Пети клас

• 85 403
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Класното по БЕЛ беше на 16.12., лесно според сина ми. Преразказ на чут текст, морфологичен анализ на текста и морфемен анализ на думи.

Класното по математика ще е на 16.01. И почти по всичко правиха контролни.
И нашите класна са на същите дати и същото класно, и същите отзиви  Grinning

# 136
Днес по математика са започнали с десетичните дроби.
По български днес е имало олимпиада, покрай нея наблегнаха на преразказите тези дни.
В петък училището организира концерт, така че два!! дена до празниците:)
Сега единствено се надявам да не им струпат камара домашни, без това веднага след празниците е контролното по история.

# 137
Моята е с мазол на пръста от тия преразкази. Мисля да говоря с учителката вече. В занималнята са на същото мнение.

# 138
Моята е с мазол на пръста от тия преразкази. Мисля да говоря с учителката вече. В занималнята са на същото мнение.
хохо
Чакай да стане 7 клас, да видиш тогава мазоли къде няма да й илзязат  Laughing

# 139
  • Варна
Добро утро,
има ли в  групата някой от Видин?
Синът ми е на лагер в хотел Ровно и тази сутрин се е разболял...Интересува ме къде може да се заведе на лекар и има ли работеща аптека?

# 140
Ноември, как е детето?

# 141
  • Варна
По-добре бил..Благодаря ти!

Пожелавам на всички най-вече здраве за 2017

# 142

Да сме живи и здрави и да сбъдваме с лекота мечтите си!

# 143
  • София
Честита 2017 година!!!
Бъдете здрави и щастливи, радвайте се на всичко, което имате и успех във всичко с което се заемете!!!!  ura

# 144
  • София
Честита Нова Година и от мен!  People Santa People Santa People Santa

Да е здрава,щастлива и успешна за всички!  

# 145
# 146
То това беше ясно Simple Smile След като половината страна го направи поетапно...
Ама защо с още ден - като е с 2 дни Simple Smile Но както и да е Simple Smile

# 147
  • София
Да,МОН трябваше да обявят удължаване на ваканцията.Сайтът им не работи,добре че са новинарските сайтове.

http://dnes.dir.bg/news/mon-gripna-vakantzia-ebola-koledna-vakan … zia-24921286?nt=4

# 148
Да,МОН трябваше да обявят удължаване на ваканцията.Сайтът им не работи,добре че са новинарските сайтове.

http://dnes.dir.bg/news/mon-gripna-vakantzia-ebola-koledna-vakan … zia-24921286?nt=4
Работеше преди малко и е публикувано там. Явно се е претоварил.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2384

# 149
Здравейте в Новата година! И честит празник и днес, и утре:)
В Ямбол удължиха ваканцията до 11, заради обявена грипна епидемия. Дано има ефект и ни се размине!
Днес е снежно, красиво и не особено студено, оставих щерката да се порадва на снега. Бяхме се подготвили с уроците за тръгване на училище още за 5-и, дано остане нещо в главата докато все пак тръгнат:)

Общи условия

Активация на акаунт