Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - 4 тема

• 122 161
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
Това според мен не е от критическата.От нея си мирише на ...абе аз направо си миришеха на мъж но по скоро миризмата идваше от мишниците. След доста време намерих този  ролон който ми помага и край с миризмата.Но чак след две г. да има изпотяване мисля, че няма как да стане.Търси причината нещо друго е.

# 271
Може и от диетата да е. От повече подправки, месца, яйца и сиренца намирисвам, когато хрупам предимно салати и плодове съм си цвете почти Mr. Green От някои лекарства също се получава неприятна миризма.

# 272
  • Хамбург, Германия
Това според мен не е от критическата.От нея си мирише на ...абе аз направо си миришеха на мъж но по скоро миризмата идваше от мишниците. След доста време намерих този  ролон който ми помага и край с миризмата.Но чак след две г. да има изпотяване мисля, че няма как да стане.Търси причината нещо друго е.
Благодаря ви много, момичета, че се отзовахте. Да - възможно и да е от новото лекарство - може би от месец взимам нови хапове за кръвно, които тук са ми изписани... newsm78.....Бъдете здрави!!!  bouquet
  Ви сте невероятни!!! Преди операцията тук получих така необходимата на всеки подкрепа и позитив!  bouquet И аз съм готова да помогна с каквото мога.  Hug Hug Ще идвам да ви чета и да се включвам понякога.  bouquet

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 12:42 от Маринова56

# 273
Здравейте момичета, температурата ми спада до 35 градуса. Знам че след операция е възможно, но все пак. Имал ли е някой такава температура, възможно ли е да е от инжекцийте за разреждане на кръвта, изписаха ми 7 за вкъщи. А и аз много се движа, дали не првкалявам с движението.

# 274
Здравейте, момичета! Измина повече от половин година от хистеректомията, която ми направиха. Всичко беше наред до този месец, когато започнах да получавам кафеникаво течение с миризма. Нямах външно възпаление, нито сърбежи. Тази сутрин имах и розово зацапване и с изумление установих, че на превръзката ми има няколко конеца, които съм изхвърлила. Моят гинеколог не е в България в момента и за това реших да попитам някоя от вас тук, дали не се е сблъсквала с подобен проблем?! Възможно ли е целият проблем да се окаже от изхвърлянето на вътрешните конци?!

# 275
Това с кръвотечението​ си е сериозно.Тук има и добри лекари.Вземи си всичките епикризи и отиди на лекар.Или се обади на твоя по тел. или имейл. И да се окаже безобидно ще си спокойна.Аз лично не бих разчитала на мнение на хора които не са лекари по специалността.Включая и себе си.  Hug bouquet

# 276
След като нямам матка, от къде може да има кръвотечение? Иначе болки нямам, но това снопче конци направо ме втрещи, та се притесних, да не стане някоя по-сериозна инфекция!

# 277
kalimbi1, свържи се с лекаря, какви са тези конци след половин година - не е ли видял на контролните, че си стоят??

# 278
Вече съм си запазила час за вторник. Неглижира съм се само защото преди години, след операция за перфорирал апендикс, вътрешните конци ги вадих близо година и за това сега си мисля, че се повтаря същото. Но и течението ме тревожи, та ще се ходи непременно на лекар...

# 279
  • Хамбург, Германия
kalimbi, може и от конците да е проблема, но все пак добре че си записа час за утре! Ще си по-спокойна след прегледа.

# 280
  • Под гъбата
kalimbi1,, мъжът ми е вет.лекар и при кастрации използва саморазграждащи се конци за вътрешен шев. Има различни, но вътрешните са със срок от 3 до 6 месеца. Трябва ти лекар да огледа ръба на влагалището! 

# 281
Благодаря за отговорите! Да, трябва да отида на лекар. От операцията знам, че са рязали до дебело черво, пикочен мехур и част от влагалище. После съм била зашита - интервенцията беше 4 часова. Най-вероятно сега изхвърлям конци, които може да са направили някакво възпаление.

# 282
  • Бургас
Задължително отиди на лекар,но засега не се шашкай.Около година и нещо след операцията, заради дискомфорт по време на секс или ходене по голяма нужда ходих при доктора,който ме оперира.Освен дискомфорт имах и леко прекървяване.Докторът силно се учуди,че конците,с които е зашито влагалището,не са се резорбирали или разградили.Хвана "поялника" да ги гори,при което аз едва не го ритнах.Разпищях се и заявих,че няма да ме гори,скочих,обляках се и си тръгнах.Веднъж съм горена с такова чудо докато имах матка заради раничка и болеше ужасно.
Спрях да обръщам внимание,че леко кървя.Много време продължи,но в един момент спря.И още да си стоят конците,не ми пречат,но не давам на никой да ме гори.

# 283
Маринова56, поискай да ти пуснат вит В12. Трябва да се плати, защото касите не го поемат, но е в рамките на 25/30 евро. Аз имах такъв проблем с неприятна миризма вагинално и под бюста. Какво ли не пробвах, с какво ли не се мих и мацотих - не се маха и това е. Оказа се, че е от нисък вит. В12 и след 4 инжекция  миризмата изчезна.

# 284
Yolanta, каква беше твоята диагноза и радикална ли ти беше хистеректомията? Извинявай, ако вече си отговорила на тези въпроси. Би ли казала след като те изписаха казаха ли ти каква диета да спазваш, какво можеш да ядеш и какво не. Много ще ми помогнеш с всякаква информация след изписването. Как се чувстваш сега? Понеже майка ми утре ще я изписват след операция с робота и искам да знам всичко. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт