък, което ми се стори интересно, защото обикновено отблясъците са златисти или сребристи. Пробвах да го нося вместо руж, но не е много добра идея - все пак дава повече блясък, отколкото цвят и в крайна сметка беше една никаква работа. Над розов руж обаче е друго нещо - слива се добре и подчертава красиво. Траен е, не помня колко точно стоя върху лицето ми, но беше поне шест часа - не беше изчезнал, нито неравномерно избледнял. Според мен е доста добър за цената си, особено ако нямаш подобен цвят в колекцията си.

# 648
лаковете на Aura нося последните 10-ина дни
не са лоши, съхнат бързо, цветовете са хубави

434 цвят
Скрит текст:
ми харесва много, издържа ми 3 дни с база, но аз правя премного неща в кухнята, та не съм мерило

419 e другия цвят който си взех, много ми харесва червеното
Скрит текст:
и той е сякаш по-нетраен. На мен червените нюанси ми се струват по-нетрайни сякаш  Confused

# 649
Как почиствате бюти блендера си, четох,че със сапун за петна,но той не съдържа ли белина

# 650
Как почиствате бюти блендера си, четох,че със сапун за петна,но той не съдържа ли белина
Аз го почиствам със сапун или някой измиващ гел, който не ползвам за лице. Използвам ето такова падче за четките и блендерите ми и се почистват адски лесно. Препоръчвам го  Peace

# 651
И аз с този сапун, не знам дали съдържа белина. С друго не се махат петната, а ме дразнят да си седят така. Иначе може с всичко- течен сапун, шампоан...

# 652
  • на последния етаж
Благодаря за изчерпателния отговор, Тайгаbouquet

# 653
  • Варна

Аз търкам хубаво веро върху него и изплаквам с вода.Повтарям, докато се махнат петната.Феъри пимага най-добре.
Веднъж забелязах петна мухъл върху блендера и го накиснах в препарат и след 1час се усетих, че съм го забравила и блендера се разпадна 😂

# 654
  • Варна
Някой ползва ли тази пудра в момента?

Аз всъщност вече я купих, но имам две други отворени, с които ми се ще да поприключа първо и едва тогава да я пробвам. Та се чудех доволни ли сте от нея.

Повторих си и нощната маска - крем на Лореал, сега в студеното време би трябвало да ми пасне идеално.

# 655
  • Вестерос
Аз си го мия веднага след употреба със сапун на Бочко. Е не изчиства идеално, но поне запазва гъбката и я оставям хубаво да изсъхне, за да ме мухляса  Rolling Eyes

# 656
Стикът за устни на Катрис е приятна изненада. Доста мазен, доста балсамест върху устните, но дава добър цвят, не лепне и не изсушава. Леко е ароматизиран, доста ми хареса.

За кой точно става дума? Гледах в сайта им, но единствено това ми излиза като балсам.

# 657
# 658
Препоръчайте лак за коса против влага.

# 659

И аз тествах, и на мен ми допадна, но дали има 1,5г? Дооста мизерно количество като за 10лв.  Naughty
На Катрис по-мазните червила имат свойството да остават по гилзата и да се разтапят, бяхме коментирали с Бижу, мисля..

Общи условия

Активация на акаунт