За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 53

• 57 034
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря ви Simple Smile Говорих с други момичета и те ми казаха същото.... Важното е, че детето е здраво! Simple Smile  Hug Hug Hug

# 421
Наистина може просто да връща малко мляко и от там да има дъх. Щом док. Ти е казал че всичко е наред не се притеснявай. На моята пък и миришат краката. Като казвам миришат смятай , че е нещо ужасно. Лятото особено когато й се поти повече крачето чак не се търпи. Шегувам се с мм , че си има конкуренция и не е единствения миризливец. Нямаме гъбички или нещо подобно просто си мирише на гнус  Sick

# 422
На моята пък и миришат краката. Като казвам миришат смятай , че е нещо ужасно. Лятото особено когато й се поти повече крачето чак не се търпи. Шегувам се с мм , че си има конкуренция и не е единствения миризливец. Нямаме гъбички или нещо подобно просто си мирише на гнус  Sick
на моя син също се вмирисват,особено сега като е с чорапогащник и с чорапи-потят се крачетата и миришат  Sick

# 423
  • София
Тази сутрин пропуснах да дам Вигантол. Има ли проблем да му го дам на обяд /знам, че трябва да е на гладно/ или просто да прескоча днешния ден?  newsm78

# 424
  • София
Едва ли. Имало е дни и следобяд да го давам. Няма проблем.
Аз някой път изобщо забравям и пропускам ден.

# 425
Аз съм давала и вечерта витамин Д. Не вярвам да е проблем.
А, относно потенето и миризмата на една мама док. й казал да увеличи дозата витамин Д , че можело и заради това да се потят. Хич не знам каква е причината , но ако е с нещо по дебело или с пантофи всичко плува във вода.

# 426
  • ту тук, ту там
Едва ли. Имало е дни и следобяд да го давам. Няма проблем.
Аз някой път изобщо забравям и пропускам ден.
И аз така.  Laughing

# 427
  • София
Благодаря ви  Hug
Успокоихте ме   Simple Smile

# 428
Момичета, защо витамин Д се дава на гладно?

# 429
  • Варна
Момичета, защо витамин Д се дава на гладно?
Може би защото тогава се усвоява най добре и най бързо от огранизма на бебето...
Пп. никогане съм го давала на гладно даже когато се сетя тогава го давам. Сутрин обед вечер.. Моят бебок постоянно яде така че няма как на гладно Simple Smile

# 430
  • София
Сутрин и то на гладно се усвоява най-добре, но не е драма, ако се даде по-късно. Още повече, че ако бебето е кърмено на поискване, трудно може да се каже, че има такъв момент "на гладно".

# 431
  • София
Витамин Д се дава с храна или по време на хранене! Поне прочетете листовката, а не вярвайте сляпо на педиатри и форуми Wink

# 432
  • София
На мен педи ми каза да го давам непосредствено преди първото "ядене" за деня. Капвам му в устата и започвам да кърмя или капвам на биберона, ако съм цедила кърма.

# 433
  • София
На мен педи ми каза да го давам непосредствено преди първото "ядене" за деня. Капвам му в устата и започвам да кърмя или капвам на биберона, ако съм цедила кърма.

Да, това е по време на хранене. И аз така давам

# 434
  • София

Да, това е по време на хранене. И аз така давам
Извинявам се тогава. Аз го определих като "на гладно", зашото е преди кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт