Пети клас

• 85 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И в нашето училище имат един час седмично География.По тази логика ще имат ли срочни оценки по всички останали предмети,които се изучават веднъж седмично? newsm78

# 181
И при нас е 1 път географията.. Петък последен час  Laughing

# 182
DeepSpace, благодаря!  bouquet

Географията при нашия е 2 пъти този срок, другия-веднъж седмично..

# 183
  • София

Това означава ли, че оценката за срока ще им е и год.оценка. Нашите първия срок са с един час и ни каьщзаха, че няма да имат срочна оценка....

# 184
Би следвало да нямат срочна, а само годишна.

# 185
  • София
Свикнахме с новостите в пети клас и активността в темата спадна.

Все се канех да ви разкажа как се подготвяхме за класното по БЕЛ, но не ми оставаше време.
В продължението на ваканцията и аз най-накрая реших да съм отговорна майка. Знаех, че ще има трансформиращ преразказ и затова предложих да направим един за упражнение.
- Хайде да напишем един преразказ.
- Аз съм си го написала.  Shocked
- Дай да ти го проверя.
- Аз съм си го проверила.  Shocked Shocked
Накрая с нежелание се откъсна от заниманията си и ми даде тетрадката. Нямаше объркани времена, нямаше правописни грешки, нямаше повторения. С една дума - прекрасен преразказ на "Котаракът в чизми" от името на ... бащата.  hahaha

# 186

Накрая с нежелание се откъсна от заниманията си и ми даде тетрадката. Нямаше объркани времена, нямаше пра повторения. С една дума - прекрасен преразказ на "Котаракът в чизми" от името на ... бащата.  hahaha
Simple Smile
Поне след този преразказ за следващият ще е запомнила, кой какво може да разкаже:)

# 187
  • нейде там, където ....
При нас на класното по БЕЛ са писали съчинение + тест, с две отделни оценки newsm78 .
Чакам оценката от класното по математика и смятам срока за приключен. Е, трябва да го изпитат за оформяне по езиците и (може би) история, но ваканцията е на една ръка разстояние.

Това означава ли, че оценката за срока ще им е и год.оценка. Нашите първия срок са с един час и ни каьщзаха, че няма да имат срочна оценка....

Не е задължително. При нас казаха, че може да има разлика, заради представянето през срока, в който не са имали срочна оценка. Например за срока 5, а за годината 6 ... или обратното.

# 188
  • София
Класното по БЕЛ на Калоян е било тест и преразказ в петък - 2 часа. Той сам си постави оценка между 5 и 6, най-вероятно 5,40 Mr. Green - как е изчислено, не е ясно.
Математика и английски са приключени, остават контролни по история и география и евентуално японски, където ми е най-голям отличник.
По география и той е с 1 час този срок, следващия с 2 и потвърждавам, че на родителската среща казаха, че оценката ще е годишна.

# 189
Днес, олимпиада по география. Вчера, по музика. Миналата събота, по история. Какви са тия щуротии #Crazy

# 190
Днес, олимпиада по география. Вчера, по музика. Миналата събота, по история. Какви са тия щуротии #Crazy
Я кажи какво е включвала оли по кстофия, че при нас предстои. Simple Smile

# 191
  • София
Браво на децата, които ходят по олимпиади! Калоян или не е разбрал, или не са му казали, а ако учител ми се обади да ме пита.... не благодаря е отговора на синковеца Twisted Evil

# 192
30 въпроса. Карта на света, забравила е Панамския канал, пфу. Мащаб, пресмятат.

# 193
Да, моя е грешката. История имам предвид.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 23:08 от B.L.A.Z.E

# 194
30 въпроса. Карта на света, забравила е Панамския канал, пфу. Мащаб, пресмятат.
Аз за историята питах. Това с мащаба и Панамския канал на география ми прилича.
Мии, писала си КСТОФИЯ, как да те разбера, сори.

Общи условия

Активация на акаунт