Пети клас

• 85 520
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм доволна от Уча се, отдавна ползваме, преди с мое участие, но тази учебна година каката сама си помага от там, доизяснява си, учи си, ползва редовно. С малкия (1 клас) - заедно се занимаваме понякога. С един акаунт са двамата.

Тъкмо се замислих, че вероятно остават само около 30 чисти учебни дни до края на годината, като махнем майските неучебни.. пак се изтъркули..

# 346
Благодаря за отговорите. А то дали има смисъл сега да се регистрираме на края на годината  newsm78

Другият ми въпрос е къде има тестове с отговори и упражнения онлайн по различните предмети и най- вече математика, български и литература / по новата програма/

# 347
  • София
Благодаря за отговорите. А то дали има смисъл сега да се регистрираме на края на годината  newsm78

Другият ми въпрос е къде има тестове с отговори и упражнения онлайн по различните предмети и най- вече математика, български и литература / по новата програма/

Вижте тези http://www.bgtest.eu
Аз ги харесвам, защото след тестване излиза резултат и верни отговори.

# 348
  • гр.Варна
И аз съм доволна от ucha.se. Големият редовно гледа уроците и след това прави упражнението. Харесва  му. Малкият засега по-рядко го ползва ,но занапред ще  му е необходим  Wink
Има абонамент за 1 година. Ако го активираш сега, ще бъде активен до май 2018г. 

# 349
Един акаунт в Уча.се може със сигурност да се ползва от няколко различни устройства. Даже търся с кой да се комбинирам.

# 350
  • София
"Уча се" ползваме у дома на няколко устройства. Преди време влязох от служебния компютър по някакъв повод и блокираха достъпа докато не се уточним по мейла. Имали съмнения за откраднат профил.

# 351
Извинявам се, ако вече сте го коментирали, но търсачката не ми даде резултат. Интересува ме годишните оценки от 5 клас влизат ли в балообразуването при кандидатстване след 7 клас?

Аз доколкото разбрах фигурират в свидетелството за завършен етап на образованието, а дали се взимат зависи от всяко конкретно училище. Всяко училище само може да избира кои оценки и предмети са балообразуващи за прием след 7 клас.
Пропуснала тези новини...

За всички оценки от 5-ти клас ли се отнася това?

# 352
  • нейде там, където ....
Новините са от закона за образованието, влязъл в сила от 01.08.2016 (ако не бъркам). Би трябвало да се отнася за всички предмети, ако не променят нещо, докато децата ни станат седми клас (а дано, ама надали).

Днес ми попадна сайтът My school BEL . Отворих само един урок, но ми изглежда добре обяснено. Утре мисля да разпечатвам тестове и упражнения за предстоящата класна работа по БЕЛ.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 11:11 от jd

# 353
# 354
  • София
Честит празник!
Да са живи и здрави имениците!

# 355
Честит празник и от мен!
Здраве и радости на имениците!

# 356
  • София
Моята петокласничка е мнооого уморена и вече брои дните до края - остават около 25 учебни дни.
А навлиза много бързо в пубертета , постоянно мисли за това как се чувства, тормози се как я приемат другите, във всяко нещо, което чуе търси скрито значение и приема нещата много лично....Чете на тази тематика и съвсем се филмира...
Отделно от Септември миналата година е със съвсем ревовен цикъл на 28 дни, слава богу приема го съвсем нормално и сама се правя с хигиената и то напълно самостоятелно, като даже си е свалила календар на телефона и си го води! Много труден този 5-ти клас, а тя е с много добра подготовка от началния курс.
Записах я на йога за разтоварване, за ЧРД планираме ходене във Варна до Делфинариума, че не иска гости и парти тази година.... И така Wink

# 357
Вкъщи основното напрежение от тази учебна година мина, даже го даваме все по-спокойно вече. Предполагам, че до към края на май ще им е ученето, а и след това класът има планирана екскурзия.
Пубертетът​ се усеща все повече с цупенето за разни неща:) От друга страна моята щерка много не обръща внимание какво толкова се случва около нея, кой, какво, къде,  и драми засега няма:)

# 358
  • София
Свършиха почивните дни и сега започват последните класни и контролни. В сряда Калоян ще има класно по математика, за което им казаха в петък и съм бясна - никакъв преговор и сега пак ще има неприятни изненади - в почивните дни освен да играе решаваше тестове, че преговор в клас няма #2gunfire #2gunfire
Целият клас е намразил математиката заради учителката, която им се падна Sad

# 359
  • нейде там, където ....
Класните и контролните работи би трябвало да се обявят на видно място още в началото на срока. Не сте ли имали родителска среща? При нас и там ги съобщават.

Общи условия

Активация на акаунт