Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - 4 тема

• 122 234
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Това значи ли, че след 50г. възраст спират телка?

# 106
Гена, само махат процента за посткастрационния синдром (яйчниците). Друго ако имаш си остава.

# 107
Аз имам предвид ако всичко е наред процентите под 50 ли падат ? Simple Smile

# 108
Искам да споделя за отношението на един ИСТИНСКИ ВЕЛИК ЧОВЕК  за мен, а именно професор Стефан Иванов от Варненската АГ  болница.Той ми спаси живота! Операцията премина успешно, но след като изпих на празен стомах лекарството си за кръвно налягане, ми прилоша - повръщане и разстройство, усетих  в  себе си, че си отивам от този свят. Две нощи  професорът беше около мен, свика екип от специалисти за да установят какво ми стана и се взеха необходимите мерки. Благодаря, професор Иванов , вие сте не само професор , но и човек с голямо сърце!
Две седмици преди мен , професорът оперира сестра ми.Тя също се чуства много добре. Благодаря на професора и от нейно име.
GSM на професора:0888 316 426 веднага отговаря на повикването.
Младенка Димитрова

# 109
Аз имам предвид ако всичко е наред процентите под 50 ли падат ? Simple Smile
Ако не измислят нова методика, онкологичните си стоим с 50% докато ни се занимава да се явяваме.

# 110
Ясно. Simple Smile Ами на мен скоро няма да ми омръзне.Е, имам доста време до тази възраст де 😊

# 111
Искам да благодаря от сърце на Диди81,  която ми помогна с ценни съвети по време на лъчетерапията и да успокоя всички,  на които им предстои,  че не е страшно,  аз нямах нито цистит,  нито разстройство и умора.  Не се притеснявайте предварително,  всичко минава,  не се  товарете излишно.  Успех на всички.

# 112
Днес подадох документи в ТЕЛК,  знаете ли след колко време ще дойде писмото по пощата?

# 113
Моето дойде след по-малко от две седмици, но някои се оплакват, че чакат с месеци.

# 114
Моето дойде след по-малко от две седмици, но някои се оплакват, че чакат с месеци.
Благодаря,  ами ще чакам пък да видим какво ще стане.

# 115
Здравейте, пак съм аз с малко тъп въпрос. Как изглежда писмото от ТЕЛК,  пише ли, че е от ТЕЛК или от онтологията, какво да търся понеже нашата кооперация се заключва и  пощаджията хвърля писмата  под вратата или се губят почти винаги, за да знам какво да търся. Или ако не го получа как да разбера, че е  дошло? Извинявайте за малоумния въпрос.

# 116
Най-обикновен плик, няма отличителни белези, защото при нас ползват каквито занесат пациентите. Подател пише ТЕЛК и състав. Оглеждай от време на време, моето  най-спокойно си ме чакаше - някой съсед го беше качил върху пощенските. Ако се забави дълго, отиваш до ТЕЛК да питаш какво се случва.

# 117
Момичета, някой да даде мнение за радикална хистеректомия в болница"Щерев"- при кого, цени и т.н.Благодаря

# 118
Пак съм аз-досадницата. Момичета, като чета за диетите при онкоболните започвам да се чудя какво изобщо може да се яде. Не са позволени млечни, мед, кафе, месо и още куп неща, които обичам. Вие спазвате ли определени диети и какво изобщо ядете. На мен никой лекар досега не  ми е казал реално какво да избягвам, вече доста се пообърках, дори си мисля, че трябва да преустановява четенето на такива статии.

# 119
Dari, имай предвид, че радикалната е една от най-тежките гинекологични операции, и дори в онкогинекологиите не е сред рутинните. Не бих я правила в болница без добра реанимация и онкологично отделение. В Щерев са по-скоро насочени към репродуктивни проблеми.

adrian11111, аз след операцията съм много капризна. Не толкова, че се ограничавам, колкото някои неща изобщо не ми се ядат. Особено готвени. Предимно домати и чушки хапвам, от рибните някои неща ми се прияждат доста често, червено цвекло с ябълка пия всеки ден. Умирам за магданоз Laughing От повечето меса ми се сгажда, но агнешка супичка ми се хапва. Преди ядях много млечни, сега само от време на време сирене. Гледам да огранича сладкото, кафе си пия. Внимавам със запичащи и газообразуващи храни.

Общи условия

Активация на акаунт