Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 ноем. 2016, 14:57 ч.

Чудото Скрибина и баба Юлия от с.Крибул

 • 120 413
 • 127
 •   2
Отговори
# 120
 • Мнения: 111
Бяхме при баба Юлия и камъка на 23.07.2018. Позволявам си да дам актуален телефон на сина й: 0988876222. Всичко е така, както е описано по-горе като организация за ходенето до камъка. Много са точни - тръгнахме в 9ч, 10 джипа. В 12ч бяхме обратно в селото. Тръгнах с не толкова голяма надежда... по-скоро от отчаяние. Още не ми се вярва, но детето ми днес ме изуми с първите си срички (на 3год е, с ДЦП, ежедневни рехабилитации и никакъв говор до днес -1 седмица след престоя ни там). Може и да е съвпадение, а може и да не е... Който не вярва, да не ходи.. всеки си преценява.

# 121
 • Мнения: 1
[quote author=emiliarumenova linkм чувал .И моля ако някой е ходил там това ли това ли е нейния телефон и кога приема хора?

# 122
 • Мнения: 111
Да, това е актуален телефон и приема всеки ден от 6ч сутринта. В 9ч се тръгва към камъка.

# 123
 • Мнения: 1
Здравейте, бях там февруари 2018г. Дъщеря ми сънуваше кошмари и се напикаваше нощно време.Без да преувеличавам детето спря да се напикава . Много положително ни повлия, на всички престоя там. Колкото до това дали бабата взима пари ,не не взима кой колкото и даде. Мога да кажа ,че е невероятно енергична и мила жена. Безкрайно съм и благодарна .
Успех на всички които търсят помощ при баба Юла.

# 124
 • Мнения: 103
Здравейте и а бях в Скрининг.Наистина камъка помага само на психиката.Но има истина в това,че колкото по-дълъг е престоя на него-толкова по-вероятно е да се излекува човек и от друго.Докато пътувахме към камъка,човекът,който ни закара само моето семейство ни каза:Заболя ме коляното и всеки ден един месец се качвах на камъка.Слагах си ръката на място където има нещо като ръка и ръката ми започваше да става червена и да се недува.След месец болките изчезнаха.Това означава,че е по-добре човек да ходи там без баби и според мен енергиите нямат нищо общо с "Господ".Религията е страх.Тя е болест.Измислицата,че Бог ще накаже някой е сътворена,за да държи простолюдието в страх и подчинение.Затова в симптомите на шизофрения и параноидна психоза на болните им се явява бог или те самите се мислят за него,защото тези болести са свързани с истеричен страх,който води до загуба на връзка с реалността.Тези овешки преживявания в съноподобно състояние са класифицирани като онейроидни преживявания,които са едни от най-трудно лекуващите се при хора с шизофрения.Всичко свързано с бог и религия е шизофрения.Гените са във всеки от нас,защото поколенията промиват мозъците на всяко следващо и така се подхранват илюзиите-да чакаме,да вярваме,че нещо несъществуващо (дух)ще ни помогне,ще ни предпази,защото сме слаби хора и не искаме да повярваме в собствените си сили да се справим.Няма висша сила,от която да зависим.Има само енергии,които ако знаем как да използваме правилно могат да ни излекуват и подобрят живота ни.Самата баба Юлия казваше на един човек преди нас,че е била при някакъв доктор за някакви болки в костите,което доказва,че енергията е полезна само за нервната система:централна,периферна и други.От друга страна психиката отключва някой тежки и злокачествени заболявания,които след като е успокоена нервната система от енергията на камъка и съвместно с правилното медицинско лечение овладява и премахва напълно смъртоносни болести.Искам да ви кажа само,че енергията на камъка няма нищо общо с "бог"и тем подобни измислици.Теорията за "бог"е за слабите,страхливите и невярващите в себе си хора.Ако някой вярва,че "бог"му е помогнал това е просто съвпадение,защото като влезеш в черква не усещаш това,което усещаш на камъка.Лично аз бях с високо кръвно и като минах започнах да се олюлява като се притесних какво ми става.Не помислих изобщо,че ми е паднало кръвното и вече месец от ходенето ми до Крибул не съм вдигала кръвно.

# 125
 • Мнения: 1 348
Ти знаеш кой какво чувства в църква?  Simple Smile Thinking

# 126
 • Мнения: 1
Може ли номерът!

# 127
 • Мнения: 1
Много свято място и добри хора .   Баба Юлия е много добра жена , Моето дете имаше проблем , качихме се на светилището и проблема изчезна .

Общи условия

Активация на акаунт