Пети клас

• 85 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета и Сандо, нека не пълним пощата с честитки и поздрави, а също така да слагаме тема на писмото, за да се ориентираме по-лесно в материалите.

n.y.x, на кое издателство ти трябва?

# 166
Здравейте, момичета! Simple Smile
Имам петокласник, но съм нова в темата. Може ли да ми изпратите паролата за пощата?

n.y.x , имам учебника на издателство Просвета.

# 167
  • София
Момичета, може ли и на мен паролата за пощата! bouquet

# 168
  • ... рееща се.
Нямам претенции за издателството Peace
Скрит текст:
това ми е мейлът: iced.psyche@gmail.com

# 169
За много години! Здраве за всички  Hug

Някой може ли да ми снима стр. 56 от тази тетрадка http://bguchebnik.com/uchebnici-i-pomagala/5-klas/balgarski-ezik … ata-programa.html по български език.

За кога ви трябва? Нашата тетрадка била при госпожата, мога да снимам като я върне  Peace

# 170
  • ... рееща се.
Благодаря на valya_v и DeepSpace! Получих уроците, момичета bouquet

# 171
Отново ще помоля за паролата на пощата и аз. Благодаря!

# 172
Бих искала и аз парола за пощата. Благодаря предварително!

# 173
Аз тази поща съвсем я забравих, даже и името и паролата изгубих, май са ни достатъчни учебниците...
Има ли тестове в нея? Какво пускате?

# 174
Идеята за пощата се позагуби след като няма активност на темата.

# 175
Нова съм в темата и не знам дали е споменавано - в e-uchebnik.bg е качена Книга за учителя по история и цивилизации за 5. клас на издателство Просвета. В нея има и отговори на въпросите от учебника и тетрадката. На мен ми е много полезно. Може безплатно да се свали след регистрация.
http://www.e-uchebnik.bg/book/viewBook/5307
Има много други материали на издателството, които може да се свалят безплатно.

# 176
Нова съм в темата и не знам дали е споменавано - в e-uchebnik.bg е качена Книга за учителя по история и цивилизации за 5. клас на издателство Просвета. В нея има и отговори на въпросите от учебника и тетрадката. На мен ми е много полезно. Може безплатно да се свали след регистрация.
http://www.e-uchebnik.bg/book/viewBook/5307
Има много други материали на издателството, които може да се свалят безплатно.

Аз май не съм попадала, благодаря:)
Тази седмица се бях подготвила за много тежка учебна седмица, след голямата ваканция, но се оказа не толкова страшно:)) Върнаха им неща от миналата година, понатрупаха оценки и май-май края на срока го виждам без много оформяне в последния момент.
Днес госпожата по география е казала, че според новите изисквания ще имат срочна оценка, въпреки че първият срок са с един час седмично. В началото на учебната година инфото беше, че няма да имат срочна оценка.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 21:22 от MIK

# 177

Днес госпожата по география е казала, че според новите изисквания ще имат срочна оценка, въпреки че първият срок са с един час седмично. В началото на учебната година инфото беше, че няма да имат срочна оценка.
Нашите имат 2 часа география седмично  Thinking

# 178
  • Бургас
И нашите имат 2 часа седмично.Последния урок е над 10 страници от учебника.Трябва да го знаят наизуст.Намрази го тоя предмет детето.

# 179

Нашите имат 2 часа география седмично  Thinking
Вторият срок ще са повече часовете, за сметка на ЧП, които сега са 3.

Общи условия

Активация на акаунт