Пети клас

• 85 374
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, записвам се и аз да следя тази полезна тема. Успех на всички деца на олимпиадата.

# 121
Няма ли кой да пусне задачите, дами. Умълчахте се.

# 122
Няма ли кой да пусне задачите, дами. Умълчахте се.
Ако става дума за София, задачите се обсъждат от обяд в темата за турнирите.

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 07:48 от Анонимен

# 123
Почиваме, доволни. Задачите за различните области са различни.
Утре ще пада учене за другата седмица и да се приключва вече тази година;)
Обаче Сандоканчев ти беше прав, из нашите задачи е имало и моркови и всякакъв зеленчук, и мед, и животни, изобщо природа да искаш;)Simple Smile))

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 20:50 от MIK

# 124
  • София
Ние утре сме с класно по математика... Вашите минаха ли? Върху целия материал до тук ли беше?

# 125
И щерката утре има класно по математика, но учителката не е уточнявала какво ще включва.

# 126
  • София
Нашето класно по математика мина и според щерката не е било трудно. Да видим Simple Smile
По БЕЛ след НГ. Сигурно като си починат ще бъдат по-вдъхновени за творби:)

# 127
  • София
И нашето класно по математика предстои през следващата седмица.
А по БЕЛ ще бъде след ваканцията.Бихте ли споделили на какво ще бъде то при вашите деца?

# 128
По БЕЛ беше подробен преразказ, при нас им е дала приказката за старата и новата година, при познато дете от друго училище, подробен преразказ за златното момиче.

# 129
  • Варна
Класното по БЕЛ е било 2 часа. Преразказ и тест - морфологичен анализ.
Лесни задачи, според сина ми, за Варна на олимпиадата по математика. Доста трудни, пак според него на олимпиадата по информатика.

# 130
Лесни задачи на олимпиадата определено,само че на нас нещо на тази олимпиада не ни върви и това е,ние сме по трудните задачи. Laughing
Не съм много обнадеждена за крайния резултат,ще видим!!!

# 131
Лесни задачи на олимпиадата определено,само че на нас нещо на тази олимпиада не ни върви и това е,ние сме по трудните задачи. Laughing
В такъв случай стискам палци за втория кръг! Там трябва да са трудните:), но се чудя колко ли нов  материал ще вземат дотогава

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 15:54 от MIK

# 132
В такъв случай стискам палци за втория кръг! Там трябва да са трудните:), но се чудя колко ли нов  материал ще вземат дотогава

Благодаря!Надявам се да минем все пак. Simple Smile

# 133
  • нейде там, където ....
Не ми каза какво е направил, само с брат си сподели. Аз ще чакам резултати след ваканцията в училище.

# 134
  • Габрово
Класното по БЕЛ беше на 16.12., лесно според сина ми. Преразказ на чут текст, морфологичен анализ на текста и морфемен анализ на думи.

Класното по математика ще е на 16.01. И почти по всичко правиха контролни.

Общи условия

Активация на акаунт