Пети клас

• 86 410
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
не са ни върнали изходното по история, но са върнали по български http://prikachi.com/images/629/9136629b.jpg. Ако някой иска другите страници да пише.

И аз.

Днес навсякъде пише, че ще се проведе препитването по география, а на моята щерка й казали на 14. Сега чакам да разбера кое е вярното.

# 466
  • София
И моята дъщеря в момента трябва да има ВО по география.Очаквам отзивите и.
Някой има ли яснота,кога ще се предават учебниците,предполагам другата седмица? newsm78
Дано имат късмет догодина с нови учебници,а не да участват в същия филм-стари учебници,нова програма. ooooh!

# 467
  • Варна
Моята каза, че ВО по география последно щяло да бъде днес, след часовете. Не трябва ли да го правят всички по едно и също време?  #Crazy
Някаква пародия пак ще сътворяват МОН ми се струва.

# 468
  • София
Много е хубава тази идея с делфинариума. Открадвам си я за следващата година.
Rima, да разкажеш подробно.

# 469
Последна информация от моята щерка - на 14 юни по география ooooh! Това да не е някакъв майтап  Crossing Arms

# 470
По география ще е за всички днес 7 юни.. но не се провежда за всички училища!
Това на НВОто по ГЕО.
Ето повече инфо:
http://u4avplovdiv.com/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B … 0%BD%D0%B5-%D0%BF

Иначе изходни нива си правят нормално навсякъде..
на 14 юни си е вътрешно-училищно за края на годината.. Но е на много тъпа дата Simple Smile

# 471
  • Варна
Последна информация от моята щерка - на 14 юни по география ooooh! Това да не е някакъв майтап  Crossing Arms
Да не би да е днес в 14ч.?
Като се върне моята, ще разберем. Laughing

# 472
  • София
Днес от 10 часа е ВО по география за учениците,учещи първа смяна и от 13 часа за учениците,учещи втора смяна.
Ето повече информация:
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2651

Нашето училище е от "привелигированите" да имат ВО по този предмет.

# 473
По география ще е за всички днес 7 юни.. но не се провежда за всички училища!
Това на НВОто по ГЕО.

Иначе изходни нива си правят нормално навсякъде..
на 14 юни си е вътрешно-училищно за края на годината.. Но е на много тъпа дата Simple Smile

Сигурно е така

# 474
И моята дъщеря днес е с НВО по география, като първоначално им казали, че ще бъде в 10 часа, но вчера са им съобщили, че ще се проведе след часовете - от 13.00 часа  newsm78
Нещо не разбирам. Като е НВО не трябва ли наистина да е едновременно за всички?

# 475
И моята дъщеря днес е с НВО по география, като първоначално им казали, че ще бъде в 10 часа, но вчера са им съобщили, че ще се проведе след часовете - от 13.00 часа  newsm78
Нещо не разбирам. Като е НВО не трябва ли наистина да е едновременно за всички?

Да, едновременно е - но се учи на 2 смени в доста у-ща.
Затова по-горе пише как е спрямо смените.

# 476
Днес от 10 часа е ВО по география за учениците,учещи първа смяна и от 13 часа за учениците,учещи втора смяна.

Ааа, ясно  Simple Smile Макар че малко несериозно звучи.

# 477
  • някъде ... тук ...
Нашите не са сред късметлиите за ВО по География. Само по ЧП правиха в петък.
Иначе изходните и контролните са си ясни.

Лятото още не е много подредено. Общо взето с дребния се оправяме с организиране на времето заедно, но с баткото става още по-трудно.
Гого се гласи да изкара две седмици на морето - с баба и дядо и после с нас. Замислили сме им по някой час гмуркане, докато сме там. Ще пропусне първия лагер от футбола в края на юни, но за края на август ще е на линия. Взеха първото място в Б група на първенството към БФС. Много се постараха и щастието бе заслужено.
В събота сме на рафтинг иначе Simple Smile

# 478
  • София
Вчера в нашето училище (18 СУ София) са правили петокласниците ВО по Човекът и природата. Калоян каза, че е било лесно, но ще видим резултатите Laughing
В петък е последното изходно ниво по математика и приключват, нищо че ще ходят до 15.06. Изненадахте ме с тези изходни нива последните дни - как ще ги проверят, оценят и оформят оценките като правят изходно на 14.06 newsm78

Аз май чакам ваканцията с по-голямо нетърпение от детето, за да се наспя, че ставането да го будя в 6,30 ме умори...

# 479
И аз това се питам. Имам чувството, че 100 пъти я питах дали е сигурна в датата. Няма никаква логика.

Общи условия

Активация на акаунт